Midnight Diner: Tokyo Stories

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De vaste gasten van een alledaags Japans restaurant krijgen een sterke band door samen te genieten van het eten.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Tan-men

  Boven een bord overheerlijke tan-mennoedels ontdekt een radiopresentator de waarheid over zijn favoriete televisieshow van lang geleden.

  Aflevering 2

  Corn dog

  Een kinderachtige ruzie over een corn dog van visworst leidt tot een breuk tussen een komiek uit Asakusa en zijn vroegere assistent die beroemder is geworden dan hij.

  Aflevering 3

  Tonteki

  Een makelaarster die dol is op varkenssteak, breit truien voor de mannen op wie ze valt, al schatten die haar liefdevolle, harde werk niet altijd naar waarde.

  Aflevering 4

  Rijstomelet

  De liefde voor voedsel brengt mensen bij elkaar. Dat bewijzen deze Japanse natuurkundige en een Koreaans meisje die allebei dol zijn op rijstomelet.

  Aflevering 5

  Tofoe met eieren

  Een eenzaam klein jongetje heeft enkel een gokker om voor hem te zorgen. Hij hoopt de aandacht te trekken van de dienster die net als hij dol is op tofoe met eieren.

  Aflevering 6

  Zure pruimen en pruimenwijn

  Terwijl hij zijn moeders laatste ingemaakte pruim opeet, vraagt een man zich af wat er na zijn dood zal gebeuren met zijn porno-dvd's.

  Aflevering 7

  Hete pot voor één persoon

  Een vaste klant en zijn vroegere klasgenoot vinden elkaar terug. Ondanks zijn goeie afkomst moet die zich tevreden stellen met een inferieure job om een neef te helpen.

  Aflevering 8

  Gebakken zoete aardappel

  Boven een bord gebakken zoete aardappel vinden een jonge vrouw en haar vroegere liefje elkaar terug. Ze deelden niet alleen ooit liefde, maar blijkbaar ook werk.

  Aflevering 9

  Varkenskotelet

  Een gepaneerde varkenskotelet roept voor een oudere advocaat herinneringen op aan de tijd dat hij met zijn uit het oog verloren jongere broer het spel Othello speelde.

  Aflevering 10

  Oudejaarsavondnoedels, alweer

  Het is eind december. De vaste klanten komen samen in het restaurant om het einde van het jaar te vieren. De Meester haalt herinneringen op.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Gebakken rijst met kip

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Gameontwerper Akai groeide op in een weeshuis. Hij zoekt troost in een kipgerecht met rijst, dat ook de sleutel tot hereniging met zijn biologische moeder is.

  Aflevering 2

  Fried Chicken Breast with Cheese

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Schrijver Yada en gastvrouw Hikaru delen hun liefde voor horoscopen en kipkatsu met kaas. Maar stiekem gebruikt Yada de horoscopen om haar te versieren.

  Aflevering 3

  Pruimrijstbal

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Een oude, gepensioneerde leraar komt weer in contact met een oud-studente: stamgaste Marilyn. Helaas verschijnt haar middelbareschoolvijand ook weer.

  Aflevering 4

  Gefrituurde kippenvleugels

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Chizuru is midden 30 en bang dat haar modellencarrière ten einde loopt. Na een ontmoeting met een energieke fan krijgt ze de kans haar prioriteiten te stellen.

  Aflevering 5

  Yakisoba-hotdog

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Zakenman Kotani is lyrisch over het succesvolle honkbalteam van zijn middelbare school. Dat haalt herinneringen naar boven over zijn voormalige beste vriend, de teamcoach.

  Aflevering 6

  Zalm en champignons

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  De Uehara's runnen samen een kapperszaak. Ze lijken gelukkig, maar wanneer zijn vrouw op reis gaat, valt meneer Uehara's oog op een prachtige kimono-lerares.

  Aflevering 7

  Kitsune udon

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Twee beginnende stemactrices komen langs voor een kom kitsune udon, die geluk schijnt te brengen. Zes maanden later lijkt het erop dat er maar één geluk heeft gehad.

  Aflevering 8

  Curry-ramen

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Een pachinkohalmedewerker en een middelbareschoolklasgenoot die zijn idool was, lijken de draad weer op te pakken tijdens een curry-ramendiner. Maar schijn bedriegt.

  Aflevering 9

  Zoete opgerolde omelet

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Een zekere meneer Lee komt iedere avond langs en bestelt opgerolde omelet. Hij blijkt een regisseur te zijn die wegvlucht van zijn set en zijn vaders nalatenschap.

  Aflevering 10

  Krab en toshikoshi soba

  Op Netflix sinds 31 oktober 2019

  Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen. Het ene jaar eindigt waar het andere begint en bekende gezichten vieren samen oudejaarsavond in het Nachtrestaurant.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.