Marco Polo

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Marco Polo - gebaseerd op de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger aan het hof van Kublai Khan - speelt zich af in een wereld vol hebzucht, verraad en intriges.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The Wayfarer

  Na drie jaar lang zeeën, woestijnen en de zijderoute te hebben doorkruist, wordt de jonge Marco Polo gevangen gehouden door de grote Kublai Khan.

  Aflevering 2

  The Wolf and the Deer

  Als Kublai Khan strijdt met zijn oorlogszuchtige broer om de heerschappij over Mongolië, leert Marco dat rechtspleging in de keizerlijke stad zowel snel als dodelijk is.

  Aflevering 3

  Feast

  Marco begint een gevaarlijke verhouding met de mooie Blauwe Prinses, terwijl de spanningen oplopen tussen Kublai en de sluwe raadsheer van Xiangyang, Jia Sidao.

  Aflevering 4

  The Fourth Step

  Als er oorlog dreigt binnen de muren van Xiangyang, test Prins Jingim zijn diplomatieke vaardigheden; kan Kublai Marco vertrouwen?

  Aflevering 5

  Hashshashin

  Marco probeert het meesterbrein achter een dodelijke samenzwering te doorgronden terwijl Prins Jingim de risico's van wraak overweegt.

  Aflevering 6

  White Moon

  Aan de vooravond van een veelbelovende ceremonie zoekt Marco naar de dader die achter de moordaanslag op Kublai Khan zit, terwijl er al een nieuwe aanslag wordt gepland.

  Aflevering 7

  The Scholar's Pen

  Marco en Hundred Eyes proberen door te dringen tot de ommuurde stad Xiangyang terwijl de Kanselier nauwelijks de macht kan handhaven.

  Aflevering 8

  Rendering

  Kublai wil de ommuurde stad Xiangyang met zijn leger beleggen en Marco's loyaliteit wordt op de proef gesteld.

  Aflevering 9

  Prisoners

  Marco is weer aan Kublai overgeleverd terwijl binnen de muren van Xiangyang Kanselier Sidao de macht tracht te herwinnen.

  Aflevering 10

  The Heavenly and Primal

  Marco's vernuft en loyaliteit worden scherp op de proef gesteld als Kublai een gewelddadige en gedurfde stap neemt om keizer te worden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Hunter and the Sable Weaver

  Op de trouwdag van Prins Jingim krijgt Kublai verontrustend nieuws over de ambities van zijn neef, terwijl Marco een penibele missie uitvoert.

  Aflevering 2

  Hug

  Er staat Marco een onprettige verrassing te wachten aan het hof van Kublai na zijn terugkeer. Kublai staat voor een onmogelijke beslissing.

  Aflevering 3

  Measure Against the Linchpin

  Na de recente gebeurtenissen reist Kublai met Marco naar de bergen om antwoorden te zoeken. Keizerin Chabi zorgt ervoor dat de khan een opvolger krijgt.

  Aflevering 4

  Let God's Work Begin

  De strijd om de troon wordt heviger wanneer twee van Kublai's zonen in gevaar komen. Ver weg wordt een baby geboren die ook een bedreiging vormt voor de khan.

  Aflevering 5

  Lullaby

  Het zuiden wordt steeds meer belaagd door de rebellen, waardoor Kublai moet ingrijpen. Kokachin krijgt bezoek van een ongewenste persoon uit haar verleden.

  Aflevering 6

  Serpent's Terms

  Ahmeds dodelijke, geheime schaakspel tegen Kublai bereikt een hoogtepunt, terwijl Kublai's honger naar macht steeds groter wordt.

  Aflevering 7

  Lost Crane

  Kaidu wordt steeds meedogenlozer in zijn strijd om de macht. De voormalige geliefde van Hundred Eyes wil weten aan welke kant hij staat.

  Aflevering 8

  Whitehorse

  Marco's trouw aan Kublai wordt tot het uiterste getest. De gewaagde zet van Mei Lin gooit Ahmeds plannen overhoop.

  Aflevering 9

  Heirs

  Marco wordt achtervolgd door zijn verleden met Kokachin. Er staat nog één bedreiging in de weg van Kublai's positie als khan. Een nieuwe opvolger wordt geboren.

  Aflevering 10

  The Fellowship

  Het is de dag van Kurultai, de dag waarop Kublai's toekomst als khan wordt bepaald. Ahmed doet nog een laatste poging en Marco ontdekt iets vreselijks.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.