Man to Man

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Vermomd als bodyguard geeft een geheim agent steeds meer toe aan de grillen van de humeurige wereldster die hij beschermt.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Als sniper Kim Seol-woo wordt gearresteerd wegens insubordinatie, wordt hij gerekruteerd door de inlichtingendienst. Ondertussen wordt Yeo Woon-gwang een ster.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Woon-gwang en zijn hoofdmanager Cha Do-ha zijn niet blij met de nieuwe bodyguard. Als ze hem niet kunnen ontslaan, moeten ze ervoor zorgen dat hij zelf weg wil.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Als Seol-woo ontdekt dat Woon-gwang eerder betrokken was bij een soortgelijk ongeluk, deelt hij zijn vermoedens met zijn kameraad en mentor Lee Dong-hyun.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Seol-woo laat haar oog vallen op een houtsnijwerk in de prachtige kunstverzameling van Victor. Maar dan valt de stroom opeens uit.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Seol-woo moet nader tot Do-ha zien te komen. Dat is echter niet makkelijk, want ze heeft hem verboden binnen een straal van een meter bij haar in de buurt te komen.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Seol-woo wordt dronken en verstuurt lieve sms'jes, allemaal uit naam van zijn missie. Ondertussen probeert congreslid Baek een deal te sluiten met Jang Tae-ho.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Om te voorkomen dat Seol-woo zijn dekmantel verraadt, vraagt Dong-hyun hem zich niet te mengen in het onderzoek. Maar Seol-woo zet zijn zoektocht naar de dader voort.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Do-ha vraagt Seol-woo om de waarheid te vertellen. Ondertussen beginnen Dong-hyun en Seol-woo aan de voorbereidingen voor hun volgende missie.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Voor het land en Do-ha's vader besluit Un-kwang om Seol-woo te helpen. Do-ha vertrouwt Seol-woo niet en wil dat hij een contract ondertekent.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  Seol-woo ontmoet Jang Tae-ho in het geheim om belangrijk bewijs rond de dood van Robert Yoon te overleggen en het derde houtsnijwerk te bespreken.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  Jang Tae-ho legt zijn voorwaarden voor aan Mo Seung-jae. De nieuwe missie van Seol-woo en Do-ha kan pas beginnen als Un-kwang goedkeuring heeft verleend.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  Seol-woo neemt niet op als Do-ha belt, dus ze besluit om zijn werkkamer te controleren. Dong-hyun bezoekt Jang Tae-ho en vraagt of hij weet waar K is.

  Aflevering 13

  Aflevering 13

  Alle betrokkenen, waaronder Lee Dong-hyun, Mo Seung-jae en de nationale inlichtingendienst, blijven zoeken naar de verdwenen videotapes.

  Aflevering 14

  Aflevering 14

  Jang Tae-ho en Lee Dong-hyun bespreken Song Mi-eun en haar verleden: ze besloot met Mo Seung-jae te trouwen om te overleven en niet vanwege zijn geld.

  Aflevering 15

  Aflevering 15

  De politie vindt het voertuig waarvan de bestuurder is doorgereden na een ongeluk. Seol-woo wil de slechteriken uit de weg ruimen en pakt zijn pistool uit zijn werkkamer.

  Aflevering 16

  Finale: Aflevering 16

  Voor Seol-woo is het eindelijk tijd voor wraak. Voor alle betrokken is het eindelijk tijd voor afsluiting en bestraffing van de schuldigen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.