Making a Murderer

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Deze reality-thriller, die over een periode van 13 jaar werd gefilmd, volgt het verhaal van twee mannen die mogelijk vals werden beschuldigd van een gruwelijk misdrijf.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Eighteen Years Lost

  Als Steven Avery na een onrechtmatige veroordeling vrijkomt, roept zijn zoektocht naar gerechtigheid vragen op over de autoriteiten die hem opsloten.

  Aflevering 2

  Turning the Tables

  Terwijl Steven een nieuw leven begint, sleept hij de politieagenten van Manitowoc County voor de rechter wegens corruptie in zijn zaak.

  Aflevering 3

  Plight of the Accused

  Steven is terug in de gevangenis op verdenking van moord, maar er blijven verontrustende vragen bestaan over het hoe en waarom van zijn arrestatie.

  Aflevering 4

  Indefensible

  Een onverwachte schuldbekentenis trekt Stevens rol in de moord in twijfel. De nieuwe verdachte geeft echter tegenstrijdige informatie over wat er gebeurde.

  Aflevering 5

  The Last Person to See Teresa Alive

  Bij de aanvang van Stevens zaak pleiten zijn advocaten dat de politieagenten hem erin hebben geluisd en nalatig zijn geweest: ze hebben geen andere aanwijzingen gecheckt.

  Aflevering 6

  Testing the Evidence

  Stevens advocaten ondervragen de forensische experts over onzuiver bewijsmateriaal en het gebrek aan bewijs dat Steven in verband brengt met het misdrijf.

  Aflevering 7

  Framing Defense

  Tijdens de rechtszaak bepleiten Stevens advocaten hun zaak en beweren ze dat de politie zelf bewijsstukken heeft geplaatst om hem erin te luizen.

  Aflevering 8

  The Great Burden

  Na twee lange dagen van afsluitende betogen gaat de jury in conclaaf. De mening van de jury over het gesuggereerde wangedrag van de politie zal Stevens lot bepalen.

  Aflevering 9

  Lack of Humility

  Stevens rechtszaak is voorbij, maar een nieuwe begint alweer. Zal de jury meer waarde hechten aan de bekentenis van de verdachte of aan zijn tegenstrijdige verklaringen?

  Aflevering 10

  Fighting for their Lives

  In de jaren volgend op de zeer publieke rechtszaak van Steven en Brendan proberen de leden van de familie Avery hun leven weer op de rails te krijgen.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Number 18

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  De succesvolle advocate Kathleen Zellner biedt aan om Stevens zaak op zich te nemen. Na Brendans veroordeling vechten zijn advocaten in de rechtbank voor zijn vrijlating.

  Aflevering 2

  Words and Words Only

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  Brendans advocaten willen aantonen dat zijn veroordeling gebaseerd was op een gedwongen bekentenis. Kathleen test Steven opnieuw en bezoekt de vermeende plaats delict.

  Aflevering 3

  A Legal Miracle

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  Kathleens forensische onderzoekers bekijken het bewijsmateriaal uit Stevens verbrandingsplek. Een wet uit 1996 beperkt de kansen van Brendan in een federale rechtbank.

  Aflevering 4

  Welcome to Wisconsin

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  Brendan en zijn familie wachten met voorzichtig optimisme op belangrijk nieuws over zijn zaak. Kathleen dient een verzoek in voor nieuwe laboratoriumtests.

  Aflevering 5

  What + Why = Who

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  Kathleen zoekt in Stevens trailer naar bewijs van manipulatie. Een nieuwe wending in Brendans zaak zorgt voor emotionele onrust binnen zijn familie.

  Aflevering 6

  Everything Takes Time

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  Kathleen verkrijgt toegang tot een deel van het originele bewijsmateriaal van de zaak. De vroegere aanklager houdt een persconferentie.

  Aflevering 7

  Item FL

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  Kathleen laat nieuwe laboratoriumtests uitvoeren op de kogel die Teresa Halbach zou hebben gedood en verifieert Teresa's activiteiten op de dag dat ze verdween.

  Aflevering 8

  Special Care

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  Kathleen ontdekt bewijs omtrent een van de kroongetuigen van de staat. Brendans zaak neemt opnieuw een onverwachte wending.

  Aflevering 9

  Friday Nite

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  Een getuige dient zich aan met nieuwe informatie over de auto van Teresa. Kathleen probeert een tijdlijn te maken van Teresa's lotgevallen op 31 oktober 2005.

  Aflevering 10

  Trust No One

  Op Netflix sinds 19 oktober 2018

  Kathleen doet twee van de belangrijkste ontdekkingen in de zaak. Brendans advocaten maken zijn zaak aanhangig op een hoger niveau.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.