Maggie & Bianca: Fashion Friends

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een Amerikaanse modestudente en de dochter van een topondernemer zijn totaal verschillend, maar vormen een onverbrekelijke band en richten een rockband op in Milaan.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Een droom die uitkomt

  De naïeve Maggie en rijke Bianca melden zich bij de prestigieuze Mode-academie van Milaan en bereiden zich voor om een tien te halen voor hun toegangsexamens.

  Aflevering 2

  Oost west, thuis best

  Dankzij een brief van Bianca's vader zijn zij en Maggie nu kamergenoten ... en zullen ze met elkaar moeten leren leven.

  Aflevering 3

  Het begin van de lessen

  De lessen beginnen met een schetsopdracht die Maggie en Bianca dwingt om samen te werken. Maggie houdt open audities voor haar band.

  Aflevering 4

  Modefotografie

  Nadat Maggie hoort hoe goed Bianca kan zingen, smeekt ze haar om bij de band te komen. Maar Bianca is bang dat haar vader erachter komt.

  Aflevering 5

  De allermooiste dag

  Een speciale gast bezoekt de Academie en vraagt de studenten de outfit van hun dromen te ontwerpen. Maar het zit Bianca niet lekker.

  Aflevering 6

  Hou je geluksbedeltje

  Net als er een belangrijk examen aankomt, raakt Maggie haar geluksplectrum kwijt. Bianca helpt haar zoeken, maar de Academie is groot.

  Aflevering 7

  Op de catwalk

  Voor de aankomende modeshow moet iedereen over de catwalk lopen, iets wat Bianca gemakkelijk afgaat ... maar waar Maggie doodsbang voor is.

  Aflevering 8

  Geen ontsnappen aan de liefde

  De liefde is overal op Valentijnsdag en een verbitterde Bianca kan er niet aan ontsnappen. Ondertussen helpt Quinn de smoorverliefde Maggie om Jacques jaloers te maken.

  Aflevering 9

  In haar schoenen staan

  Bianca en Maggie worden gedwongen om zich in de ander te verplaatsen wanneer mevrouw Tucker de leerlingen vraagt een outfit te ontwerpen in de stijl van hun kamergenoot.

  Aflevering 10

  Schok! Afpersing!

  De band besluit een video te maken die ze viral willen laten gaan zodat Max de Milky Way kan houden. Maar als Nausica erachter komt, wil ze roet in het eten gooien.

  Aflevering 11

  Op jacht naar het examen

  Maggie en Bianca hebben het te druk met het redden van de Milky Way om ook maar even na te denken over het grote examen. Lukt het ze te slagen zonder te leren?

  Aflevering 12

  Het spook van de academie

  De leraren verzinnen een nieuwe manier om de leerlingen scherp te houden: ontwerp een outfit als eerbetoon aan een ontwerper die niemand kent.

  Aflevering 13

  Een dubbelconcert

  Leraren Tucker en Ferrari laten de leerlingen doorgaan met het concert, maar er is één voorwaarde: het is nu een officieel schoolproject.

  Aflevering 14

  De geschiedenis herhaalt zich

  Een student van de school voor visagie (die toevallig Jacque's ex is) komt op bezoek en haalt de wilde kant in Maggie naar boven.

  Aflevering 15

  Miss Venice

  De band baalt dat het concert niet genoeg geld heeft opgebracht om de Milky Way te redden. Maar dan komt er opeens een geweldig aanbod.

  Aflevering 16

  Ons schooljubileum

  Bianca besluit de groep te verlaten wanneer haar woedende vader erachter komt dat ze achter zijn rug om zingt in de band op school.

  Aflevering 17

  Een kwestie van smaak

  Bianca keert net op tijd terug bij de band voor de internationale muziekwedstrijd. Maar er moet nog veel gebeuren voordat ze klaar zijn voor het podium.

  Aflevering 18

  Verkiezingsproblemen

  Na een perfecte auditie voor de internationale muziekwedstrijd ontdekken Maggie en Bianca dat er een tweede ronde is ... vanavond al!

  Aflevering 19

  Ik vertrouwde op jou…

  Terwijl de leerlingen wachten op de auditieresultaten kunnen ze zich maar moeilijk concentreren op hun volgende opdracht: een outfit ontwerpen voor een popster.

  Aflevering 20

  Geen masker, geen feest

  Als modestudent is het schoolfeest nog belangrijker dan normaal. Helemaal wanneer het een gemaskerd bal is waar de kostuums worden beoordeeld!

  Aflevering 21

  CoolGhost? Laat maar

  De leerlingen krijgen een spoedopdracht om een fotoboek te ontwerpen voor een veelbelovende band. En soms is het net alsof je in een spiegel kijkt.

  Aflevering 22

  De eerste ronde

  De MoodBoards moeten het in de eerste ronde opnemen tegen CoolGhost maar kunnen niet beslissen wat ze aantrekken. Ergens anders is mevrouw Tucker niet helemaal zichzelf.

  Aflevering 23

  Tijd voor de halve finale

  Om de laatste wedstrijd te rocken, slaan de MoodBoards de handen ineen met een beroemde choreograaf. Maar hij zet ze dag en nacht aan het werk.

  Aflevering 24

  De juiste keuze

  In de laatste ronde van de internationale muziekwedstrijd maakt de band een video, maar ze moeten zich ook voorbereiden op de eindejaarsmodeshow van de Academie.

  Aflevering 25

  De grote Lockart

  De band is hopeloos op zoek naar een regisseur voor hun video, maar de enige kandidaat is een beroemde designer die op bezoek is, en hij heeft wat vreemde ideeën.

  Aflevering 26

  Eindejaarsfashionshow

  Nu hun toekomst op het spel staat, concentreren de meiden zich op de eindejaarsmodeshow en ontdekken ze de schokkende waarheid over hun gedeelde verleden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Een vreselijk begin

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Maggie en Bianca zijn weer terug op de academie. Maar door een nieuw familiedrama zijn ze nog grotere vijanden dan voorheen.

  Aflevering 2

  De beste modebloggers

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Directeur Maffei wil dat de MoodBoards meedoen aan een prestigieuze muziekwedstrijd. Helaas wil hij dat CoolGhost ook meedoet.

  Aflevering 3

  Tegenpolen

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  De studenten moeten in slechts acht uur een winnend idee bedenken voor een mode-etalage en een presentatie waarmee ze indruk maken op hun muzieklab-coaches.

  Aflevering 4

  Iets Go.Zy.

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  De MoodBoards krijgen een glamoureuze opdracht om stylisten van de sterren te spelen. Maar in dit geval zijn de 'sterren' de leden van CoolGhost.

  Aflevering 5

  Verborgen talent

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Professor Tucker daagt de studenten uit om 'groen' helemaal Go.Zy te maken. Maggie is ervan overtuigd dat ze de mysterieuze EverBlack heeft ontmaskerd.

  Aflevering 6

  In de war

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  In het eerste examen van het schooljaar wordt de breivaardigheid van de studenten getest, een oude trend die ineens weer in is.

  Aflevering 7

  Iedereen heeft een verhaal

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Op de dag dat de school erachter komt dat ze halfzussen zijn, moeten Maggie en Bianca een concept voor een modetijdschrift maken en het verhaal voor hun musical afronden.

  Aflevering 8

  Ridders en prinsessen

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Terwijl Maggie en Bianca liefdesproblemen hebben, ontwerpen de MoodBoards samen een trouwjurk voor een moeilijke klant.

  Aflevering 9

  De achterzijde van het boek

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Spanningen tussen Maggie en Bianca dreigen alles te verpesten waarvoor het team heeft gewerkt. Bovendien maken hun chaotische liefdeslevens het er niet eenvoudiger op.

  Aflevering 10

  Superkrachten

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Yuki's geheugenverlies zorgt voor problemen voor de MoodBoards. Andrew en Felipe nodigen Maggie en Bianca uit om te komen eten, waardoor Jacques en Quinn jaloers worden.

  Aflevering 11

  Vriendschapsmissie

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Professor Falques is dit jaar benoemd tot artistiek leider van het Gala van New York, maar zijn studenten moeten helpen een stijlvol thema te bedenken.

  Aflevering 12

  Het draait om de details

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Het is al bijna tijd voor het Gala van New York, waardoor Maggie en Bianca belangrijke beslissingen moeten nemen omtrent hun dates en outfits.

  Aflevering 13

  Het grote gala

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Wanneer Maggie een date met zowel Andrew als Jacques heeft toegezegd, weet ze niet wat ze hiermee aan moet. Max neemt het over wanneer Chef Christoph over de rooie gaat.

  Aflevering 14

  Zorgen voor morgen

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Andrew en Jacques praten beiden niet meer met Maggie na de ramp tijdens het gala. De ouders van Maggie en Bianca zijn onafscheidelijk.

  Aflevering 15

  Waar is Bianca?

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Nu Bianca vastzit in het buitenland, moet Maggie zich alleen voorbereiden op hun partnerexamen. Max voegt een exotisch nieuw ingrediënt toe aan het Milky Way-menu.

  Aflevering 16

  De realiteit

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Een populaire realityshow komt naar de modeacademie om de MoodBoards te volgen tijdens een doorsneedag. Maar de producent van de show wil alleen drama zien.

  Aflevering 17

  Onbekenden op school

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  De studenten werken samen aan een nieuwe commercial voor de academie. Bianca voelt zich buitengesloten wanneer vrienden van Maggie uit Portland langskomen.

  Aflevering 18

  Over de toekomst

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Voor een examen over mode en muziek moeten de studenten kleding ontwerpen voor de toekomst. Bianca wil een wedstrijd winnen om haar favoriete zanger te ontmoeten.

  Aflevering 19

  #blijfpositief

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Terwijl de studenten Indiase sari's maken voor een wereldwijd modefestival, vindt Maggie het moeilijk om positief te blijven. Bianca kijkt naar ieders zwakke punten.

  Aflevering 20

  Mam komt

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Wanneer de wereldberoemde moeder van Nausica de academie bezoekt, chanteert Nausica Bianca om net te doen alsof ze veel vrienden heeft.

  Aflevering 21

  Creatieve chaos

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Nu haar kamergenoot naar Londen is, gedraagt Maggie zich als Bianca om de MoodBoards in vorm te krijgen voor de komende musical.

  Aflevering 22

  Zonder truc, geen illusie

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Nadat ze al hun energie in hun kostuums hebben gestoken, moeten de uitgeputte MoodBoards geschminkte podiumlooks ontwerpen om te laten zien wie ze werkelijk zijn.

  Aflevering 23

  Het ergste is het nieuwe beste

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Nu hun kostuums voor de musical kapot zijn, doen de MoodBoards hun best om samen een tweede look te creëren en de wedstrijd te winnen.

  Aflevering 24

  Probeer het nog eens Maggie!

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  De MoodBoards krijgen een tweede kans om kostuums te maken voor hun musical. Maar dit keer moeten ze de stof zelf betalen.

  Aflevering 25

  Een vreemde familie

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Als het bijna tijd is voor hun grote optreden, zijn de gestreste MoodBoards het nergens over eens. Gelukkig heeft Felipe een plan om hen op weg te helpen.

  Aflevering 26

  De musical

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Het is de dag van de show en de MoodBoards zijn er klaar voor, maar ze zijn ook heel nerveus. Om de wedstrijd te winnen, moeten ze oefenen en hebben ze veel geluk nodig.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Een nieuw jaar van een onvoorspelbaar leven!

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 2

  Tijd om te werken

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 3

  Magische kindertijd

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 4

  Tips en trucjes

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 5

  Hulp nodig?

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 6

  Pech bestaat niet

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 7

  Wees jezelf!

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 8

  Gefeliciteerd, Bianca!

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 9

  Smakelijke verrassingen

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 10

  De doos van Pandora

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 11

  Dromen van pyjama's

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 12

  Het platencontract

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 13

  Moeilijke keuzes

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 14

  Verraad en vergeving

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 15

  De geur van het heden

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 16

  Op de cover!

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 17

  Niemand is perfect

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 18

  Een mysterie ontrafeld

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 19

  Een ongenode gast

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 20

  Zen en marionetten!

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 21

  Papieren geheimen

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 22

  Race tegen de klok

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 23

  Professional en prinses

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 24

  De prinses en de pad

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 25

  Kies de derde optie

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Aflevering 26

  Geloof in het ongelooflijke!

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.