Love Is Blind

  Sinds 13 februari 2020 te zien op Netflix

  Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Is Love Blind?

  Op Netflix sinds 13 februari 2020

  De singles van dit seizoen komen de datecabines binnen en praten over romantiek, religie en seksualiteit. Wie voelt de vonk overspringen ... en wie vindt er een soulmate?

  Aflevering 2

  Will You Marry Me?

  Op Netflix sinds 13 februari 2020

  Eén stel verlooft zich en de rest volgt in rap tempo. Barnett weet de dames nog steeds te charmeren. Jessica worstelt met besluiteloosheid.

  Aflevering 3

  First Night Together

  Op Netflix sinds 13 februari 2020

  Onverwachte wendingen alom. Giannina verandert de regels, Barnett neemt een verrassend besluit en de verloofde koppels vertrekken naar het paradijs.

  Aflevering 4

  Couples Retreat

  Op Netflix sinds 13 februari 2020

  De moeilijke avond van één stel leidt tot een explosief gesprek. Anderen komen erachter dat ze niet alleen zijn in Mexico. Wat gebeurt er als hun oude vlammen langskomen?

  Aflevering 5

  Last Night in Paradise

  Op Netflix sinds 13 februari 2020

  De stellen bereiden zich voor op hun terugkeer naar de echte wereld. Jessica en Mark hebben het nog altijd zwaar. Giannina hoort over Damians grootste onzekerheden.

  Aflevering 6

  Moving in Together

  Op Netflix sinds 20 februari 2020

  Vanessa en Nick delen een verrassing met de groep. Kelly en Kenny hebben te maken met afstand, Jessica ontmoet Marks huisgenoten en Amber geeft een feestje.

  Aflevering 7

  Meet the Parents

  Op Netflix sinds 20 februari 2020

  De spanningen tussen Giannina en Damian lopen op. Amber neemt Barnett mee naar haar ouderlijk huis. Cameron zet zich schrap voor een beladen ontmoeting met Laurens vader.

  Aflevering 8

  Countdown to I Do's

  Op Netflix sinds 20 februari 2020

  Nog maar twee weken te gaan voor de trouwerijen. De stellen passen hun pakken en bruidsjurken, maar leiden talmende twijfels tot een drama, of tot een nieuw begin?

  Aflevering 9

  Bachelor & Bachelorette Parties

  Op Netflix sinds 20 februari 2020

  De emoties lopen hoog op als de koppels hun toekomst plannen ... en ze feesten erop los! Kort daarna beleven we de eerste trouwdag.

  Aflevering 10

  The Weddings

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  Terwijl de overgebleven paren zich voorbereiden op hun huwelijk, komen familie en vrienden samen. Wie worden in de echt verbonden en wie laat het experiment achter zich?

  Aflevering 11

  The Reunion

  Op Netflix sinds 5 maart 2020

  Nick en Vanessa komen weer samen met de eerdere en huidige koppels van dit seizoen. Ze herbeleven de hoogte- en dieptepunten en vertellen hoe het nu met hen gaat.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.