Life

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  In het belangrijkste universitaire medische centrum van Korea botsen de idealen en belangen van een patiëntgerichte SEH-arts en de nieuwe CEO van het ziekenhuis.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Challenges of Life

  Wees getuige van de buitengewone dingen die dieren en planten moeten doen om te overleven en zich te kunnen voortplanten in een complexe en concurrerende wereld.

  Aflevering 2

  Reptiles and Amphibians

  Reptielen en amfibieën hebben hun koudbloedige lichaamsplan en geavanceerde gedragsinnovaties gebruikt om de meest woeste omgevingen eigen te maken.

  Aflevering 3

  Mammals

  Zoogdieren zijn te vinden in elke habitat, met uitzondering van de diepste oceaan. Maar wat de zoogdieren echt onderscheidt is de verregaande zorg over hun jongen.

  Aflevering 4

  Fish

  Vissen zijn de meest gevarieerde en onderscheidende gewervelde wezens op onze planeet waarvan er tot op heden meer dan 28.000 soorten zijn ontdekt.

  Aflevering 5

  Birds

  Vogels hebben de meest ingenieuze manieren uitgevonden om de vele uitdagingen in het leven te overwinnen. Alles draait om hun unieke kenmerk: veren.

  Aflevering 6

  Insects

  Insecten zijn de meest uiteenlopende dieren op onze planeet. De sleutel tot succes is hun unieke vermogen om zichzelf te transformeren.

  Aflevering 7

  Hunters and Hunted

  Dagelijks wordt in oerwouden, op graslanden, in woestijnen en bevroren woestenijen de strijd tussen roofdieren en hun prooi gewonnen, gestreden en verloren.

  Aflevering 8

  Creatures of the Deep

  Ongewervelde zeedieren zijn buitengewoon divers en variëren van enkele van de meest primitieve wezens in de zee tot enkele van de meest intelligente organismen op aarde.

  Aflevering 9

  Plants

  Planten zijn erin geslaagd om elke leefomgeving op aarde te overwinnen dankzij hun ingenieuze en sluwe strategieën.

  Aflevering 10

  Primates

  Primaten zijn buitengewoon intelligent en houden zich bezig met probleemoplossing, communicatie, gebruik van gereedschap en diepgaande sociale interactie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.