LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Om het land van Ninjago te beschermen, moeten Kai, Jay, Cole en Zane zich meester maken van hun elementaire krachten en Spinjitzu-wapens.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Opkomst van de slangen

  De ninja's kunnen niet op hun lauweren gaan rusten als Lloyd, de zoon van Lord Garmadon, verschijnt en de rol van zijn vader overneemt.

  Aflevering 2

  Thuis

  Al trainend gaat Zane een vogel achterna, maar dat levert een hoop problemen voor hem op!

  Aflevering 3

  Slangenbeet

  Lloyd bevrijdt een tweede groep wezens, de Fangpyres, om naar de macht te grijpen. De ninja's komen in actie als de Fangpyres het dorp van Jay's familie aanvallen.

  Aflevering 4

  Vertrouw nooit een slang

  Als de Fangpyres hun krachten bundelen met de Hypnobrai, maakt Lloyd Pythor wakker. Hij is de laatste slang van de Anacondrai-stam.

  Aflevering 5

  Een blik wormen

  Lloyd trekt in en probeert te helpen, maar loopt alleen maar in de weg. Pythor wekt de Venomari en Constrictai, wat tot een complete slangenoorlog leidt.

  Aflevering 6

  De slangenkoning

  Pythor roept zich uit tot de leider die de Grote Verslinder zal doen ontwaken. Als dat zou gebeuren, betekent dat het einde van Ninjago.

  Aflevering 7

  Tik tak

  Als de vier ninja's de mysterieuze valk in het bos volgen, vinden ze een verborgen werkplaats waar Zane meer over zijn verleden te weten komt.

  Aflevering 8

  Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen

  Jay en Nya moeten hun date voortijdig stoppen als de Serpentines onderweg zijn om zich te bewapenen.

  Aflevering 9

  De koninklijke hoefsmeden

  De vier ninja's gaan undercover als dansgroep en doen mee aan een talentenjacht om de Blade Cup te winnen, waarin een van de fangblades is verborgen.

  Aflevering 10

  De groene ninja

  De ninja's vinden het verdacht als hun aartsvijand Lord Garmadon bij hen intrekt om zijn vermiste zoon te vinden maar ze realiseren zich dat ze samen moeten werken.

  Aflevering 11

  Alles of niets

  De ninja's infiltreren bij de Serpentijnen, maar lopen in de val. Als de reddingsmissie van Lloyd mislukt, is Lord Garmadon de enige die hen kan helpen.

  Aflevering 12

  De opkomst van de Grote Verslinder

  De ninja's reizen naar de verloren stad Ouroboros om te voorkomen dat de Grote Verslinder door Pythor wordt vrijgelaten, maar het is een race tegen de klok.

  Aflevering 13

  De dag van de Grote Verslinder

  Het is rampzalig: de ninja's moeten de Grote Verslinder bestrijden om Ninjago te redden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  De duisternis zal komen

  Op het moment dat de wederopbouw van Ninjago begint, realiseren de vier ninja's zich dat Lord Garmadon een megawapen heeft ontwikkeld.

  Aflevering 2

  Piraten tegen ninja's

  Als Garmadon per ongeluk de meedogenloze kapitein Soto en z'n piraten tot leven brengt moeten de ninja's voorkomen dat zij Ninjago City verwoesten.

  Aflevering 3

  Dubbele moeilijkheden

  Als onze helden weer teruggevraagd worden op de kostschool van Darkly, ontdekken ze dat het een val is van Lord Garmadon en zijn snode ninja's.

  Aflevering 4

  Ninjabalrace

  Als de ninja's horen dat de Mojo Dojo van Darreth zal worden vernietigd, doen ze mee aan een wedstrijd om geld te winnen en de Dojo te redden.

  Aflevering 5

  Kinderspel

  Als de ninja's voorkomen dat Garmadon z'n megawapen gebruikt om een versteend monster tot leven te brengen, worden ze in kinderen veranderd en hebben ze Lloyd nodig.

  Aflevering 6

  Verkeerde plaats, verkeerde tijd

  Als Garmadon terug in de tijd reist om het verleden ongedaan te maken en zich van de ninja's te ontdoen, volgen zij hem zodat hij de Gouden Wapens niet in handen krijgt.

  Aflevering 7

  Het Stenen Leger

  De ninja's staan oog in oog met een stenen samoeraikrijger die tot leven is gebracht door het gif van de Grote Verslinder.

  Aflevering 8

  De dag dat Ninjago stilstond

  De ninja's gaan op de vlucht voor het Stenen Leger dat tot leven gebracht is door het gif van de Verslinder. Garmadon tracht de macht over het Leger te krijgen.

  Aflevering 9

  De laatste reis

  De ninja's, Lloyd, Sensei Wu en Misako reizen naar het Duistere Eiland om de Tempel van Licht te vinden die de elementaire krachten van de ninja's kan herstellen.

  Aflevering 10

  Het Duistere Eiland

  Na hun strijd tegen het Stenen Leger arriveren de ninja's bij de Tempel van Licht voor hun elementaire krachten, waarbij ze zich richten op Lloyd.

  Aflevering 11

  De laatste hoop

  De ninja's proberen de helm van Garmadon terug te brengen om de eindstrijd tussen Lloyd en zijn vader te voorkomen.

  Aflevering 12

  Terugkeer van de Overlord

  Garmadon gebruikt zijn nieuwe superwapen om Jamanakai Village in het verderf te storten. De verstoorde balans laat de geest van de Overlord bezit nemen van zijn lichaam.

  Aflevering 13

  Opkomst van de Spinjitzu-meester

  Ninjago wordt in duisternis gehuld als het superwapen van Garmadon zich tegen hen keert, maar de ninja's ontdekken dat licht meer kracht heeft dan duisternis.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Een sprong in het diepe

  Na de nederlaag van Overlord is Ninjago City als herboren en de ninja's geven les op Sensei Wu's school maar de vrede is van korte duur.

  Aflevering 2

  De Kunst van de Stille Vuist

  Na achtervolgd te zijn door de Nindroids naar Sensei Garmadons klooster, komen de ninja's incognito terug naar Ninjago City.

  Aflevering 3

  Stroomuitval

  Zane geeft de helft van zijn vermogen op om Pixal te redden op het moment van de aanval. Ondertussen reizen Lloyd en zijn vader naar Hiroshi's Doolhof.

  Aflevering 4

  De vloek van de Gouden Meester

  Onder Ninjago City ontdekken de ninja's geheimen over de Serpentijnen als ze samen de strijd aangaan tegen de Nindroids.

  Aflevering 5

  Betreed het Digiversum

  De ninja's reizen naar het Digiversum om de strijd aan te gaan met de Digital Overlord. Ondertussen vallen Pythor en Wu samen met de Nindroids Borg Tower aan.

  Aflevering 6

  Codenaam: Arcturus

  Pythor en de Nindroids bevrijden de Digital Overlord. Ondertussen ontdekken Wu en Garmadon toevallig het geheime plan van Pythor, Project Arcturus.

  Aflevering 7

  De leegte

  Nadat de ninja's op het Arcturus-schip tegen Nindroids hebben gevochten, gaat het gevecht verder binnen in een komeet.

  Aflevering 8

  De Titanium Ninja

  De Nindroids transformeren de Overlord in de Gouden Meester met de Gouden Wapens. De ninja's bereiden zich voor op hun laatste gevecht in de ruïnes van Ninjago.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  De uitnodiging

  De ninja's ontdekken dat Zane mogelijk nog in leven is, maar dat ze moeten deelnemen aan het Toernooi der Elementen als ze hem ooit nog terug willen zien.

  Aflevering 2

  Er kan er maar één overblijven

  Het team hoort over de zwaarden en andere geheimen van het Toernooi der Elementen. Karlof wordt uitgeschakeld in de competitie.

  Aflevering 3

  Versus

  De wedstrijden beginnen en Cole moet al snel de strijd aangaan met Jay. Zane krijgt zijn geheugen terug dankzij de hulp van P.I.X.A.L.

  Aflevering 4

  Ninja's op rolschaatsen

  De overgebleven Meesters der Elementen strijden in een rolschaatscompetitie. Cole, Karlof en andere afvallers moeten aan het werk in de noedelfabriek van Chen.

  Aflevering 5

  Spion voor een spion

  De ninja’s sluiten een pact met de Meesters der Elementen nadat ze Chens plan ontdekken. Cole en Zane ontsnappen uit de noedelfabriek.

  Aflevering 6

  Betoverend

  Lloyd en Garmadon komen te weten dat er een enorme strijd heeft gewoed tussen Chen, de Anacondrai en de Meesters der Elementen om de heerschappij over Ninjago.

  Aflevering 7

  Het vergeten element

  Alles lijkt verloren te zijn wanneer Chen de krachten van de Meesters der Elementen aftapt en Lloyd verslaat in de strijd om zijn elementaire krachten.

  Aflevering 8

  De dag van de draak

  Chen en zijn leger nemen Ninjago City in, maar de meesters zijn ontsnapt uit de noedelfabriek en zitten hen op de hielen. Garmadon ontkomt nipt aan zijn verbanning.

  Aflevering 9

  De allergrootste angst

  Meester Chen gebruikt een spreuk om zichzelf en zijn troepen te transformeren tot krachtige Anacondrai. De ninja's bevrijden een ongewone bondgenoot uit de gevangenis.

  Aflevering 10

  De muur van ouderen

  De eindstrijd barst los tussen de ninja's en de Anacondrai. Als onze helden willen overwinnen, moet er een groot offer worden gebracht.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Verandering op komst

  Morro neemt bezit van Lloyd en gebruikt hem om in het theehuis te infiltreren en de andere ninja's aan te vallen die op mysterieuze wijze hun krachten kwijt zijn.

  Aflevering 2

  Spookverhaal

  De ninja's ontdekken dat de staf van Wu een aanwijzing bevat over de graftombe van de eerste Spinjitzu-meester en reizen naar Stiix om de gestolen Airjitzu-rol te vinden.

  Aflevering 3

  Stiix en stenen

  Wu traint Nya met haar nieuwe waterkrachten. De ninja's proberen de Airjitzu-rol van Ronin te stelen, maar dan moeten ze eerst tegen Morro vechten.

  Aflevering 4

  De tempel op de spookheuvel

  De ninja's gaan naar de gevaarlijke spooktempel van Sensei Yang om Airjitzu te leren. Nya stopt haar training, maar moet met haar krachten ontsnappen aan Morro's geesten.

  Aflevering 5

  Kiekeboe

  De ninja's gebruiken hun nieuwe krachten om een gevaarlijke berg te beklimmen en zo het Zwaard van het Toevluchtsoord te vinden voordat Morro dit kan gebruiken.

  Aflevering 6

  Aan gene zijde

  Nadat de ninja's zijn verraden in het Wolkkoninkrijk, vechten ze tegen Morro om het Zwaard van het Toevluchtsoord en ontdekken ze dat hij uit is op het Rijkkristal.

  Aflevering 7

  Het kromme pad

  De ninja's vinden de laatste aanwijzing voor de locatie van de graftombe van de eerste Spinjitzu-meester. Ronin steelt het Zwaard van het Toevluchtsoord voor Morro.

  Aflevering 8

  Dodelijk gevaar

  De ninja's reizen naar de tombe van de eerste Spinjitzu-meester om het krachtige Rijkkristal te vinden. Ze moeten hiervoor niet alleen vallen, maar ook Morro omzeilen.

  Aflevering 9

  De vervloekte wereld - Deel 1

  De ninja's moeten voorkomen dat de Excellente wordt vrijgelaten door Morro, die het Rijkkristal gebruikt om een geestenleger uit het Vervloekte Rijk op te roepen.

  Aflevering 10

  De vervloekte wereld - Deel 2

  De ninja's proberen Stiix te beschermen, Lloyd komt zijn vader tegen in het Vervloekte Rijk en Nya ontdekt haar ware kracht in de strijd tegen de Excellente.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  Berucht

  Als iemand zich als ninja voordoet en overal in Ninjago City misdaden begaat, worden de ninja's niet meer als helden gezien, maar opgejaagd als schurken.

  Aflevering 2

  Staatsvijand nummer één

  Terwijl Nadakhan een plan smeedt om het Rijkkristal te stelen, worden de vluchtende ninja's opgejaagd door Ronin, die door de politie is ingehuurd om hen op te sporen.

  Aflevering 3

  Kryptarium

  Als de ninja's onterecht zijn opgesloten, ontmoeten ze iemand die vertelt over een vergif dat een Djinn als Nadakhan kan stoppen, maar op slechts één eiland te vinden is.

  Aflevering 4

  Opkomend ongeluk

  Jay laat zich door Nadakhan overhalen een wens te doen om Nya's hart te veroveren, eerste stuurman Flintlocke vernietigt het Rijkkristal en Cole steelt Soto's kaart.

  Aflevering 5

  Op een wens en een gebed

  Als grote delen van Ninjago City verdwijnen, gaan de ninja's naar Tijgerweduwe-eiland, achtervolgd door Nadakhan, waar Jay het waardevolle vergif verzamelt.

  Aflevering 6

  Mijn diner met Nadakhan

  Lloyd, Cole en Nya zijn gestrand op Tijgerweduwe-eiland en proberen te ontsnappen op een vlot. Jay is gevangengenomen en moet met de bemanningsleden van Nadakhan vechten.

  Aflevering 7

  Wensmeesters

  Nadat de ninja's hebben geleerd om als piraten te praten, infiltreren ze op het schip van Nadakhan om hem stiekem het vergif toe te dienen en Jay te redden.

  Aflevering 8

  De laatste toevlucht

  Flintlocke leidt een muiterij en denkt dat Nadakhan de bemanning in de steek laat zodra hij de macht heeft om oneindige wensen te doen. Maar de geest neemt Nya gevangen.

  Aflevering 9

  Operatie Land Ho!

  Nya wordt gedwongen tot een repetitie voor haar huwelijk met Nadakhan in de Djinn-tempel. Jay stelt een nieuw team samen om zijn vrienden te redden.

  Aflevering 10

  De weg terug

  Nadakhan trouwt met Nya en krijgt de macht om oneindige wensen te doen. Flintlocke en Dogshank sluiten zich aan bij de ninja's voor een laatste krachtmeting met de Djinn.

  Seizoen 7

  Aflevering 1

  De handen der tijd

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Meester Wu hervat een gevecht dat decennia geleden is gestaakt tegen Acronix, een van de tweelingbroers van de Handen der Tijd. De ninja's proberen hem te redden.

  Aflevering 2

  De oranje krijgers

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De ninja's ontdekken meer over de gevallen elementenmeesters Krux en Acronix en komen erachter dat ze een nieuwe vijand hebben.

  Aflevering 3

  Een tijd van verraders

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Kai gebruikt een helm van de Vermiljoen Krijgers om informatie over Krux te vinden. Lloyd worstelt als meester-in-training en Nya probeert Zane te herstarten.

  Aflevering 4

  Straatschuimers

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De Vermiljoen Krijgers stelen op mysterieuze wijze metalen voorwerpen, terwijl Lloyd zich realiseert dat het niet meevalt om de rol van meester Wu over te nemen.

  Aflevering 5

  Een streep in het zand

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De ninja's vechten om een pretpark te redden, terwijl Jay zijn huis verdedigt tegen de Vermiljoen Krijgers. Maar dan duikt de tijdblade van smaragd op.

  Aflevering 6

  De aanval

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Het team geniet van een overwinning en haalt de tijdblade van smaragd op, maar het feest is van korte duur.

  Aflevering 7

  De waarheid aan het licht

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Terwijl de overige ninja's proberen meester Wu te vinden en te redden, neemt Nya het op tegen de Samoerai X-bedrieger en wil Kai de waarheid weten over zijn ouders.

  Aflevering 8

  De pauzeknop

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Kai ontdekt dat allebei zijn ouders gevangen worden gehouden. Ondertussen verschijnt een derde tijdblade.

  Aflevering 9

  Wie zijn billen brandt aan kokend water

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De Handen der Tijd dwingen Kai en Nya om de vierde tijdblade uit de Kokende Zee te halen.

  Aflevering 10

  Verdwaald in de tijd

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Kai en Nya reizen naar het verleden, waar ze de elementenmeesters moeten helpen voorkomen dat de Handen der Tijd de geschiedenis van Ninjago veranderen.

  Seizoen 8

  Aflevering 1

  Het masker van misleiding

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Nadat Lloyd het Masker van misleiding kwijtraakt aan een nieuwe boef, brengt hij de uiteengedreven ninja's weer samen.

  Aflevering 2

  De smaragdprinses

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Lloyd raakt bevriend met de vurige prinses Harumi, maar na een explosieve aanval van de Zonen van Garmadon zijn ze opnieuw een reliek kwijt en worden haar ouders vermist.

  Aflevering 3

  De Oni en de draak

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De ninja's hopen de Zonen van Garmadon te vinden door een gevangen bendelid te ondervragen en undercover te gaan in een karaokebar.

  Aflevering 4

  Snake Jaguar

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Zane wordt meegenomen naar de geheime basis van de Zonen van Garmadon, waar hij hoort over hun ongeziene leider. Ondertussen ontdekt Lloyd het ware doel van de bende.

  Aflevering 5

  Waaghalsstorm

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als het schip van de ninja's aan de moeizame zoektocht naar het derde Oni-masker begint, nemen Zane en Mr. E het tegen elkaar op in een epische confrontatie.

  Aflevering 6

  De Zwijgzame

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Gescheiden door de crash proberen de ninja's bij het Oni-masker te komen voordat de Zonen van Garmadon hun te snel af zijn.

  Aflevering 7

  Spel van maskers

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Terwijl Harumi en Lloyd op hun zoektocht naar het derde masker dieper in de Oni-tempel afdalen, onthult een flashback de ware identiteit van de Zwijgzame.

  Aflevering 8

  Angst bij aankomst

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Lloyd ontwaakt als een gevangene van de Zwijgzame, die met hulp van een andere gijzelaar Lord Garmadon weer tot leven wil wekken.

  Aflevering 9

  Het ware potentieel

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De ninja's vieren feest in een bar, totdat ze horen dat Harumi door Garmadon uit de gevangenis werd bevrijd.

  Aflevering 10

  Groot probleem, klein Ninjago

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Mystake geneest Lloyds wonden, maar zijn redding heeft een hoge prijs. Garmadon roept drie enorme monsters op om zijn krachten te tonen.

  Seizoen 9

  Aflevering 1

  Firstbourne

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 2

  Iron & Stone

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 3

  Radio Free Ninjago

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 4

  How to Build a Dragon

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 5

  The Gilded Path

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 6

  Two Lies, One Truth

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 7

  The Weakest Link

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 8

  Saving Faith

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 9

  Lessons for a Master

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 10

  Green Destiny

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.