Lego Friends

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Olivia is nieuw in de stad en heeft nog geen vriendinnen. Ze gaat met vijf andere meisjes werken als vrijwilligster bij Heartlake City World Petacular, een dierenkliniek.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Nieuw meisje in de stad

  Niemand vindt het leuk als een puppy is weggelopen. Maar je ontmoet op die manier ook veel vrienden!

  Aflevering 2

  Stephanie's surpriseparty

  Vrienden van Stephanie staan ​​te popelen om een surpriseparty voor haar te organiseren, maar als niemand tijd voor haar heeft, vraagt ze zich af wat er gaande is.

  Aflevering 3

  Het dolfijnenproject

  Nadat de Lego-vrienden de hoogste prijs voor hun dolfijnenproject hebben gewonnen, varen ze uit om meer over de dieren te leren, maar niet alles verloopt volgens plan.

  Aflevering 4

  Boerenmeiden

  De meisjes denken dat een bezoek aan de ranch van Mia's grootouders ontspanning en plezier betekent, maar al snel ontdekken ze dat het hard werken is.

  Aflevering 5

  Emma's dilemma

  Stephanie vindt het leuk om een praalwagen voor een wedstrijd te bouwen, maar haar rivaal Tanya probeert Emma in haar team te krijgen.

  Aflevering 6

  Vrienden van de jungle

  Sophie, de tante van Olivia, gaat trouwen, maar haar verloofde is vermist in de jungle. Olivia en haar vrienden moeten de bruidegom op tijd voor de bruiloft vinden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Andrea's doorbraak

  Als bekend wordt dat de beroemde popster Livi naar Heartlake City komt als jurylid van een talentenjacht, besluit de hele groep om aan de wedstrijd mee te doen.

  Aflevering 2

  Kate’s eiland

  De vriendinnen gaan deze zomer naar een wetenschapskamp op een eiland. Hier ontmoeten ze de afstandelijke Kate, die anders blijkt te zijn dan ze denken.

  Aflevering 3

  Het grandioze hotel

  Als Andrea's tante Susan weg moet vanwege een noodgeval in de familie, nemen de meisjes het management van het luxe Heartlake Grand Hotel op zich.

  Aflevering 4

  Breng je stem uit!

  De strijd tussen Stephanie en Tanya om de functie van voorzitter op Heartlake High wordt grimmig als ze elkaar met vuile trucjes in diskrediet proberen te brengen.

  Aflevering 5

  Bericht ontvangen

  Emma stuurt Matthew per ongeluk een gênant sms-bericht dat voor Mia bedoeld was, dus iedereen rent door een pretpark om het van zijn telefoon te wissen.

  Aflevering 6

  De dankbare kluns

  Mia wordt een heldin als ze een puppy en een paard redt bij de countryclub, maar de opdringerige dankbaarheid van de clubeigenaar gaat veel te ver.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.