Las crónicas del taco

  Sinds 12 juli 2019 te zien op Netflix

  Veel van de populairste tacostijlen hebben een lange, veelal onbekende geschiedenis. Verken een aantal van deze stijlen in dit interessante, heerlijke voedselavontuur.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pastor

  Op Netflix sinds 12 juli 2019

  De smakelijke tacos al pastor met varkensvlees worden in Mexico-Stad veel gegeten als streetfood. Maar de oorsprong hiervan gaat terug tot het oude Klein-Azië.

  Aflevering 2

  Carnitas

  Op Netflix sinds 12 juli 2019

  Als je van taco's houdt, ken je vast wel de taco de carnitas. Maar wist je dat de Azteken ze al aten? Maak een uitstapje naar Michoacán, de bakermat van carnitas.

  Aflevering 3

  Canasta

  Op Netflix sinds 12 juli 2019

  Wat de vulling ook is, tacos de canasta zijn heel geliefd. Maak kennis met deze populaire streetfood-lekkernij en een zeer dynamische verkoopster: Lady Tacos de Canasta.

  Aflevering 4

  Asada

  Op Netflix sinds 12 juli 2019

  Carne asada is overal populair, van Tijuana tot Hermosillo en van Sonora tot Downtown Los Angeles. Maar het smaakvolle vlees kan niet zonder de perfecte tortilla.

  Aflevering 5

  Barbacoa

  Op Netflix sinds 12 juli 2019

  De voorbereiding van barbacoa begint altijd op dezelfde plaats: een groot gat in de grond. Het kan niet simpeler of smakelijker dan dat.

  Aflevering 6

  Guisado

  Op Netflix sinds 12 juli 2019

  Bij tacos de guisado gaat het niet alleen om het vlees, maar vooral om het stoven. We bezoeken een paar van de beste koks van stoofvleestaco's in Mexico en Los Angeles.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.