Lama Lama

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Het populaire kinderboekenpersonage Lama Lama komt tot leven in deze hartverwarmende serie over familie, vriendschap en het leren van nieuwe dingen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Zoem, zoem, zoem! / Tand eruit

  Lama en opa bereiden zich voor op de jaarlijkse Fast Forward Derby-race. Als Lama zijn tand verliest, helpt mama hem zoeken.

  Aflevering 2

  Laatste dag van de zomer / Pestbok

  Lama en zijn vrienden worden creatief als het weer hun laatste zomervakantiedag verpest. Gijsbert Geit rommelt maar aan en gaat volgens zijn vrienden dit keer te ver.

  Aflevering 3

  Vergeten knuffel / Thuis met mama

  Lama vergeet zijn favoriete knuffel mee te nemen als hij gaat logeren bij opa en oma. Lama heeft een verkoudheid en kan niet naar school.

  Aflevering 4

  Lama Lama, rode pyjama / Samen spelen, samen delen

  Lama heeft moeite 's avonds naar bed te gaan na een speciale dag met mama. Als Lama bij Nelly Gnoe gaat spelen, leert hij een belangrijke les over delen met anderen.

  Aflevering 5

  Lama Lama, winkeldrama / Een pyjama die geluk brengt

  Een lange winkeldag met mama leidt tot dramatisch gedrag in de supermarkt. Lama weet zeker dat zijn rode pyjama hem geluk brengt.

  Aflevering 6

  Sneeuw / Stiekeme kerstman

  Lama moet jureren bij een wedstrijd sneeuwsculpturen maken, maar kan niet kiezen tussen de ontwerpen van zijn vrienden! De kinderen op school spelen Stiekeme kerstman.

  Aflevering 7

  Lentekoorts / Lama Lama is jarig

  Het is de eerste lentedag en Lama heeft al veel te veel te doen. Lama's vrienden lijken te druk te zijn om te spelen, maar dan wordt hij verrast!

  Aflevering 8

  Lama Lama-limonade / Plankenkoorts

  Er is een hittegolf en Lama opent een limonadekraampje. Lama en Nelly helpen Loena over haar plankenkoorts heen zodat ze kan optreden tijdens de dansvoorstelling.

  Aflevering 9

  Logeren bij Gijsbert / Luidruchtige buren

  Gijsbert nodigt Lama en Hannes uit voor hun eerste echte logeerpartijtje. De kinderen bieden aan de tuin van een teruggetrokken buur op te ruimen.

  Aflevering 10

  Coach Lama Lama / Nelly is jaloers

  Lama gaat aan de slag als probleemoplosser en wordt coach van het kickballteam van zijn vrienden. Nelly is jaloers op alle aandacht die haar babybroertje krijgt.

  Aflevering 11

  Lama Lama viert Halloween / Bootje varen

  Lama en zijn vrienden hebben het druk tijdens Halloween! Lama verzamelt de stad om de vijver op tijd schoon te krijgen voor de jaarlijkse boottocht.

  Aflevering 12

  Stranddag / Mama Lama’s moederdag

  Lama's vrienden verheugen zich op een stranddag, maar een bange Lama kan niet zwemmen. Lama probeert mama het 'perfecte' cadeau voor Moederdag te geven.

  Aflevering 13

  Luna’s halsketting / We gaan kamperen

  Lama en zijn vriendjes helpen Loena haar ketting terug te krijgen nadat die op school in een put is gevallen. Oma en mama gaan met Lama en zijn vrienden kamperen.

  Aflevering 14

  Lama Lama en de oppas / Een dag op het werk

  Lama en Nelly brengen de dag door met een nieuwe oppas. Voor een schoolproject gaan Lama en zijn vrienden samenwerken met volwassenen.

  Aflevering 15

  Lama Lama houdt van lezen / Je hebt mijn hart gestolen!

  Lama en zijn klas mogen boeken voorlezen aan jongere leerlingen. Gijsbert kan maar niet besluiten wat hij voor zijn vrienden moet maken voor Valentijnsdag.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Drie vrienden en een baby Boris / Nieuwe buren

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Nelly en haar vrienden leren een nieuw woord terwijl ze op haar kleine broertje passen: volhardend. Lama heet een nieuwe buurtbewoner welkom.

  Aflevering 2

  Lama Lama's talentenjacht / Lama Lama's leugen

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Mama en Lama werken samen voor een talentenjacht op school. Lama breekt per ongeluk de vaas van mama, maar durft haar niet de waarheid te vertellen.

  Aflevering 3

  Loch Ness Lama / Samen in de band

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Iedereen gaat op onderzoek uit wanneer Hannes en Gijsbert een mysterieus wezen in het meer zien. Oma is bijna jarig en Lama heeft grote plannen!

  Aflevering 4

  Doktersbezoek / Vaderdag

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Lama leert dapper te zijn wanneer hij zich bezeert en naar de dokter moet. Nelly heeft een beetje hulp nodig om haar vader de beste Vaderdag ooit te bezorgen.

  Aflevering 5

  Lama Lama's lichtshow / Loena's perfecte blad

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  De kinderen kijken ernaar uit om hun eerste meteorenregen te zien ... maar wolken gooien mogelijk roet in het eten. Loena is gestrest over een kunsttentoonstelling.

  Aflevering 6

  Als er maar sneeuw is / Flessenpost

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Nelly kondigt de eerste sneeuwspelen ooit aan, een leuke dag vol winteractiviteiten. De kinderen moeten goed nadenken om een flessenmysterie op te lossen.

  Aflevering 7

  Goede voornemens

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Tijdens een nieuwjaarsfeest besluiten Lama en zijn vrienden om goede voornemens te bedenken, maar ze hebben er zo veel bedacht dat niemand plezier heeft!

  Aflevering 8

  Verhaleneiland / Het nieuwe speelgoed

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Mama, oma en opa verzinnen een schattenjacht met het favoriete boek van Lama als thema. Lama en zijn vrienden doen klusjes om te sparen voor nieuw speelgoed.

  Aflevering 9

  Bedankt-voor-alles-dag / Op zoek naar Eduard

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  De kinderen organiseren een speciale dag om de volwassenen te bedanken. Als Lama op de eend van zijn grootouders past, verliest hij hem uit het oog.

  Aflevering 10

  Lama's familievakantie

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Lama gaat voor het eerst op vakantie met mama en oma: een familiebezoekje op Zandeiland! Hij heeft er zin in, maar is ook een beetje zenuwachtig.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.