Lady Dynamite

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Comediènne Maria Bamford schittert in deze serie over haar eigen leven. Het is het soms onwerkelijke verhaal van een vrouw die haar s**t verliest... en dan weer vindt.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Maria is na 6 maanden terug in Los Angeles en broedt op een plan om haar buren te leren kennen en zo opnieuw op een goed blaadje te komen bij Mark McGrath.

  Aflevering 2

  Bisexual Because of Meth

  Maria twijfelt of ze wel zou meedoen aan een reclamefilmpje voor Japanse noedels, en ze stort zich in een romance met een net afgekickte drugsverslaafde.

  Aflevering 3

  White Trash

  Maria vreest dat ze een racist is en gaat naar een zelfhulpgroep. Ondertussen doet ze er alles aan om mee te mogen doen in de proefaflevering van een komische serie.

  Aflevering 4

  Jack and Diane

  Als Maria op een feestje haar zwoele stem bovenhaalt, betovert ze een onbekende. Maar ze heeft de grootste moeite dat ook zo te houden.

  Aflevering 5

  I Love You

  De energie van Maria's nieuwste verovering put haar helemaal uit maar nog voor ze de relatie kan stopzetten, worden de rollen omgedraaid.

  Aflevering 6

  Loaf Coach

  Maria geeft zich telkens volledig aan alles en iedereen. Daar moet dringend iets aan gedaan worden en ze huurt een 'loaf coach' in. Maar de timing kon niet slechter.

  Aflevering 7

  Josue

  Een jonge adviseur met zijn voetjes op de grond moet Maria van haar angst voor kinderen afhelpen voor ze naar een benefiet moet.

  Aflevering 8

  A Vaginismus Miracle

  Maria's eerste auditie in maanden doet een bom barsten bij Fox, maar daarna moet ze zich haasten. Haar uiterste datum om seks te hebben is bijna voorbij!

  Aflevering 9

  No Friend Left Behind

  Maria vreest dat ze door haar eigen schuld geen vrienden meer heeft en is tot alles bereid om de vriendschap van een verbitterde ex-vriendin terug te winnen.

  Aflevering 10

  Knife Feelings

  Maria daagt de liefde uit door Scott uit te nodigen voor haar nieuwe show waarin ze al haar geheimen prijsgeeft. Maar Scott heeft er ook een paar...

  Aflevering 11

  Mein Ramp

  Paniek! Maria is een hit op YouTube maar om de foute redenen. Het doet haar denken aan die keer dat ze moest kiezen tussen haar kalmeermiddel of haar carrière.

  Aflevering 12

  Enter the Super Grisham

  Terwijl Scott nog altijd niet weet wat er nu fout ging, stort Maria zich op haar werk. Ooit is ze helemaal door het dak gegaan toen er wat fout liep voor een optreden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Wet Raccoon

  Zodra ze bij elkaar intrekken, raken Maria en Scott geobsedeerd door elkaars vervelende gewoontes. Judd Apatow staat hen bij met wijs relatieadvies.

  Aflevering 2

  Hypnopup

  Maria is in paniek over een onbetaalde rekening en sleept Scott mee naar een bijeenkomst van Anonieme Schuldenaren. Maar dat is pas het begin van hun geldproblemen.

  Aflevering 3

  Goof Around Gang

  Scotts eerste ervaringen met stand-up leveren onverwachte resultaten op. Ondertussen beseft Maria dat ze haar vrienden heeft verwaarloosd.

  Aflevering 4

  Fridge Over Troubled Daughter

  Een onverwacht bezoekje van Maria's moeder begint meteen verkeerd wanneer ze besluit om Scott aan een psychoanalyse te onderwerpen.

  Aflevering 5

  Souplutions

  Maria probeert zich van haar beste kant te laten zien terwijl ze zorgt voor haar zieke partner. Maar het lijkt erop dat Scotts beste vriendin Jessica alles beter doet.

  Aflevering 6

  Apache Justice

  Een ruzie met haar moeder zit Maria behoorlijk dwars. Ze zoekt haar toevlucht op de set van een western-serie. In de toekomst scoort Bruce een grote, nieuwe klant.

  Aflevering 7

  Kids Have to Dance

  Maria ontdekt dat ze voor de rechter wordt gesleept naar aanleiding van een sadistische realityshow op de Filipijnen. Ze roept de hulp in van David Spade.

  Aflevering 8

  Little Manila

  Wanneer de plannen voor Maria's tweede huwelijk in het water dreigen te vallen, schieten haar nieuwe Filipijnse vrienden te hulp door een onvergetelijk feest te houden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.