La valla

  Sinds 11 september 2020 te zien op Netflix

  Een familie vecht om te overleven in een toekomstig dystopisch Madrid en laat daarmee de ongelijkheid zien tussen twee werelden gescheiden door een hek, en nog veel meer.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Een andere wereld

  Op Netflix sinds 11 september 2020

  Na hereniging in een dystopisch Madrid is een familie in gevaar. Julia's pogingen om een ​​misbruikte minderjarige te redden, hebben grote gevolgen.

  Aflevering 2

  Mijn zus Sara

  Op Netflix sinds 18 september 2020

  Hugo vraagt ​​Julia zich voor te doen als haar tweelingzus Sara om de juiste documenten te bemachtigen om Marta terug te krijgen. De politie zoekt Mérida's moordenaar.

  Aflevering 3

  De vermiste kinderen

  Op Netflix sinds 25 september 2020

  Alma gaat door met haar medische experimenten op de kinderen, ondanks ernstige repercussies. Julia rouwt om haar verlies. Álex maakt een nieuwe vriend.

  Aflevering 4

  Aanraking

  Op Netflix sinds 2 oktober 2020

  Een radeloze Hugo en Julia confronteren Luis met wat ze bij CIM hebben ontdekt, wat Alma ertoe aanzet om snel met een dekmantel te komen.

  Aflevering 5

  De onschuldigen

  Op Netflix sinds 9 oktober 2020

  Emilia smeekt Julia om te vluchten. Alma verrast Hugo terwijl er een onderzoek loopt naar CIM. Daniela vraagt ​​om hulp bij het herenigen van een baby met zijn vader.

  Aflevering 6

  Geen schijn van kans

  Op Netflix sinds 16 oktober 2020

  Alma viert haar promotie met een groot feest, waar Luis wordt gewaarschuwd voor een geheim regeringsplan. Hugo doet een schokkende ontdekking.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.