Kings of Jo'Burg

  Sinds 4 december 2020 te zien op Netflix

  De broers Masire domineren de criminele onderwereld van Johannesburg. Ze dreigen ten val te komen door een bovennatuurlijke familievloek en een complex web van verraad.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Vader (Father)

  Op Netflix sinds 4 december 2020

  Op de dag dat Mo Masire uit de gevangenis wordt vrijgelaten, roept politieagent Jazmine hem op voor verhoor. Ze wil hem gebruiken om zijn broer Simon te vinden.

  Aflevering 2

  My Brother's Keeper

  Op Netflix sinds 4 december 2020

  Mo achtervolgt Simon en komt erachter dat zijn broer een tweede familie heeft, maar dat is niet zijn enige geheim: een zeemeermin verschijnt aan Simon en eist bloed.

  Aflevering 3

  Rise & Fall of the Young Prince

  Op Netflix sinds 4 december 2020

  Tlotlo wordt door Simon berispt omdat hij buiten de club illegale pokeravonden organiseert en neemt het heft in handen. Mo neemt Phumzi mee naar een familiediner.

  Aflevering 4

  Equilibrium

  Op Netflix sinds 4 december 2020

  Menzi's dochter Zaza zint op wraak. Keneilwe spreekt Simon aan op zijn deal met de zeemeermin. De familie smeedt een plan om Mo weer op het slechte pad te brengen.

  Aflevering 5

  We Are Brothers

  Op Netflix sinds 4 december 2020

  Simon en de Kings plannen hun volgende overval. Mo stemt toe om mee te doen, onder één voorwaarde. Zaza dwingt Mimi om te proberen een ontmoeting te regelen met Tlotlo.

  Aflevering 6

  The Sacrifice

  Op Netflix sinds 4 december 2020

  Simon wordt gekweld door de toenemende vraag van de zeemeermin om bloed. Stan vermoedt dat de gebroeders Masire achter Jazmines verdwijning zitten.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.