Julius Jr.

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De grappige illustraties van Paul Frank komen tot leven in dit programma waarin aapje Julius Jr. en zijn vrienden de wereld verkennen en elkaar helpen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Vlinderdromen / Rock Sock 3000

  Een duizendpoot die wil vliegen leert de vrienden hoe ze tevreden kunnen zijn met zichzelf. Julius bouwt een robot als vervanging voor een stuk speelgoed van Worry Bear.

  Aflevering 2

  Paardje Tartaartje / Elastieke Clancy

  Bekommerbeertje wordt bang als Clancy's stokpaardje tot leven komt. Een tovercakeje zorgt ervoor dat Clancy het niet meer erg vindt om klein te zijn, maar het werkt te goed.

  Aflevering 3

  Boerin Sheree / Dez de draak

  Sheree denkt dat ze de boerderij Sagebrush Farm zelf kan runnen tot ze het probeert; de vrienden ontdekken dat Pings onzichtbare draak echt is en hun hulp nodig heeft.

  Aflevering 4

  Piraten en superhelden / Bananen-yammie

  Julius en zijn vrienden zijn het niet eens over welk spelletje ze willen spelen. Julius durft Sheree niet te vertellen dat hij haar bananentoetjes niet lekker vindt.

  Aflevering 5

  Snotneus Clancy / Schaduwspel

  Clancy wordt ziek en de vrienden zetten alles op alles om hem in slaap te krijgen; Julius is boos als blijkt dat zijn schaduw een betere uitvinder is dan hijzelf.

  Aflevering 6

  Klaar voor Haloween / Roze wolk

  Bekommerbeertje en Ping zoeken samen hun Halloweenkostuums uit. Ping besluit om de hele doos roze te kleuren, zonder eerst met haar vrienden te overleggen.

  Aflevering 7

  De verzameling van Bkommerbeer / Raketrollerskates

  Worry Bear besteedt zo veel aandacht aan zijn stickerverzameling, dat hij zijn vrienden negeert; Clancy wordt boos als hij een nieuwe sport niet meteen kan leren.

  Aflevering 8

  No Snow Mo / Gravity Games

  Sheree en Julius kwetsen onbedoeld de gevoelens van een wolk als ze deze leren sneeuwen. De vrienden laten Bekommerbeertje zien hoe leuk het is om nieuwe dingen te proberen.

  Aflevering 9

  Stuiterbonen / Een echte held

  Sheree's vrienden 'lenen' al haar Bouncy Beans zonder het eerst te vragen; Julius is er zo op gefocust om een held te zijn dat hij vergeet zijn belofte na te komen.

  Aflevering 10

  Dwaalster / Een koekje van eigen deeg

  Clancy en de hond Bob gaan een beetje te ver als ze grappen uithalen met de groep; de groep is verrukt als er een vallende ster in de doos landt.

  Aflevering 11

  Van mij, voor jou / Geef Ping een kans

  Sheree tobt over haar verjaardagscadeau voor Worry Bear; Ping wil bewijzen aan haar vrienden dat ze van alles zelf kan.

  Aflevering 12

  De verdwijntruc van Des / Perfecte piratendag

  Dez verdwijnt spoorloos als het tijd is voor een dansuitvoering met Ping; Worry Bear wordt heel boos wanneer zijn feestje niet precies verloopt zoals hij had gepland.

  Aflevering 13

  Opruimtijd / Roboflop

  Clancy leert hoe belangrijk het is om spullen op te bergen waar ze horen; Clancy durft Julius niet te vertellen dat hij de Rock Sock 3000 per ongeluk heeft stukgemaakt.

  Aflevering 14

  Operatie Zandsloper / Dr. Flossosaurus

  Clancy wil wraak nemen als de piraat Sharky per ongeluk het zandkasteel van de bende kapotmaakt. Een dinosaurus die tandarts is, stelt een bange Worry Bear gerust.

  Aflevering 15

  De picknick / Sneeuwvlokje

  De lunch van de groep verdwijnt tijdens een picknick in Bugswana; Julius probeert zijn ideeën door te drijven tijdens een wedstrijdje sneeuwvlokken maken.

  Aflevering 16

  Fruitomaat 5000 / Hoogvlieger

  Julius is zo gefocust op het repareren van zijn uitvinding, de Fruitronic 5000, dat hij vergeet te eten. Ping begint te twijfelen aan haar vliegerkunsten.

  Aflevering 17

  Voorzichtig, Clancy / Zeg het gewoon

  Clancy en zijn vrienden helpen piraat Diamondbeard om een verborgen schat te vinden; Worry Bear mist bijna een dansfeest, omdat hij druk is met het helpen van anderen.

  Aflevering 18

  En lachen maar! / Gefeliciteerd, Nova

  Sheree probeert erachter te komen waarom er geen foto's van Ping zijn in het fotoalbum van de groep; Nova nodigt Clancy niet uit voor haar verjaardagsfeestje.

  Aflevering 19

  Sneeuwman in de bocht / Kleine Piepje

  De gewone gang van zaken in de groep wordt verstoord als Shaka Brah in de doos gaat wonen; Julius vindt Squeakers, een speelgoedeendje van toen hij baby was.

  Aflevering 20

  Giechelbril / Safari-speurtocht

  Julius helpt Worry Bear met zoeken als deze zijn lachbril kwijt is; Julius zou de speurtocht wel eens kunnen verliezen als de langzame slak Vic bij hem in het team komt.

  Aflevering 21

  Flufbessenrace / Check, check, dubbelcheck

  Clancy verandert alles wat de groep doet in een wedstrijd, waardoor de lol ervan afgaat. Julius lapt veiligheid aan zijn laars tijdens de lancering van zijn luchtballon.

  Aflevering 22

  Crow-Con / Rock Sitting

  Sheree en haar vriendjes bedenken leuke activiteiten om te doen als het regent. Clancy past niet goed op als Worry Bear hem vraagt op zijn stenenverzameling te letten.

  Aflevering 23

  Kunst- en vliegwerk / Toch nog een optocht

  Julius leert dat haastige spoed zelden goed is wanneer hij het stuntvliegtuig Scooter repareert; de vrienden gaan flink in de fout bij het plannen van een optocht.

  Aflevering 24

  Kamperen op Mars / Bekommerbeer junior

  Wanneer de vrienden gaan kamperen op Mars, maakt een eng verhaal Clancy bang; Worry Bear ergert zich aan Ping, die precies zoals Worry Bear probeert te zijn.

  Aflevering 25

  Julius gaat solo / Clancy kan niet winnen

  Julius' muziekgroep gaat uit elkaar, en hij ontdekt dat een eenmansband niet zo leuk is; Clancy is gefrustreerd wanneer hij niet de hoogste score kan halen bij een spel.

  Aflevering 26

  Welkom thuis, Chachi / Tijd voor Chachi

  Julius en Clancy proberen een nieuw huis te vinden voor Chachi, die niet kan leven in het koude Icelaska; Chachi wordt moe wanneer iedereen tegelijk met hem wil spelen.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Dazzle Girls / The Box

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als Sheree en Ping zich aansluiten bij de club van Dazzle, wil Dazzle Ping buitensluiten. Iedereen wil weten wat er in een doos zit bestemd voor Piraat Diamondbeard.

  Aflevering 2

  Great Inventini / Drive In Distractions

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als Julius zijn idool ontmoet, een groot uitvinder, loopt het niet zoals gepland. Clancy ergert de groep als ze naar een film gaan die hij al gezien heeft.

  Aflevering 3

  Helping Hands / Imagineberry Jam

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Julius bedoelt het goed als hij een robot uitvindt die Nadia's werk kan overnemen. Sheree probeert positief te blijven wanneer Dez haar jam morst.

  Aflevering 4

  Duckyitis / Orange Daydream

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Worry Bear beweert dat hij een zeldzame allergie heeft om niet op een waterglijbaan te hoeven. Ping dagdroomt in plaats van te luisteren naar uitleg.

  Aflevering 5

  Capture the Pirate Flag / Gummiest Bear

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De vrienden worden uitgenodigd mee te doen aan een piratenspel, maar Sharky speelt vals. Clancy moet samenwerken met Worry Bear als ze met kauwgum aan elkaar vastzitten.

  Aflevering 6

  Party Me Hearties / Chore Bore

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als Sharky ziek is, wil hij met zijn vriendjes spelen in plaats van te rusten. Clancy haalt Ping over om zijn karweitje voor hem op te knappen.

  Aflevering 7

  Snowflake Day / Deep Space Sport

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De vrienden willen Sneeuwvlokdag op een bepaalde manier vieren, maar het pakt anders uit. Worry Bear wordt misselijk als hij een balspel speelt in de ruimte.

  Aflevering 8

  Pumpkin Plumper / No Sleep Over

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Julius slaat de hulp van Ping en Clancy af, maar beseft al snel dat hij een overhaaste beslissing heeft gemaakt. Als Clancy uit logeren gaat, krijgt hij heimwee.

  Aflevering 9

  Sheree's Choice / Sharky in the Dark

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Sheree kan niet beslissen wie ze mee zal nemen op Nadia's nieuwe luchtschip. Sharky is bang in het donker en zijn vrienden helpen hem zijn angst te overwinnen.

  Aflevering 10

  Smellalicious Flower / Welcomesicle Party

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De vriendjes proberen de hele nacht wakker te blijven om een bijzondere bloem te zien bloeien die eens in het jaar bloeit. Shaka Brahs verlegen nichtje komt op bezoek.

  Aflevering 11

  Invention Tension / Flying Oh-Ee-Oh

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Julius probeert de ultieme rugkrabber te maken. Ping is dolblij als ze iets uitvindt samen met Julius, tot haar vrienden verbeteringen voorstellen.

  Aflevering 12

  Worry Bear Finds the Light / Julius's Alliday

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Julius vindt iets uit om een regenachtige dag op te fleuren voor Worry Bear. Julius wil feestvieren met al zijn vrienden, dus hij vindt een nieuwe feestdag uit.

  Aflevering 13

  Ping's Pretend Problem / Please Don't Sneeze

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Ping wordt boos als ze voortdurend een baby moet spelen bij een verkleedpartijtje. Ping is overstuur als het erop lijkt dat Julius allergisch is voor Chachi.

  Aflevering 14

  Worry Bear's Lucky Hat / Do the Dezbop

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Worry Bear heeft hulp nodig als hij zijn gelukshoed kwijtraakt voor hij het podium op gaat en al zijn grappen vergeet. Julius tracht een populaire nieuwe dans te leren.

  Aflevering 15

  Collectie

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Rock Sock voelt zich genegeerd door Julius en gaat voor Nadia werken. Clancy realiseert zich dat hij de enige is van al zijn vrienden die geen coole verzameling heeft.

  Aflevering 16

  Clancy's Dream Team / Magical Morphimal

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Clancy kiest alleen de beste basketballers voor zijn team, maar beseft dat hij zijn favoriete teamgenoot mist. Sheree ontmoet een magische vriend in het bos.

  Aflevering 17

  Grumpnocerous / Later Skater

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Julius en zijn vrienden gaan een neushoorn uit te weg omdat hij de reputatie heeft nogal nors te zijn. Julius doet Worry Bear een belofte die hij moeilijk kan nakomen.

  Aflevering 18

  Daisy for Dazzle / Waiting for Julius

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als Dazzle Ping benoemt tot Koninklijke papieren bloemenmaakster, heeft Ping nergens anders meer tijd voor. Julius laat zijn vrienden wachten als ze gaan zeilen.

  Aflevering 19

  Pirate Julius / Mars Bouquet

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Piraat Diamondbeard en Julius verruilen voor een dag van plek. Julius en zijn vrienden helpen het marsmannetje Marcel om zijn droomtuin te krijgen.

  Aflevering 20

  Not So Funny Pages / Missing Piece Mystery

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als de vrienden in het schetsboek van Worry Bear kijken, denken ze dat hij boos op hen is. Sheree bereidt zich voor op haar goochelshow en er verdwijnen eigendommen.

  Aflevering 21

  2 Skate 2B Great / Sparkletasia

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als Clancy's skateboard bij de wedstrijd kapot gaat, bedenkt Julius iets zodat hij toch kan meedoen. Sheree's vrienden helpen haar zoeken naar haar superkracht.

  Aflevering 22

  Appreciated / Our Hero Worry Bear

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Rock Sock wil de perfecte surpriseparty geven voor Julius. Worry Bear wordt als held onthaald als iedereen denkt dat hij een kuiken heeft gered.

  Aflevering 23

  Julius-inator / Don't Worry Be Happy

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Julius doet een uitvinding die zijn vrienden verandert in versies van hemzelf, maar dan mist hij de verschillen. Ping wenst dat Worry Bear stopt met zich zorgen maken.

  Aflevering 24

  Box Fort of Oz / Firefly Festival

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Julius leert een belangrijke les in een andere wereld waar niets tot leven komt. Clancy en Ping vinden het moeilijk om stil te zijn tijdens een repetitie.

  Aflevering 25

  Double O Sheree / Ping's In Charge

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Sheree's plan om Bob te bespioneren is niet waterdicht. Wanneer Pings vrienden in een machine worden verkleind, probeert ze hen weer terug te veranderen.

  Aflevering 26

  Funk in the Junk / Enginopalooza

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Als de vriendjes opgesloten komen te zitten in een kast, proberen ze plezier te hebben tot er hulp komt. Julius en zijn vrienden maken muziek zonder elektriciteit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.