Jane the Virgin

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Jane Villanueva heeft gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk, maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout, moet ze haar toekomstplannen heroverwegen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 1: Pilotaflevering

  Een vrome, hardwerkende latina krijgt bij een doktersbezoek te horen dat ze per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd is, wat haar hele leven overhoop gooit.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 2

  De vader van Janes baby blijkt een wild verleden te hebben. Jane blijft werken in het hotel dat hij runt om te zien of hij en zijn vrouw goede ouders zouden zijn.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 3

  Jane besluit dat het geen zin heeft nog langer maagd te blijven en organiseert een romantisch rendez-vous met Michael, ondanks haar beginnende gevoelens voor Rafael.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 4

  Het wegdrukken van haar gevoelens voor Rafael werkt averechts voor Jane. Xo riskeert haar relatie met haar dochter door de waarheid te vertellen over Janes vader.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 5

  Jane voelt zichzelf in het nauw gedreven wanneer Michael haar trouw zweert en Rafael zijn plannen voor de baby met haar deelt. Jane besluit haar vader te leren kennen.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 6

  Jane vindt Rafael leuker dan Michael. Ze raakt beter bevriend met haar vader en moet zijn nare stiefdochters, die bij haar op school zitten, op de koop toe nemen.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 7

  Een opwindende kus van Rafael attendeert Jane erop wat vaker spontaan te zijn. Petra wil Rafael kapotmaken. Xo en Rogelio hebben uiteindelijk een afspraakje met z'n vieren

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 8

  Rafael komt terug van een vergeefse zoektocht naar zijn vermiste zus en hij is er zelf niet op vooruit gegaan. Jane moet beslissen of ze met deze relatie verder wil.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 9

  Een afspraak voor een echo biedt een voorproefje van het verschil in filosofie over ouderschap tussen Jane en Rafael. Petra maakt een toneelstuk voor de baby.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 10

  In het wegens een orkaan hermetisch afgesloten hotel moet de wederom aangestelde Rafael bezuinigingen doorvoeren die Jane in de problemen brengen. Alba raakt zwaargewond.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 11

  Jane moet kiezen tussen een permanente positie als onderwijzer op de school en een stage als scenarioschrijver bij Rogelio's soapserie.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 12

  Jane en Rafael kunnen met moeite de verscheidene uitdagingen van Luisa en Petra aan. Jane krijgt een buitenkans die te goed lijkt om waar te zijn.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 13

  Een prenataal onderzoek neemt een onverwachte wending en dwingt Jane tot een moeilijke keuze. Het werpt bovendien een schaduw over haar diploma-uitreiking.

  Aflevering 14

  Hoofdstuk 14

  Emilio wordt nog steeds vermist en de resultaten van de vruchtwaterpunctie komen pas over een week. Jane en Rafael proberen zo normaal mogelijk de dagen door te komen.

  Aflevering 15

  Hoofdstuk 15

  Jane en Rafael bespreken opnieuw het idee om samen te gaan wonen. Jane hoort tevens dat haar literair idool in het Marbella verblijft.

  Aflevering 16

  Hoofdstuk 16

  Genietend van Miami's jaarlijkse carnaval proberen Jane en Rafael de veranderlijke koers van hun relatie te sturen. Jane raakt vervreemd van haar schrijversgroep.

  Aflevering 17

  Hoofdstuk 17

  Verontrust door het aanstaande moederschap negeert Jane het advies van Xo en piekert ze over Rafaels kwaliteiten als vader, vooral wanneer hij op een werkcrisis reageert.

  Aflevering 18

  Hoofdstuk 18

  Jane heeft haar twijfels over Rafael en hun toekomst, maar offert zich op om hem op het werk te helpen. Rafaels vervreemde moeder deelt een hartverscheurend geheim.

  Aflevering 19

  Hoofdstuk 19

  Wanneer Rafael zich ineens terugtrekt, doet Jane er alles aan om hun problematische relatie te redden. Ondertussen moeten ze tijdens hun babyborrel het gelukkige paar spelen.

  Aflevering 20

  Hoofdstuk 20

  Nadat ze uit elkaar zijn gegaan, probeert Jane zich te concentreren op wat het beste is voor de baby en hoe ze een kind kan opvoeden samen met de man die haar hart brak.

  Aflevering 21

  Hoofdstuk 21

  Jane worstelt met haar keuze om volledige voogdij over haar kind aan te vragen. Haar schoolreünie benadrukt het verschil tussen haar voorziene toekomst en huidige leven.

  Aflevering 22

  Hoofdstuk 22

  Jane moet al haar problemen opzij zetten: van haar moeders afwezigheid tot problemen op romantisch gebied. Haar baby is immers op komst!

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 23

  Rogelio maakt een mediacircus van een vreselijke beproeving waarbij Mateo is betrokken. Jane twijfelt aan haar moederinstinct. Rafael vraagt opvoedadvies aan Michael.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 24

  Jane twijfelt tussen Michael en Rafael en raakt verzeild in haar eigen persoonlijke versie van ‘The Bachelorette’. Xo en Rogelio treden op een cruiseschip op.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 25

  Jane probeert het moederschap te combineren met haar studie. Michael neemt romantisch advies aan van Rogelio, maar had dat beter niet kunnen doen.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 26

  Jane vergeet een verjaarsfeest voor Lina te organiseren en probeert dat goed te maken. Ondertussen spant Rafael een rechtszaak aan voor gezamenlijke voogdij.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 27

  Alba stuit op een onverwacht probleem als ze het Amerikaanse staatsburgerschap probeert aan te vragen. Rogelio komt zijn oude vriendin Britney Spears tegen.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 28

  Jane heeft het moeilijk op school, waardoor ze belangrijke momenten in het leven van Mateo mist. Ondertussen krijgt Michael een schokkend aanbod.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 29

  Jane weet niet wie ze als babysitter voor Mateo moet kiezen en verzet haar gedachten door te gaan winkelen. Ze heeft een overrompelende ontmoeting met Michael.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 30

  Jane zoekt creatieve manieren om haar studie te kunnen betalen. Petra ontdekt dat het mogelijk de moeite niet waard is om Magda met haar gemene spelletjes te helpen.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 31

  Terwijl Rogelio iets over zijn vader te weten komt wat hij nog niet wist, ontdekt Rafael een feit over zijn moeder dat nog schokkender is.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 32

  Jane ontdekt dat baby’s, sinaasappelsap en harde schijven geen goede combinatie zijn als je het druk hebt. Ze merkt ook dat ze weer openstaat voor dates.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 33

  Er ontstaat een gênante situatie als Jane de signalen van professor Chavez verkeerd lijkt te begrijpen. Ondertussen groeien Rafael en Petra naar elkaar toe.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 34

  Jane vraagt zich af of ze verder moet gaan met professor Chavez. Michael realiseert zich dat hij informatie heeft die hij niet voor Jane verborgen kan houden.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 35

  Na diverse ontboezemingen botert het niet echt meer tussen Michael en Rafael. Ondertussen is de nieuwe assistente van Rogelio iets te geïnteresseerd in hem.

  Aflevering 14

  Hoofdstuk 36

  Jane en Petra ontdekken de ware reden achter het verontrustende gedrag van Rafael, die plotseling dringendere zaken heeft af te handelen.

  Aflevering 15

  Hoofdstuk 37

  Terwijl Jane probeert de ouders van Michael voor zich te winnen, wordt ze steeds bezorgder over de handel en wandel van Rogelio. Rafael vindt de persoon die hij zocht.

  Aflevering 16

  Hoofdstuk 38

  Een overstroming verstoort de grootse plannen van Jane en Michael. Rafael heeft bezwaren tegen de verhuisplannen van Jane. Petra heeft last van een postnatale depressie.

  Aflevering 17

  Hoofdstuk 39

  Xo maakt het vrijgezellenfeest van Jane net wat interessanter dan bedoeld. Rafael probeert dieper in het verhaal van Derek te duiken.

  Aflevering 18

  Hoofdstuk 40

  Baby Mateo zegt een woordje en veroorzaakt daarmee onbedoeld een hoop ellende. Jane is niet echt blij met de bedenkelijke romantische ontmoeting van Xo.

  Aflevering 19

  Hoofdstuk 41

  Jane vraagt om extra diensten na een vervelende terugslag. Xo doet auditie voor de soapserie. Achter de schermen wordt de situatie tussen Rogelio en Dina gecompliceerd.

  Aflevering 20

  Hoofdstuk 42

  Een moederdagtraditie eindigt in een desastreuze brunch met Petra en Anezka. Rogelio neemt Jane in de arm om hem slimmer te laten lijken tijdens een diner.

  Aflevering 21

  Hoofdstuk 43

  Terwijl de plannen voor het verjaarsfeest van Mateo in duigen lijken te vallen, krijgt Michael een sterk voorgevoel over Mutter door wat Jane heeft geschreven.

  Aflevering 22

  Hoofdstuk 44

  Jane weet niet of ze de puntjes op de i moet zetten in haar proefschrift of zich op haar trouwdag moet richten. De partner van Michael komt met nieuwe info over de zaak.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 45

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  In het ziekenhuis vecht Michael voor zijn leven. De politie vraagt 'Petra' om hulp, maar merkt dat ze zich vreemd gedraagt. Xo biecht iets op aan Rogelio.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 46

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Rafael bekent iets aan Jane wat hun relatie als ouders onder druk zet. Alba komt achter Xo's geheim. Anezka zoekt naar smerige feiten over Rafael, maar vindt romantiek.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 47

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Jane en Michael zetten de volgende stap in hun relatie. Rogelio neemt een maatregel om beroemd te worden in Amerika. Luisa maakt een keuze tussen haar familie en Rose.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 48

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Een nare verrassing verpest Jane en Michaels plannen voor een housewarmingparty. Xo begint een nieuwe carrière. Door chantage verkoopt Anezka haar Marbella-aandelen.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 49

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Rafael vertrouwt 'Petra' niet en begint haar te bespioneren. Alba vindt het goed dat Jane de brieven van Cecilia leest, maar stelt wel één voorwaarde.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 50

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Jane krijgt een onverwachte bezoeker. Petra ontvangt een dagvaarding en roept de hulp van Rafael in. De politie bereikt een doorbraak in de zaak-Mutter.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 51

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Janes bezoeker blijft langer dan gewenst. Rogelio vraagt een koppelaarster om hulp. Rafaels jeugdherinneringen leveren een aanwijzing op in de zaak-Mutter.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 52

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Michael maakt een gedurfde carrièremove. De Villanueva's horen dat Rogelio graag een kind wil. Petra vermoedt dat Rafael en Scott tegen haar samenzweren.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 53

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Terwijl Jane haar boek afrondt en Michael zich op zijn toelatingsexamen voorbereidt, eist de stress zijn tol. Petra wil de aanvulling op Rafaels testament vernietigen.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 54

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Jane heeft een sollicitatiegesprek voor een baan die perfect lijkt. Rogelio krijgt tijdens de première van zijn film een nare verrassing. Luisa heeft een nieuwe vlam.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 55

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Het is drie jaar later. De vierjarige Mateo heeft gedragsproblemen, Rogelio en Darci hebben een realityshow, en Rafael is weer thuis en heeft een nieuwe vriendin.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 56

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Na een boekdeal overweegt Jane om haar rotbaan op te zeggen. Xo ontdekt dat Rogelio tegen iedereen heeft gelogen. Een akelige vondst schendt het imago van het hotel.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 57

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Jane ontmoet haar verrassende nieuwe redacteur. Abbey stelt Rafael voor om te gaan samenwonen. Petra verbergt een nieuwe relatie en nog een geheim.

  Aflevering 14

  Hoofdstuk 58

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Jane strijdt met Petra om klassenmoeder te worden op Mateo's kleuterschool. Alba wil indruk maken op haar vlam. Rogelio wint via Mateo informatie in over Xo en Bruce.

  Aflevering 15

  Hoofdstuk 59

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Jane besluit weer te gaan daten. Alba probeert zich rond Jorge als een onafhankelijke vrouw op te stellen. Petra hoort dat Chuck met de politie heeft gepraat.

  Aflevering 16

  Hoofdstuk 60

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Jane wil niet over het verleden praten om de verkoop van haar boek te stimuleren. Rogelio vertrouwt zijn jongere tegenspeler niet. Luisa en haar vriendin bezoeken Rafael.

  Aflevering 17

  Hoofdstuk 61

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Janes date helpt haar om de ruzie met Lina bij te leggen. Rafael wil alles opbiechten aan Petra. Xo wijst Rogelio af, die geschokt is wanneer hij achter de reden komt.

  Aflevering 18

  Hoofdstuk 62

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Jane ontmoet Fabians oma. Petra ontdekt iets interessants over Chuck. Mateo begint lastige vragen te stellen over zijn familieachtergrond.

  Aflevering 19

  Hoofdstuk 63

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Jane vindt het moeilijk om Fabian een gunst te vragen. Ze neemt te veel hooi op haar vork als ze aanbiedt om haar ouders te helpen bij hun voorbereidingen.

  Aflevering 20

  Hoofdstuk 64

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Jane komt achter een brief van Michael. De plannen van Rogelio en Xo lijken door ongelofelijk nieuws te worden ontregeld. Petra twijfelt aan Janes gevoelens voor Rafael.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 65

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Jane denkt terug aan romantische momenten. Rafael heeft een plan om zijn verlies goed te maken. Tot grote vreugde van Darci begaat Rogelio een blunder op social media.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 66

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Jane en Adam moeten een keuze maken wanneer hem een baan wordt aangeboden. Rogelio en Fabian willen indruk maken op een focusgroep die bepaalt welke rol moet verdwijnen.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 67

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Wanneer Mateo zijn moeder en Adam samen ziet, moet Jane de twee eerder aan elkaar voorstellen dan ze had gepland. Darci wil thuis bevallen, tot ontzetting van Rogelio.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 68

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Jane wil niet dat Rafael de hoteldeal met Katherine ondertekent. Rogelio en Darci vinden het moeilijk om een naam voor de baby te kiezen.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 69

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Adam heeft schokkend nieuws. Lina weet niet zeker of haar verloofde wel de ware is en vraagt Jane naar haar mening. Rafael ontdekt dat zijn zus hallucinaties heeft.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 70

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Als Rogelio voor Jane het droomfeest voor haar boekpresentatie wil organiseren, werkt zijn rivaal Fabian hem tegen. Petra geeft haar moeder een koekje van eigen deeg.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 71

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Wanneer Jane aan haar boektournee begint, gaan Xo en Alba mee om haar te steunen, maar bij haar eerste lezing stort ze in tijdens de vraag- en antwoordsessie.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 72

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Een kus zorgt voor gemengde reacties. Door een leugen kan Mateo naar een nieuwe school, maar hoelang gaat dit goed? De therapie van Rogelio en Xo bereikt een doorbraak.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 73

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Jane en Rafael moeten een beslissing nemen over hun relatie nu Mateo in de war is door recente ontwikkelingen. Rogelio begint aan zijn nieuwe baan als huisvader.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 74

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Rogelio veroorzaakt een verhitte discussie bij een talkshow wanneer hij zegt een postnatale depressie te hebben. Jane helpt Alba in contact te komen met haar sexy kant.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 75

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Als Jane op zoek is naar een tijdelijke onderwijsbaan, ontmoet ze een oude vlam. Rogelio wil Eva Longoria aantrekken als zijn tegenspeelster in plaats van River Fields.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 76

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Jane worstelt met haar innerlijke criticus. Rafael krijgt informatie over de identiteit van zijn biologische moeder. Rogelio's steun aan Xo heeft een averechts effect.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 77

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Terwijl de familie wacht op medische testresultaten, wil Rogelio River Fields overhalen om mee te doen aan zijn serie. Mateo hoort over de tandenfee. Rafael vindt Luisa.

  Aflevering 14

  Hoofdstuk 78

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Als Xo worstelt met een persoonlijke beslissing, kan Jane het niet laten om haar zegje te doen. Petra wil advies van Rafael over hoe ze J.R. kan versieren.

  Aflevering 15

  Hoofdstuk 79

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Zowel Jane en Rafael als J.R. en Petra bereiken een mijlpaal in de relatie. Rogelio wil de oppas van een celebrity inhuren. Alba blokt voor haar inburgeringstest.

  Aflevering 16

  Hoofdstuk 80

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Er ontstaan problemen als Rafael weer bij Alba intrekt om geld te besparen. Xo wordt wakker geschud nadat ze tijdens haar behandelingen een nieuwe vriendin heeft ontmoet.

  Aflevering 17

  Hoofdstuk 81

  Op Netflix sinds 14 april 2019

  Tijdens het Amerikaanse inburgeringsfeest voor Alba valt er plotseling nog iets te vieren. Schokkend nieuws van Rose kan het einde van Rafael en Janes relatie betekenen.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 82

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Een schokkende gebeurtenis herenigt Jane met iemand die in niets lijkt op degene die ze zich herinnert. J.R. ziet een andere kant van Petra en weigert die te tolereren.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 83

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Tijdens een poging om herinneringen op te halen bij Jason, raakt Jane in paniek. Rogelio start met het filmen van 'De Passies van Steve en Brenda' met River Fields.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 84

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Jane moet met Jason uitgaan om hem de papieren te laten tekenen. River Fields vraagt ​​Xo slecht nieuws te bezorgen bij Rogelio. Na een schok gaat Mateo zich misdragen.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 85

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Jane realiseert zich dat Jasons geheugen terug is. Ze staat voor een onmogelijke keuze en besluit onverstandig om dronken te beslissen. Xo viert haar laatste behandeling.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 86

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Terwijl Jane's leven steeds meer tegenzit, neemt ze advies aan om over haar writer's block heen te komen. Rogelio merkt dat Baby meer gehecht is aan Esteban dan aan hem.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 87

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Als Jane van Mateo de vraag krijgt wat drugs zijn, raakt ze bezorgd om Rafael. Xo probeert haar zin in seks terug te krijgen. Alba onthult haar gevoelens voor Jorge.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 88

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Jane's reis naar Montana gaat gepaard met tegenslag, maar al gauw wordt ze op de ranch ingewijd in het boerenleven, en komt ze tot een ontdekking.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 89

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Jane kan wat tijd doorbrengen met Rafael nu ze samen een schoolprobleem van Mateo moeten bespreken. Alba en Jorge bereiden hun aankomende immigratiegesprek voor.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 90

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Jane ontdekt dat haar vader en boekredacteur iets geheim hebben gehouden voor haar. Alba's bloemmetafoor voor maagdelijke zuiverheid komt terug om haar te achtervolgen.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 91

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Mateo's lerares raadt aan om hem te laten testen om te zien of een onderliggende aandoening zijn leerproces verstoort. J.R. gaat naar haar sollicitatiegesprek in Houston.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 92

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Jane probeert Mateo's ADHD zonder medicijnen te behandelen. Jorge verhuist naar het huis van Villanueva. Xo wacht vol spanning op de uitkomst van haar laatste PET-scan.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 93

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Mateo's ADHD brengt zijn rol in een schoolmusical in gevaar. Rogelio vermoedt dat River Fields hem probeert te doden. Jane ontmoet de vrouw die Rafael aan het daten is.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 94

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Jane en Rafael brengen Mateo heugelijk nieuws, maar hij reageert onverwacht. Xo staat op een kruispunt in haar leven en laat haar lot afhangen van een oud bordspel.

  Aflevering 14

  Hoofdstuk 95

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Jane wordt herenigd met haar oude vriendin Lina, die om een ​​grote gunst vraagt. Rafaels vriendschap met de beroemde chef-kok Ludo Lefebvre wekt Petra's interesse.

  Aflevering 15

  Hoofdstuk 96

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Rogelio's pilot wordt voorgelegd aan een testpubliek. Jane oefent om een stiefmoeder te zijn en zoekt een agent om haar pas voltooide tweede roman te vertegenwoordigen.

  Aflevering 16

  Hoofdstuk 97

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Jane duikt opnieuw in een gebeurtenis uit Mateo's babytijd door een plotwending die haar nieuwe agent opperde. Rogelio moet helpen River Fields' dochter terug te winnen.

  Aflevering 17

  Hoofdstuk 98

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Terwijl Jane probeert een slecht gevoel van zich af te schudden over Rose, ontdekt ze dat ze Michaels levensverhaalrechten moet krijgen om hem in haar roman op te nemen.

  Aflevering 18

  Hoofdstuk 99

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  De castleden van 'Jane the Virgin' blikken terug op de ervaringen en favoriete momenten tijdens het spelen van hun personages gedurende de vijf seizoenen van de serie.

  Aflevering 19

  Hoofdstuk 100

  Op Netflix sinds 27 september 2020

  Xo is bang om naar New York te verhuizen. Er duikt informatie op over Rafaels biologische ouders. Een romantisch lastminutegebaar compliceert Jane's grote dag.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.