iZombie

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Liv zou een schitterende dokter geworden zijn, maar nu is ze een zombie die zich voedt met menselijke hersenen. Die stellen haar echter in staat moordenaars te vinden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilot

  Liv Moore was een veelbelovend arts; nu is ze een zombie die als lijkschouwer hersenen van slachtoffers eet. Zo krijgt ze wel toegang tot informatie over hun moordenaars.

  Aflevering 2

  Brother, Can You Spare a Brain?

  Liv eet de hersenen van een vermoorde artiest op en krijgt ineens zelf talent. De zombie die verantwoordelijk is voor haar nieuwe bestaan, vraagt haar een gunst.

  Aflevering 3

  The Exterminator

  De dood van een schijnbaar brave huisvader na een vluchtmisdrijf krijgt een heel verrassende ontknoping. Liv worstelt met haar menselijke gevoelens voor Major.

  Aflevering 4

  Liv and Let Clive

  Clives verleden haalt hem in na de wrede moord op een ex-bendelid. Liv vertrouwt hem niet meer. Major neemt eindelijk een beslissing over zijn kamergenoot.

  Aflevering 5

  Flight of the Living Dead

  Liv heeft net haar bestaan als zombie aanvaard, maar wordt zwaar op de proef gesteld als ze de hersenen moet opeten van een oude vriend, een fanatiek sporter.

  Aflevering 6

  Virtual Reality Bites

  Ravi moedigt Liv aan als de hersenen van een dode hacker haar veranderen in een obsessieve gamer. Maar het wordt ingewikkeld als er een onverwachte gast verschijnt.

  Aflevering 7

  Maternity Liv

  De zombieplaag blijft Seattle teisteren. Liv krijgt moederlijke gevoelens als ze de hersenen opeet van een zwangere vrouw wier dood ze onderzoekt.

  Aflevering 8

  Dead Air

  Nadat Liv de hersenen opeet van een vermoorde radiopresentator die relatieadvies gaf, leert ze veel over relaties en gevoelens, tot ongenoegen van Clive.

  Aflevering 9

  Patriot Brains

  Terwijl Blaine en Major om elkaar heen blijven cirkelen, moeten Liv en Clive paintballen voor hun nieuw onderzoek, een dodelijk spel paintball weliswaar.

  Aflevering 10

  Mr. Berserk

  Liv en Clive ontdekken een verband tussen energiedrankjes en psychoses. Ondertussen heeft niet alleen Liv het moeilijk met alles wat haar overkomt, maar ook Major.

  Aflevering 11

  Astroburger

  Liv en Clive onderzoeken een verdachte zelfmoordzaak waarbij Major zou zijn betrokken. Als Liv zijn hersenen opeet, lijdt ze plotseling aan onverklaarbare paranoia.

  Aflevering 12

  Dead Rat, Live Rat, Brown Rat, White Rat

  Nadat Liv de hersenen van een vermoorde dronken puber heeft opgegeten, slaagt ze erin op zijn niveau te denken. Ze doet een verbijsterende ontdekking over Sebastian.

  Aflevering 13

  Blaine's World

  Terwijl Ravi blijft proberen Liv te genezen, concentreren zij en Clive zich op oude zaken die weer opduiken. Major komt in een onfortuinlijke situatie terecht.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Grumpy Old Liv

  Liv eet de hersenen van een knorrige oude man. Ravi en Major ontdekken een vreemd bijverschijnsel van het anti-zombiemedicijn. Blaine verhuist van kantoor.

  Aflevering 2

  Zombie Bro

  Clive en Liv onderzoeken de moord op een lid van een studentenvereniging. Ravi en Major proberen wat utopium te scoren. Blaine wil zijn drugshandel uitbreiden.

  Aflevering 3

  Real Dead Housewife of Seattle

  Liv ontdekt verrassende geheimen van een mooie echtgenote die is vermoord. Peyton keert terug om een taskforce te leiden tegen de utopiumhandel.

  Aflevering 4

  Even Cowgirls Get the Black and Blues

  Liv zingt countrymuziek nadat ze de hersenen van een zangeres heeft gegeten. Blaine gaat achter de crimineel aan die het utopium heeft aangetast tijdens het bootfeest.

  Aflevering 5

  Love & Basketball

  Terwijl Blaine en Ravi nieuw utopium gebruiken om een geneesmiddel te zoeken, eet Liv de hersenen van een jonge basketballcoach om zijn moordenaar op te sporen.

  Aflevering 6

  Max Wager

  Doordat Liv de hersenen van een advocaat eet, raakt ze verslaafd aan gokken. Major komt erachter dat de FBI de illegale Max Rager-praktijken van Vaughn op het spoor is.

  Aflevering 7

  Abra Cadaver

  Liv wordt gothic nadat ze de hersenen van een morbide goochelaar heeft gegeten. Blaine vraagt Liv hem te helpen uitzoeken wie de zombies heeft vermoord.

  Aflevering 8

  The Hurt Stalker

  Clive wordt verdacht wanneer zijn ex-vriendin, die hem stalkte, wordt vermoord. Liv wordt zelf jaloers wanneer ze de hersenen van de vrouw heeft gegeten.

  Aflevering 9

  Cape Town

  Liv wordt zelf een heldin wanneer ze de hersenen van een 'superheld' heeft gegeten. Blaine is er bijna achter hoe het utopium is aangetast.

  Aflevering 10

  Method Head

  Clive en Liv onderzoeken een moord op de set van een zombieserie. Ravi vertelt Liv en Major dat de zombie-remedie slechts tijdelijk is.

  Aflevering 11

  Fifty Shades of Grey Matter

  Een bibliothecaresse die stiekem erotische fictie schrijft, is vergiftigd. Dale en Peyton zijn het oneens over het lot van Blaine. Liv en Drake belanden in bed.

  Aflevering 12

  Physician, Heal Thy Selfie

  Drie onthoofde lijken spoelen aan, dus Liv kan geen aanwijzingen vinden omdat ze geen hersenen kan eten. Peytons baas wordt vermist en er breekt oorlog uit over utopium.

  Aflevering 13

  The Whopper

  Liv eet de hersenen van een pathologische leugenaar om de waarheid te achterhalen over de in het veld begraven utopiumkoeriers. Blaine ontdekt Majors geheim.

  Aflevering 14

  Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind

  Liv zit met haar hoofd in de wolken als ze de hersenen van de vrolijke eigenaar van een koffiebar eet. Mr. Boss vereffent eindelijk de rekening met Blaine.

  Aflevering 15

  He Blinded Me... with Science

  Clive en Liv onderzoeken de moord op een wetenschapper in verband met Vaughn en Max Rager. Blaine vraagt Ravi om hulp en komt voor een moeilijke keuze te staan.

  Aflevering 16

  Pour Some Sugar, Zombie

  Met tegenzin eet Liv de hersenen van een stripper om Peyton te helpen in de zaak tegen Mr. Boss. Ravi ontdekt dat het nieuwe medicijn onverwachte bijwerkingen heeft.

  Aflevering 17

  Reflections of the Way Liv Used to Be

  Liv krijgt haar oude persoonlijkheid terug nadat ze de hersenen van een zeer eerzuchtige student heeft gegeten. Major en Ravi proberen Vaughn een hak te zetten.

  Aflevering 18

  Dead Beat

  Wanneer de hersenen op zijn, vragen Liv en Ravi Blaine om hulp. Ondertussen arresteert de FBI Major voor de Chaos-moorden.

  Aflevering 19

  Salivation Army

  Terwijl Vaughn viert dat Max Rager aan huurlingen is verkocht, zetten Liv, Clive en Major de volgende stap om Drake en de andere zombies te bevrijden.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Heaven Just Got a Little Bit Smoother

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Na het bloedbad van Max Rager onderzoekt Liv Vivians plan om van Seattle een zombiegebied te maken. Ravi werkt aan het verbeteren van het geneesmiddel.

  Aflevering 2

  Zombie Knows Best

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Liv en Major maken ruzie na het eten van de hersenen van een humeurige tiener en haar sullige vader, en Clive wordt ondervraagd over zijn vermoorde jonge vriend Wally.

  Aflevering 3

  Eat, Pray, Liv

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Liv, die in extase is na het eten van de hersenen van een goeroe, wil samen met Clive zijn moord oplossen. Ravi wil het goedmaken met Peyton en de tijd dringt voor Major.

  Aflevering 4

  Wag the Tongue Slowly

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Clive onderzoekt de moord op een kantoormedewerker wiens hersenen Liv in een schaamteloze roddelaar veranderen. Major trotseert gevaar als hij op zoek is naar Natalie.

  Aflevering 5

  Spanking the Zombie

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Door de hersenen van een dominatrix wordt Liv een dominante 'slechte agent' terwijl zij en Clive op zoek zijn naar een gluurder. Major staat voor een moeilijke keuze.

  Aflevering 6

  Some Like It Hot Mess

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Liv wordt een vluchtige, manipulatieve dramakoningin wanneer ze de moordenaar van een nachtclub-dj zoekt. Blaine onthult een dramatisch geheim over het geneesmiddel.

  Aflevering 7

  Dirt Nap Time

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Liv wordt een vrolijke optimist wanneer ze de moord op een lieve, maar flirterige leraar onderzoekt. Blaine moet afrekenen met iets uit met zijn verleden.

  Aflevering 8

  Eat a Knievel

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  De hersenen van een onaangename internetgrappenmaker leiden Liv en Clive naar een verwrongen verhaal over moord. Ravi moet infiltreren in een groep antizombiefanatici.

  Aflevering 9

  Twenty-Sided, Die

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Liv zoekt naar een moordenaar na het eten van de nerdy hersenen van iemand die fantasierollenspellen speelt. Ravi wil de plannen van zombiehatende fanatici stoppen.

  Aflevering 10

  Return of the Dead Guy

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Liv heeft visioenen over haar dode ex en helpt Peyton met een verwarrende zelfmoord-/moordzaak. Ravi wil Don E. redden van de zombiejagers.

  Aflevering 11

  Conspiracy Weary

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Na een dodelijke patstelling haasten Liz en Clive zich om de leider van de zombiejagers op te sporen. Peyton volgt een spoor dat naar een samenzwering leidt.

  Aflevering 12

  Looking for Mr. Goodbrain, Deel 1

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Liv wordt flirterig na het eten van het brein van een promiscue arts die een mysterieus onderzoek uitvoert. De grote zombiehater Harley Johns zorgt voor een grote schok.

  Aflevering 13

  Looking for Mr. Goodbrain, Deel 2

  Op Netflix sinds 1 juni 2018

  Wanneer Discovery Day nadert, dreigt Fillmore-Graves in de problemen te komen. Liv legt de wrede samenzwering achter de dodelijke griepuitbraak bloot.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Are You Ready for Some Zombies?

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Nu Seattle een bewaakt zombiegebied in quarantaine is, onderzoekt Liv de gruwelijke moord op een fervente American football-fan in een hersenverwerkingsfabriek.

  Aflevering 2

  Blue Bloody

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De hersenen van een met een golfbal vermoorde bekende vrouw veranderen Liv in een vreselijke zeurpiet. Ondertussen krijgt een gewelddadige zombieprofeet veel volgelingen.

  Aflevering 3

  Brainless in Seattle, Deel 1

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Een hopeloos romantische vrouw wordt Seattle binnengesmokkeld, maar wordt vermoord. Liv en Clive komen een meedogenloze zwarthandelaar in hersenen op het spoor.

  Aflevering 4

  Brainless in Seattle, Deel 2

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Met Ravi als lokmiddel proberen Liv en Clive de mensensmokkelaar in de val te lokken. Op zoek naar een explosieve video krijgt Majors team problemen met de zombiecult.

  Aflevering 5

  Goonstruck

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Liv kopieert een vechtlustige ijshockeyer terwijl ze samen met Clive een zombiecide onderzoekt. Een tekort aan hersenen drijft Fillmore-Graves tot drastische acties.

  Aflevering 6

  My Really Fair Lady

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Liv gebruikt de hersenen van een pretentieuze actrice om het smokkelnetwerk van Mama Leone in gang te houden. Ravi neemt een groot risico om Peyton te helpen.

  Aflevering 7

  Don't Hate the Player, Hate the Brain

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Door de hersenen van een 'professionele wingman' te eten, verandert Liv in een playboy die de stad onveilig maakt met Clive en Ravi. Major krijgt een belangrijke taak.

  Aflevering 8

  Chivalry Is Dead

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Nadat Liv de hersenen van een vermoorde liveaction-ridder heeft gegeten, helpt ze Clive bij het ontdekken van duistere geheimen van een groep zombie-larpers.

  Aflevering 9

  Mac-Liv-Moore

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Fillmore-Graves grendelt Seattle af om een zombieseriemoordenaar te pakken. Blaine richt zich op de burgemeester. Liv, Peyton en Ravi ruziën over het lot van Isobel.

  Aflevering 10

  Yipee Ki Brain, Motherscratcher

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Terwijl Ravi de toestand van Isobel onderzoekt, ondervraagt Fillmore-Graves een van de coyotes van Liv. Brother Love probeert Blaine in te lijven.

  Aflevering 11

  Insane in the Germ Brain

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  De undercoveractie van Major krijgt een onverwachte wending. Brother Love wakkert de zombiewoede extra aan. Liv komt in actie als de toestand van Isobel verslechtert.

  Aflevering 12

  You've Got to Hide Your Liv Away

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Major haalt Liv voor haar eigen veiligheid uit Seattle. Ravi eet de hersenen van een narcist om Clive te helpen bij zijn moordonderzoek naar Brother Love.

  Aflevering 13

  And He Shall Be a Good Man

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Seattle wordt nog meer van de buitenwereld afgesneden. Peyton, Ravi, Clive en Major doen alles om Liv te redden van executie vanwege haar werk als Renegade.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Thug Death

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  De spanningen in Seattle stijgen nadat geweld van zombies tegen mensen het tekort aan hersenen verergert. Ravi waarschuwt een collega voor het nadeel van een remedie.

  Aflevering 2

  Dead Lift

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Liv is hyper door fitnessgoeroe-hersenen en helpt Clive met de supermarktzaak. Peyton krijgt ruzie met de gemeenteraad tijdens een positieve zombie-pr-campagne.

  Aflevering 3

  Five, Six, Seven, Ate!

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Ravi raakt in paniek als hij en Liv bij een danswedstrijd undercover gaan om een ​​vergiftigingsmoord op te lossen. Een school raakt in de greep van antizombiedrift.

  Aflevering 4

  Dot Zom

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Liv en Clive volgen een technologisch spoor voor hun onderzoek naar de moord op een visionaire ondernemer. Blaine probeert in de gunst van een journaliste te komen.

  Aflevering 5

  Death Moves Pretty Fast

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Al rondt haar explosieve verhaal af en Blaine wordt verdacht van de moord op zijn opschepperige buurjongen. Major lijdt aan mysterieus geheugenverlies.

  Aflevering 6

  The Scratchmaker

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Major probeert een nieuwe bron van hersenen te vinden als de voorraad in Seattle gevaarlijk slinkt. Een schandaal in de pers haalt Blaine onderuit, maar niet voor lang.

  Aflevering 7

  Filleted to Rest

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Door middel van de hersenen van een kritische chef-kok sporen Liv en Clive een moordenaar op. Na een dodelijke aanval gaat Major op jacht naar een mol in Fillmore-Graves.

  Aflevering 8

  Death of a Car Salesman

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Liv en Ravi zijn hyper door de hersenen van een gladde verkoper en willen allebei een moord oplossen. Major vraagt de leiders in Washington om Seattle te sparen.

  Aflevering 9

  The Fresh Princess

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Flashbacks naar de jaren 90 helpen Liv en Clive met een oude moordzaak tijdens een tienermissverkiezing. Ravi en Peyton volgen sporen naar het originele besmette Utopium.

  Aflevering 10

  Night and the Zombie City

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  In een onrustige stad verandert Liv door de hersenen van een vermoorde privédetective zelf in een detective die op zoek is naar een kostbare dosis gestolen zombieremedie.

  Aflevering 11

  Killer Queen

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Ravi gebruikt Major als aas bij het zoeken naar de vermiste kinderen en Liv zorgt voor glamour wanneer ze op zoek zijn naar de moordenaar van een flamboyante dragqueen.

  Aflevering 12

  Bye, Zombies

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Major staat voor grote veranderingen in Seattle. Liv, Clive en Ravi gaan op een bijna onmogelijke missie in Atlanta om de laatste zombieremedie op te halen.

  Aflevering 13

  All's Well That Ends Well

  Op Netflix sinds 19 september 2020

  Liv, Ravi en Clive proberen snel de remedie te prepareren. Peyton en Blaine krijgen ruzie en Major neemt een groot risico om Seattle voorgoed te redden.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.