Into the Night

  Sinds 1 mei 2020 te zien op Netflix

  Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Sylvie

  Op Netflix sinds 1 mei 2020

  Als een man op een nachtvlucht naar Moskou een wapen trekt, wordt de voormalige militaire piloot Sylvie naar de cockpit gehaald om te helpen.

  Aflevering 2

  Jakub

  Op Netflix sinds 1 mei 2020

  Monteur Jakub botst met de anderen over het bepalen van de volgende stap. Een wifisignaal levert verontrustende nieuwe informatie op over de ramp en sommige passagiers.

  Aflevering 3

  Mathieu

  Op Netflix sinds 1 mei 2020

  De groep probeert een reeks technische problemen op te lossen. Terenzio trekt Mathieus autoriteit in twijfel. Horst legt contact met een ander vliegtuig.

  Aflevering 4

  Ayaz

  Op Netflix sinds 1 mei 2020

  Rik organiseert een spoedproces om Ayaz' lot te bepalen. Terenzio onthult geruchten over een NAVO-toevluchtsoord. Sylvie maakt zich zorgen over Mathieus gemoedstoestand.

  Aflevering 5

  Rik

  Op Netflix sinds 1 mei 2020

  De missie naar het NAVO-hoofdkwartier neemt een dramatische wending. Laura en Horst handelen een medisch noodgeval af. Jakub en Osman lossen het brandstofprobleem op.

  Aflevering 6

  Terenzio

  Op Netflix sinds 1 mei 2020

  Terwijl de groep nog een laatste wanhopige poging doet om iedereen voor zonsopgang in veiligheid te brengen, lopen de emoties hoog op.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.