I'm with the Band: Nasty Cherry

  Sinds 15 november 2019 te zien op Netflix

  In een ongefilterde, intieme docuserie ontdekt popstermentor Charli XCX wat ervoor nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Who the F**k Is Nasty Cherry?

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Charli XCX richt de stoere meidenband op waar ze als 14-jarige al van droomde: Nasty Cherry. Tijd om af te trappen met een knalfeest.

  Aflevering 2

  Nasty Cherry Makes Some Noise

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  De band is op dreef met schrijven en het klikt onderling steeds beter. Maar vlak voor een belangrijk overleg met Charli's producer is Georgia bezorgd om Chloe's inzet.

  Aflevering 3

  Nasty Cherry Loves Your Dad

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Nasty Cherry struint de Rose Bowl-vlooienmarkt af en de onderlinge band groeit. Maar zal de stemming goed blijven nu hun eerste optreden nadert?

  Aflevering 4

  Nasty Cherry Loses a Cherry

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Op social media worden ze steeds populairder en 'Win' scoort enorm. Gabi is dolblij, maar Chloe voelt zich niet gewaardeerd. Debbie heeft moeite zich open te stellen.

  Aflevering 5

  Nasty Cherry Is ... Dead?

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Na schokkend nieuws is er pijn, woede, spijt en verwarring. De band heeft veel te verduren gehad en de emoties zijn voelbaar, maar de vrouwen proberen vol te houden.

  Aflevering 6

  Nasty Cherry Needs to WIN

  Op Netflix sinds 15 november 2019

  Nasty Cherry's eerste single komt bijna uit en de meiden gaan uit hun dak. Kunnen ze hun muziek laten streamen en hun eerste liveshow doen op een legale locatie?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.