House of Cards

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Nu Frank uit beeld is verdwenen, neemt Claire Underwood de macht volledig over als de eerste vrouwelijke president, maar haar positie wordt ernstig bedreigd.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 1

  Als de nieuw verkozen president een belofte verbreekt, besluiten Frank en Claire hun eigen weg te gaan en de regels aan hun laars te lappen.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 2

  Frank gebruikt een jonge reporter, Zoe Barnes, voor een verhaal dat het Witte Huis doet opschrikken. Claire voert een koelbloedige actie uit op het werk.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 3

  Frank moet de vakbondsonderhandelingen staken vanwege een crisis in zijn geboortestreek. Zoe onderhandelt over het reilen en zeilen van een opkomend journalist.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 4

  Frank perst de congresleiders af. Peter Russo moet kiezen tussen de politiek en zijn gezin.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 5

  De strijd van Frank over het wetsvoorstel voor onderwijs brengt Claire's eigen ambities in gevaar. Zoe combineert werk en privé.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 6

  Frank komt in actie tegen de stakende docenten. Claire wordt overrompeld door een bekentenis op een sterfbed.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 7

  Frank wint een grote strijd, maar neemt geen tijd om op zijn lauweren te gaan rusten. Peter moet zijn verleden onder ogen zien. Stamper bewaart een geheim.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 8

  Frank wordt geëerd op zijn universiteit, terwijl Peter terugkeert naar Philadelphia. Beide mannen handelen onafgemaakte zaken af.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 9

  Russo gaat op pad met vicepresident Matthews. Frank en Stamper proberen steun te krijgen van het Congres. Claire zorgt voor zichzelf.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 10

  Verzet op alle fronten. Claire tart Frank, Zoe zoekt heil bij iemand nieuw en Peter stelt een ultimatum.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 11

  Claire laat de romance met een oude vlam weer aanwakkeren. Peter worstelt met zijn demonen. Frank bereikt het punt vanwaar er geen weg meer terug is.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 12

  Frank moet een onvoorziene omweg maken. Zoe, Lucas en Janine komen dichter bij de waarheid.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 13

  Frank haast zich om zijn plan op de rails te krijgen. Claire wordt geplaagd door oude en nieuwe keuzes. Zoe vormt een ernstige bedreiging.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 14

  De Underwoods moeten zorgen dat hun plannen niet in het water vallen. Frank traint zijn vervanger als whip en Claire gaat helemaal los.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 15

  Frank heeft China in het vizier. Claire wordt geconfronteerd met een pijnlijk trauma uit haar verleden. Lucas Goodwin wil koste wat kost de waarheid achterhalen.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 16

  De spanning neemt toe tussen Frank en Tusk naarmate de situatie met China verslechtert. Vanwege de strijd in de Senaat krijgt Frank bonje met de Republikeinen.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 17

  Door een terreurdreiging in het Capitool komt Frank vast te zitten met Donald Blythe. Claire geeft een live interview dat schokgolven in de media veroorzaakt.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 18

  Frank onderhandelt in het geheim met een Chinese miljardair. Lucas probeert de vicepresident te ontmaskeren en een louche figuur voegt zich bij de Underwoods.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 19

  Vanwege een energiecrisis beëindigen Frank en Tusk hun precaire coalitie. Lucas staat voor een moeilijke keuze en Stamper zoekt toenadering tot Rachel.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 20

  Ondanks wat wrijvingen wordt de vriendschap tussen de Walkers en de Underwoods hechter. Tussen Frank en Tusk breekt er echter een oorlog uit.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 21

  De oorlog met Tusk wordt steeds intenser. Claire beïnvloedt Tricia Walker op politiek en huiselijk niveau en Frank heeft een confrontatie met Linda Vasquez.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 22

  De messen worden geslepen door Tusk als hij de Underwoods verrast met een schandaal. Freddy en zijn barbecuetent worden erin meegesleurd.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 23

  Met een militaire impasse in het buitenland en dreigend binnenlands geweld probeert Frank voorgoed met Tusk af te rekenen. Claire en Jackie Sharp botsen ook.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 24

  Frank wordt ondervraagd door een speciale aanklager. Remy Danton wil geen overhaaste beslissingen nemen en Stamper heeft zo zijn eigen problemen.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 25

  Frank raakt geïsoleerd en Claire moet een moeilijke opoffering doen. Stamper probeert zichzelf weer in het zadel te helpen.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 26

  Frank wordt met de ondergang bedreigd, Stamper moeten de losse eindjes aan elkaar knopen en Claire leert hoe meedogenloosheid aanvoelt.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 27

  De Underwoods zitten nauwelijks in het Witte Huis of er doemen problemen op. Frank wil zijn werkloosheidsprogramma doorvoeren. Claire zet haar zinnen op de VN.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 28

  Wordt Claire uit haar droom geholpen als het op de VN aankomt? Frank voorkomt muiterij als hij het land toespreekt met een sterke speech.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 29

  Het Russische staatsbezoek verandert in een Koude Oorlog van conflicten en een aantal punkers draagt daar een steentje aan bij.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 30

  Claire passeert Rusland bij de VN. Frank probeert een mogelijke tegenstander te omzeilen en komt oog in oog te staan met een hogere macht.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 31

  Frank ligt in de clinch met het Congres vanwege zijn werkloosheidsprogramma en Claire krijgt het aan de stok met de Russische ambassadeur.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 32

  Frank en Claire gaan naar Moskou om te onderhandelen voor een in hechtenis genomen Amerikaan. Claire waagt een hele gevaarlijke zet.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 33

  De schade is onomkeerbaar en de Underwoods moeten deze herstellen, maar diepe wonden genezen niet snel en soms helemaal niet.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 34

  Een superorkaan bedreigt meer dan uitsluitend de Oostkust en Frank staat voor een moeilijke beslissing.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 35

  Op het moment dat Franks campagne opleeft, zijn er onlusten in de Jordaanvallei. Claire krijgt verontrustende informatie binnen en geeft hem advies.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 36

  Frank moet Petrov onder vier ogen spreken terwijl Claire de vredesmissie bewaakt. Bepaalde offers zijn niet meer te vermijden.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 37

  Alles loopt lelijk uit de hand tussen Frank, Jackie en Heather tijdens het eerste debat. Tom voegt zich bij Claire die doorgaat met de campagne.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 38

  Heather Dunbar raakt de achilleshiel van Claire die daardoor haar grootste angsten moet zien te overwinnen. De meningsverschillen tussen Frank en Claire nemen toe.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 39

  De voorverkiezingen zijn aangebroken in Iowa en Frank en Claire staan tegenover elkaar, zich bewust van de harde waarheid.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 40

  Door Claires afwezigheid krijgt Frank problemen tijdens de campagne vanwege geruchten over hun huwelijksproblemen. Claire wil zelf iets op touw zetten.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 41

  Wanneer Claire aan de slag gaat met haar eigen campagne, spelen zij en Frank smerige politieke spelletjes. Maar dit keer staan ze niet aan dezelfde kant.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 42

  Claire helpt Frank bij de campagne in South Carolina, maar hij vertrouwt haar niet. Franks campagne wordt getroffen door een groot schandaal bij de voorverkiezingen.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 43

  Claire bedreigt Frank. Frank speelt een gevaarlijk politiek spel waardoor Rusland mogelijk wordt geprovoceerd. Door een incident tijdens de campagne verandert alles.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 44

  Claire adviseert Donald Blythe over de aanpak van Petrov. Wanneer Lucas Goodwin nader wordt onderzocht, blijkt dat hij Frank heeft beschuldigd.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 45

  Claire botst met de minister van Buitenlandse Zaken omtrent haar betrokkenheid bij onderhandelingen met Rusland. Dunbar moet kiezen tussen haar campagne en haar morele waarden.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 46

  Frank en Claire passen zich aan hun nieuwe leven aan. Frank gaat op zoek naar een running mate en start een campagne om de sterke achterban van Conway te verzwakken.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 47

  Zoals altijd gaat het de Underwoods om het grote geheel wanneer ze een potentiële running mate manipuleren en de wapenwet willen doorvoeren.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 48

  Tijdens de conventie schuiven Frank en zijn team Catherine Durant naar voren als zijn running mate, maar achter de schermen hebben ze andere plannen.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 49

  Wanneer de kandidatuur van Frank opnieuw onder druk komt te staan, twijfelt Claire aan hun plan. Ze moet bovendien een moeilijke beslissing nemen over haar moeder.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 50

  Frank wil harder optreden tegen terreur als tegenreactie op het openbare machtsvertoon van Conway. Tom helpt Claire bij de campagne.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 51

  Frank vraagt Will om te helpen bij het aanpakken van extremisten die op het punt staan gijzelaars te vermoorden. Hammerschmidt onderzoekt de beschuldigingen tegen Frank.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 52

  Naarmate de gijzeling voortduurt, onderhandelt Claire in het geheim met Yusuf al Ahmadi. Frank confronteert Hammerschmidt.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 53

  Terwijl het Congres een onderzoek naar Frank overweegt, proberen hij en Claire de angst voor terrorisme aan te wakkeren. Tom Yates blijft langer in het Witte Huis.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 54

  Frank en zijn team doen er alles aan om steun te krijgen van de belangrijkste staten. Claire hoort verontrustend nieuws over een van Franks vrienden.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 55

  De dag voor de verkiezingen skypet Conway 24 uur lang met stemmers. Frank en Claire voeren campagne in de belangrijkste staten en proberen hem in diskrediet te brengen.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 56

  Het is een nek-aan-nekrace en de opkomst is laag op de dag van de verkiezingen, dus het ziet er somber uit voor Frank. Maar hij heeft nog een plan B.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 57

  Negen weken na de verkiezingen proberen de Underwoods hun machtspositie te versterken. LeAnn gaat op zoek naar de vermiste Aidan Macallan.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 58

  In een periode van onzekerheid nemen vermeende Russische troepen een Amerikaans station op Antarctica over. Uitgelekt nieuws kan negatieve gevolgen hebben voor Frank.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 59

  Wanneer de staf van het Witte Huis in een bunker moet schuilen vanwege een crisis, voert Jane Davis, van het ministerie van Handel, achter de schermen onderhandelingen.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 60

  Frank gaat naar een bijeenkomst met hooggeplaatste personen om meer steun te krijgen en Claire krijgt te maken met een gestrand Russisch schip en bedreigingen van Petrov.

  Aflevering 9

  Hoofdstuk 61

  Petrov probeert invloed uit te oefenen in de VS. Jane bespreekt haar plannen met Claire. LeAnn vraagt een verslaggever om hulp wanneer ze haar baan dreigt kwijt te raken.

  Aflevering 10

  Hoofdstuk 62

  De Underwoods en hun team proberen de commissie te ondermijnen wanneer het onderzoek naar Frank wordt hervat. Hammerschmidts onderzoek wordt geïntensiveerd.

  Aflevering 11

  Hoofdstuk 63

  Terwijl het team de schade door de getuigenissen en lekken probeert te beperken, is iedereen verdacht en lopen de spanningen tussen Frank en Claire hoog op.

  Aflevering 12

  Hoofdstuk 64

  Frank probeert te voorkomen dat Cathy een getuigenis aflegt. Nu Hammerschmidt dichter bij de waarheid komt, moeten de Underwoods iemand opofferen.

  Aflevering 13

  Hoofdstuk 65

  Na een verrassende aankondiging is het hele Witte Huis in rep en roer. Er moet worden besloten of er al dan niet een oorlog moet worden begonnen.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  Hoofdstuk 66

  Op Netflix sinds 2 november 2018

  Als de eerste vrouwelijke president komt Claire onder vuur te liggen en wordt ze bedreigd. Broer en zus Bill en Annette Shepherd proberen het beleid te beïnvloeden.

  Aflevering 2

  Hoofdstuk 67

  Op Netflix sinds 2 november 2018

  Claire botst met de Shepherds en Mark Usher, die haar onder druk zetten om de Future Act te tekenen. Doug doet een onverwachte zet.

  Aflevering 3

  Hoofdstuk 68

  Op Netflix sinds 2 november 2018

  De Shepherds zetten Claire onder druk wat betreft een nominatie voor het hooggerechtshof. Doug probeert een nieuwe weg te vinden. Claire overlegt met Jane over Syrië.

  Aflevering 4

  Hoofdstuk 69

  Op Netflix sinds 2 november 2018

  Terwijl er een crisis oplaait in Syrië, wil de Russische president Viktor Petrov een deal sluiten met Claire. Er ontstaan vragen over de verblijfplaats van Tom Yates.

  Aflevering 5

  Hoofdstuk 70

  Op Netflix sinds 2 november 2018

  Claire laat haar vijanden denken dat ze is ingestort en incapabel is als ze proberen haar af te zetten. Dougs onderzoek leidt ertoe dat hij een geheim ontdekt.

  Aflevering 6

  Hoofdstuk 71

  Op Netflix sinds 2 november 2018

  Claire verandert de samenstelling van de staf. De Shepherds proberen Doug aan hun kant te krijgen. Nu Mark onder de loep wordt genomen, biedt Jane advies.

  Aflevering 7

  Hoofdstuk 72

  Op Netflix sinds 2 november 2018

  Terwijl de familie Shepherd tracht om Claire's macht in te perken, opereert Doug onder de radar terwijl hij blijft proberen om zijn eigen agenda door te drukken.

  Aflevering 8

  Hoofdstuk 73

  Op Netflix sinds 2 november 2018

  Claire probeert Franks erfgoed te bezoedelen. Doug provoceert Claire door fragmenten uit Franks dagboek vrij te geven. Het komt tot een breuk tussen de Shepherds.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.