HOME: Avonturen met Tip & Oh

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een alien met de naam Oh trekt in bij Tip en haar familie in een avontuurlijke serie die verdergaat waar de film is opgehouden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Moefen / Korstman

  Oh snakt naar familie en trekt in bij Tip, maar vindt zijn nieuwe huis allesbehalve fijn. Tijdens een hittegolf speelt Oh voor kerstman en bedenkt een koelapparaat.

  Aflevering 2

  Kleine kusjes / Het sneeuwt!

  Om te voorkomen dat Oh kusjes krijgt van Lucy is Smek van plan een geheim van Oh te verklappen. Na een sneeuwstorm bereiden bange Moefs zich voor om de aarde ontvluchten.

  Aflevering 3

  Geheimen / Dijenkoningin

  Als Tip Oh in vertrouwen neemt over de surpriseparty voor haar moeder, heeft Oh moeite het geheim te bewaren. Tip en Oh helpen Lucy bij het filmen van een fitnessvideo.

  Aflevering 4

  Kronkelliefde / Tipje van de sluier

  Oh weet zeker dat Kronkel zijn ideale match is en ze gaan op een date. Oh helpt Tip mee te dingen in een schoonheidswedstrijd nadat Pom Pom haar uitdaagt mee te doen.

  Aflevering 5

  De Moefgriepblues / Het perfecte cadeau

  Oh krijgt de nare moefgriep en Tip zweert voor hem te zorgen, wat er ook gebeurt. Oh en Tip zoeken de ruimte af naar het perfecte cadeau voor het feest van de Gorgbaby's.

  Aflevering 6

  Kung Moef / De weerwolven van de stad

  Als Tip Oh aanspoort om zich te verweren tegen pestkoppen, verdedigt Oh de hele stad. Met Halloween steelt Oh een wolf uit de dierentuin en hoopt een weerwolf te creëren.

  Aflevering 7

  Hersenspoel / Koortscomplot

  Als Tip en Oh op onderzoek uitgaan in een grot ontdekken ze een groep verdwaalde Moefs. Tip heeft koorts en overtuigt Oh ervan dat ze Donny Sharzod zag doden.

  Aflevering 8

  Rimpelige mensens / Knorrie knorrie

  Als Oh hoort dat Tips grootouders een hekel hebben aan Moefs, doet hij zich voor als mens. Oh en Tip zoeken Knor, niet wetend dat hij Sharzods nieuwe stijlaccessoire is.

  Aflevering 9

  Geladen / Moef-bewijs

  Oh raakt in paniek als hij elektrisch geladen wordt. De enige remedie is een andere Moef aanraken. Tip komt in de problemen als Kyle haar ziet autorijden.

  Aflevering 10

  Pyjamafeestje / Vreemd gedrag

  Oh krijgt te maken met de gemene Pom Pom tijdens een slaapfeestje. Kyle is vastbesloten dat Oh een onderscheiding moet krijgen voor veiligheid en wordt heel beschermend.

  Aflevering 11

  Woedebol / Bips-twins

  Om Tips temperament te bekoelen neemt Oh haar mee naar de Boze Bol waar ze de woede wekt van een vijand. Lucy heeft een klik met Sharzod en dat maakt Tip niet blij.

  Aflevering 12

  Zitten op baby's / Tegenvrienden

  Tip neemt te veel hooi op haar vork als ze oppast op K-Trongs Gorgbaby's. Smek sluit vriendschap met vijand Oh om nuttige informatie over hem in te winnen.

  Aflevering 13

  Podlings / Vuilcontainer-vreten

  Oh organiseert een Moef-familiereünie om een band te krijgen met zijn podlings. Bij Lucy's nieuwe winkel trachten Tip en Oh haar tevergeefs te beschermen tegen spot.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  BoyBoyGirlBand / LazerMeesters

  Tijdens een optreden van een band veroorzaken Tip en Oh per ongeluk ruzie tussen verschillende wezens. Tip en Oh spelen in een wilde virtual reality-game tegen K-Trong.

  Aflevering 2

  Tips pretpizza / Vuilnisdag

  Wanneer Tip keelontsteking krijgt voordat ze Keanu meevraagt naar een dansfeest, schiet Oh te hulp. Oh vindt een tijdmachine uit zodat Tip een slechte dag kan overdoen.

  Aflevering 3

  Enorme uitwisselingsstudent / Kattenstaart

  Tip wil Dianes vredesmentor worden, maar kan zelf niet het goede voorbeeld geven. Tip krijgt een andere kijk op het leven wanneer zij en Knor van lichaam wisselen.

  Aflevering 4

  Bollenbozenbrigade / Pook Pooks

  Oh komt niet uit een wiskundig probleem van Tip en zoekt hulp bij een briljante Moef. Tip heeft troost nodig van haar beste vriend, maar Oh weet niet goed hoe.

  Aflevering 5

  Waltor / Vos op jacht

  De eenzame Oh krijgt een onwaarschijnlijke vriend in het aquarium, die hij ontvoert. Vos is tegen de vriendschap tussen mens en Moef en probeert Oh en Tip te scheiden.

  Aflevering 6

  Le Grand Derrière / Ik ben uw moefste fan

  Lucy wordt chef-kok in een chique Moef-restaurant, waardoor Tip het eethuis moet runnen. Oh leert alles over sport en fans wanneer hij een sportteam aanmoedigt.

  Aflevering 7

  Gek schrikken / Superslurper

  Kyle vertelt Tip en Oh een verhaal over een gestoorde Moef, waardoor Oh doodsbang wordt. Nadat Oh Slurper opnieuw heeft geprogrammeerd, wordt ze jaloers op Tip.

  Aflevering 8

  Onderonsje / Het is daar een jungle!

  Tip vindt het lastig om Oh uit te leggen hoe je privégrappen vertelt. Wanneer Tip van Oh voor een nieuwe plant moet zorgen, verandert deze per ongeluk in een monster.

  Aflevering 9

  Bam, je redt mijn leven / Moefland Noir

  Nadat Tip het leven van Sharzod heeft gered, wil ze per se iets terugdoen. Detective Kyle raakt in paniek als Sharzod hem inhuurt om haar verloren 'mojo' terug te vinden.

  Aflevering 10

  Nuttypunny / JalOhzie

  Tip krijgt een harde les wanneer ze Oh's favoriete Moef-spel spelen. Oh wordt jaloers wanneer hij zijn oude vlam Kronkel samen ziet met een andere Moef.

  Aflevering 11

  Brekers / Een dag zonder tech

  Agressieve aliens bedreigen Oh's droomvakantie in een pretpark. Wanneer Moef-technologie vastloopt, hebben Oh, Tip en Lucy veel lol in de natuur.

  Aflevering 12

  Zakken geld / Ik zoek een plekje

  Tip en Oh willen graag geld verdienen en beginnen een buitenaards taxibedrijf. Wanneer Julio Smek uit de winkelkast trapt, probeert Oh een nieuw huis voor hem te vinden.

  Aflevering 13

  De cloud / Moeferteit

  Tip gaat een beetje te ver wanneer ze met Oh's opslagwolk haar kamer opruimt. Tip helpt Oh bij de voorbereiding van zijn levensveranderende Moeferteit-ritueel vol dansen.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Politiekoningin / Roidiaans schoolfeest

  Als politiekoningin schaft Tip alle regels af, maar dit werkt niet voor Moefs. Tip en Oh helpen Diane met haar schoolfeest en hebben ruzie met haar heethoofdige moeder.

  Aflevering 2

  Een kudde Kubish / Vriendjaardag

  Tip krijgt ruzie met de ouderwetse Kronkel terwijl ze een Kubish-kudde drijven. Wanneer Oh Tip overlaadt met cadeaus, wil ze graag meteen iets terugdoen.

  Aflevering 3

  Ohzeboos / Bestwilleugentjes

  De Bollebozen willen dat Oh in de zwermgeest vragen over mensen beantwoordt. Tip geeft Oh advies over hoe hij moet liegen, maar dit loopt al gauw uit de hand.

  Aflevering 4

  Chercophonie / Oh, man en de zee

  Tip staat voor een dilemma wanneer Moef-popster Chercophonie haar vreselijke zangkunsten promoot. Tijdens het vissen leert Donny Oh zijn emoties onder controle te houden.

  Aflevering 5

  Onbereikbaars / Buikvisjes

  Oh heeft zijn handen vol wanneer de opdringerige Sharzod verliefd op hem wordt. Tip helpt Oh een nieuwe Moef-gastheer te vinden voor zijn buikvisjes die dol zijn op haar.

  Aflevering 6

  Van mijn stokje / Zussenliefde

  Terwijl de maffe Stok Tip wil versieren, houdt Oh zijn vriend Vos bezig. Oh bouwt een geheugenapparaat om erachter te komen waarom Lucy en haar zus elkaar niet mogen.

  Aflevering 7

  Kattenplaneet / Selfiezuchtig

  Tip leert wat loyaliteit is wanneer Knor wordt ontvoerd door de alien kattenvrouw Janet. Wanneer haar foto's met Oh online populair zijn, raakt Tip verslaafd aan selfies.

  Aflevering 8

  Een nieuwe buurman / Roddels persen

  Oh is jaloers wanneer Tip heel veel aandacht geeft aan hun schattige, nieuwe alien buurman. Oh helpt Lucy om bij de Roddelpersers te komen, maar vertelt iets te veel.

  Aflevering 9

  Menspersonen-safari / Blije ruimteruiters

  Oh neemt Tip mee op een Moefse menspersonen safari zodat ze weer mensen leert te vertrouwen. Oh en Tip mogen niet bij Pom Poms groep en starten hun eigen avonturenclub.

  Aflevering 10

  Krebbels zijn echt / Het dagboek van Tip

  Om Oh te kalmeren, filmt Tip nieuwe afleveringen van een kinderserie waarvan Oh denkt dat die echt is. Wanneer Tip merkt dat Oh haar dagboek heeft gelezen, wil ze wraak.

  Aflevering 11

  De grote hotdogcrisis van Chicago / Gerimpelde mensenkinderen

  Tip en Oh vertellen hoe ze met hotdogs de band tussen Moefs en mensen hebben verbeterd. De grootouders van Tip worden wild na het drinken van een Moefs drankje.

  Aflevering 12

  Romantiekens / Hardcore-haven

  Tip en Oh willen beiden de perfecte date vinden voor de eenzame Lucy. In het waterpark moet Tip zich enorm inspannen om Oh en Elrod te redden.

  Aflevering 13

  Superhelden

  Tip en Oh moeten Elrod stoppen wanneer hij al het water op aarde wil opzuigen en moeten de mensen uit Chicago redden die Elrod heeft ontvoerd vanwege hun watergehalte.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Niet aan te tippen / De appel valt in de vuurput

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Tip en Oh ontmoeten nieuwe vrienden, onder wie twee Moefs, bij een sneaker-pop-upwinkel. Tip flipt als haar moeder zegt dat ze precies op elkaar lijken.

  Aflevering 2

  Held op stokken / Nieuwe boy

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Tip geeft haar date een complete make-over voor hun afspraakje. Op een feest met de coole vierdeklassers geneert Tip zich voor het overdreven gedrag van Oh.

  Aflevering 3

  Mensmaken / Betweter

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Tip en Oh willen allebei een neusring en mam zegt dat het mag! Maar Oh heeft geen neus. Oh neemt Tip mee naar het Museum van Geweldige en Oude Ruimtespullen.

  Aflevering 4

  Alleen de geluksvogels overleven / Harde kern

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Een gelukssymbool geeft Oh de moed om met Tip de enge Tempel van Zulga te bezoeken. Wanneer Sharzods harde kern haar dumpt, belooft ze een betere vriendin te worden.

  Aflevering 5

  Wrede liefde / Melkmanie

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Tijdens het promoten van het Moefgevoelens Festivalfeest koppelen Tip en Oh twee pestkoppen aan elkaar. Oh helpt Donny om dieren te vinden voor zijn melkbedrijf.

  Aflevering 6

  Op een mooie meisjesdag / Politieschool

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Tip ontdekt een nieuwe kant van zichzelf wanneer ze omgaat met Appel en Chelsea. De Moef-politieagent Kyle wordt opgeleid om agent te worden in Chicago.

  Aflevering 7

  Moefwandeling / Grote jongenjongen

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Terry stuurt Oh op een mystieke missie om zijn Moef-wortels te herontdekken. Oh verhuist naar het appartement boven om te bewijzen dat hij een grote jongenjongen is.

  Aflevering 8

  Een leeftijd van komen / Zooo Garfeldt

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  De 'leeftijdbuiger' van Oh verandert Tip en haar mam in 18-jarigen. Tip krijgt een baantje bij Garfeldts Op-een-viskraam om te bewijzen dat ze verantwoordelijk kan zijn.

  Aflevering 9

  Oh's geheime leven / Foute boel

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Wat doet Oh de hele dag terwijl de Tucci's van huis zijn? Tip staat op het punt erachter te komen. Oh is bang dat zijn goede gedrag Tip in een kwaad daglicht stelt.

  Aflevering 10

  Wakker de vonk aan / Vuilnis-zak

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Tip en Oh proberen de vonk in hun vriendschap terug te vinden. Smek neemt het op tegen Verkeerspylon Larry om Vuilnis-zak van Chicago te worden.

  Aflevering 11

  Grote sufferd / Smek chilleert

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Smots zoekt zijn monstervriend, Grote Sufferd. Met behulp van wat soepele deuntjes leren Julio en zijn vrienden Smots chillen.

  Aflevering 12

  Niet je vriend Brandon / Gesjoemel met Shawn

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Tip en Oh sluiten vriendschap met een verwende internetberoemdheid. Tip en Oh gaan kamperen met mam en haar nieuwe vriend Yoga Shawn. Maar verbergt hij soms iets?

  Aflevering 13

  W.R.A.P. / Op de moef gesteld

  Op Netflix sinds 20 juli 2018

  Tijdens een open podium-avond ontdekt Oh een verborgen talent: rappen! Oh stelt zich voor hoe zijn leven eruit zou zien als hij Tip nooit had ontmoet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.