Historical Roasts

  Sinds 27 mei 2019 te zien op Netflix

  'Algemeen roastmaster' Jeff Ross en een groot aantal gasten steken de draak met belangrijke historische figuren en prijzen tegelijkertijd hun wereldwijde impact.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Abraham Lincoln

  Op Netflix sinds 27 mei 2019

  Abraham Lincoln wordt beschouwd als mogelijk de beste Amerikaanse president ooit. Dus natuurlijk neemt Jeff Ross hem op de hak op allesbehalve beschaafde manieren.

  Aflevering 2

  Freddie Mercury

  Op Netflix sinds 27 mei 2019

  Zoals rocklegende en muziekicoon Freddie Mercury zelf zou kunnen zeggen: 'Can anybody find me ... somebody to kill Jeff Ross?'

  Aflevering 3

  Anne Frank

  Op Netflix sinds 27 mei 2019

  Rachel Feinstein speelt een van de meest gerespecteerde figuren uit de geschiedenis en verdedigt zich tegen een reeks speelse beledigingen van andere figuren uit WO II.

  Aflevering 4

  Martin Luther King Jr.

  Op Netflix sinds 27 mei 2019

  Martin Luther King is op een bergtop geweest, maar wat dacht je van een roast? Panelleden die beroemde Afro-Amerikaanse figuren portretteren maken grappen over het icoon.

  Aflevering 5

  Cleopatra

  Op Netflix sinds 27 mei 2019

  Cleopatra leefde lang geleden, maar haar legende leeft voort. Jeff verwelkomt een groep personages uit de oudheid om een raadselachtige figuur te helpen roasten.

  Aflevering 6

  Muhammad Ali

  Op Netflix sinds 27 mei 2019

  Zweef als een vlinder, steek als een comedian. Jeff en zijn maten nemen een van de grootste boksers ooit op de hak tijdens dit verbale gevecht in de roasting-jungle.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.