Happy Valley

  Op 2 juni 2019 verwijderd van Netflix

  Catherine Cawood, politiebrigadier in Yorkshire, jaagt op een man die haar inmiddels overleden dochter overviel, niet wetend dat hij meedoet aan een ontvoeringscomplot.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  De wereld van Sergeant Cawood staat op zijn kop als de man die haar dochter tot zelfmoord aanzette, op vrije voeten is. Nevison is kapot van wat Kevin uithaalt.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Catherine krijgt een tip over waar Tommy uithangt en Helen is overstuur van de kidnapping van Ann.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Tommy neemt de touwtjes grof in eigen handen als politieagent Kirsten McAskill hem en Lewis aanhoudt, maar zijn acties zijn niet zonder gevolgen.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Catherine en Tommy komen eindelijk oog in oog te staan als hij vader is geworden. Een sinistere ontdekking komt aan het licht: Catherine moet vechten voor haar leven.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Catherine raakt steeds gedeprimeerder over het feit dat Tommy nog steeds vermist is ook al wordt Kevin in de val gedreven door de politie.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Op Catherines verjaardagsfeest vertelt een dronken Daniel een heel andere versie van het gebeurde. Catherine hoort dat Tommy met Ryan omgaat.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Catherine ontdekt iets afschuwelijks. Tommy krijgt treurig nieuws. Clare komt een oude klasgenoot tegen. John wordt het slachtoffer van chantage.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Catherine neemt een slachtoffer van mensenhandel mee naar huis. Frances infiltreert in Ryans leven. John neemt drastische maatregelen om zijn reputatie te beschermen.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Er wordt nog een dode vrouw gevonden. Er is onrust bij John thuis. Catherine hoort dat iemand Ryan vragen stelt over zijn vader. Ann ziet een verband tussen twee zaken.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Een verdachte in een moordzaak wordt gearresteerd. Ryan krijgt een geheimzinnig cadeau. De politie koppelt Vicky aan John. Neil bekent iets aan Clare.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Daniel herkent een patroon in Ryans gedrag. Neil wordt onzeker. Een verrassende gebeurtenis pleit een verdachte vrij. Daryl neemt zijn moeder in vertrouwen.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  De ware identiteit van Ryans  assistent wordt onthuld. Neil vertelt Catherine over zijn verleden met Vicky. Ann deelt haar vermoedens. John voelt zich klem gezet.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.