Happy Tree Friends

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Het is weer het ene na het andere bloederige ongeluk met de Oostelijke wangzakeekhoorn, Konijn en al hun vriendjes in het bos.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Eén been in het graf

  De Happy Tree Friends hebben wat problemen met een achtbaan op de kermis. Splendid doet de was. Pop moet een modderige Cub wassen in de gootsteen.

  Aflevering 2

  De minste van twee kwaden

  Flaky en haar vrienden vieren Flippy's verjaardag. Disco Bear probeert wat pondjes kwijt te raken, Handy en The Mole worden vals beschuldigd en gaan op de vlucht.

  Aflevering 3

  De derde graad

  Cub en Pop adopteren een hond die onverwacht reageert op fluitjes. Nutty ruilt een zak suiker om voor een zak cement. Een schatkaart zorgt voor problemen.

  Aflevering 4

  Vier over de vloer

  Lifty en Shifty beramen een plan om Kerstmis te stelen. Lumpy probeert Petunia's verstopte wc te repareren. Wafels bakken leidt al snel tot een bezoekje van de brandweer.

  Aflevering 5

  Groep vijf

  Giggles betrapt Lumpy op milieuvervuiling. Een weggegooide lamp blijkt magische eigenschappen te hebben en wensen te vervullen. De vrienden gaan kamperen.

  Aflevering 6

  Zes en een half

  De vrienden zijn gestrand in 't noordpoolgebied en ontsnappen aan een orka. Nutty ruilt een koe voor toverbonen. Lifty en Shifty houden Splendid op afstand met Kryptonut.

  Aflevering 7

  Zeven keer per week

  Disco Bears voorliefde voor gefrituurde boter leidt tot hartproblemen. Pop denkt dat Cub in een put is gevallen, Mime heeft geld nodig om een eenwieler te kopen.

  Aflevering 8

  Acht zonnen

  Sniffles gebruikt een tijdmachine om de vrienden te helpen. Nutty komt erachter waarom 'jawbreakers', een soort snoepjes, zo heten. The Mole neemt foto's voor de krant.

  Aflevering 9

  De negen dwergen

  Giggles, Flaky en Sniffles ontdekken een vervloekt afgodsbeeld. Giggles vraagt om hulp bij het bouwen van een huis. Lumpy vecht met de kraai die zijn maïs opeet.

  Aflevering 10

  Tien snelheden

  Lumpy de optometrist raadt een blindengeleidehond aan voor The Mole. Cro-Marmot aast op Lumpy's roem. Een moordende schildpad volgt Lumpy terwijl hij de post rondbrengt.

  Aflevering 11

  Te elfder ure

  Ondanks zijn vliegangst gaat Flaky naar het vliegveld. Sniffles probeert de mierenfamilie op te eten. The Mole knipt het haar van Disco Bear en gaat te ver.

  Aflevering 12

  Twaalf ambachten...

  Giggles wordt ontdekt en blijkt verkouden te zijn. Wanneer Russell wordt geëlektrocuteerd, wil Cuddles hem vervangen in de band. Lumpy's huisolifant misdraagt zich​​.

  Aflevering 13

  ...dertien ongelukken

  Een fluisterspel leidt tot gevaar voor Cuddles. Flippy raadpleegt Lumpy de psychiater over zijn woede-uitbarstingen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.