Hannibal

  Op 4 juni 2019 verwijderd van Netflix

  Deze dramaserie draait om de beginjaren van de relatie tussen FBI-profiler en criminoloog Will Graham en de moordlustige kannibaal dr. Hannibal Lecter.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Apéritif

  FBI-agent Jack Crawford schakelt de onorthodoxe profiler Will Graham in om de Minnesota Shrike te vangen, een seriemoordenaar die het heeft voorzien op jonge vrouwen.

  Aflevering 2

  Amuse-bouche

  Will en Jack zitten achter een moordenaar aan die zijn slachtoffers levend begraaft en hen als compost gebruikt voor zijn paddenstoelentuin.

  Aflevering 3

  Potage

  Will en Hannibal gaan met Abigail terug naar huis, naar de plek van haar vaders misdaden, zodat ze deze hele geschiedenis achter zich kan laten.

  Aflevering 4

  Œufs

  Will en Jack komen een serie ontvoeringen van kinderen op het spoor, waarbij het lijkt alsof de kinderen zich tegen hun ouders hebben gekeerd.

  Aflevering 5

  Coquilles

  Het team zit achter een moordenaar aan die van zijn slachtoffers 'engelen' maakt, terwijl Jack in een persoonlijke crisis zit.

  Aflevering 6

  Entrée

  Dr. Abel Gideon, een gevangene in het Baltimore State Hospital for the Criminally Insane, zegt dat hij de echte Chesapeake Ripper is.

  Aflevering 7

  Sorbet

  Nadat er in een hotelkamer een man dood wordt gevonden die een nier mist, denkt Jack dat de seriemoordenaar de Chesapeake Ripper weer actief is.

  Aflevering 8

  Fromage

  Will en Jack zitten achter een moordenaar aan die snaren maakt van menselijke darmen.

  Aflevering 9

  Trou normand

  Op een strand wordt een menselijke totempaal gevonden, bestaande uit 17 lijken, en het team probeert overeenkomsten tussen de slachtoffers te vinden.

  Aflevering 10

  Buffet froid

  Will twijfelt aan zijn geestesgesteldheid wanneer hij in het hoofd kruipt van een moordenaar die denkt dat ze zelf al dood is.

  Aflevering 11

  Rôti

  Nadat hij is ontsnapt, wil Dr. Abel Gideon wraak nemen op zijn voormalige therapeuten, terwijl Will zijn eigen mentale crisis probeert te overwinnen.

  Aflevering 12

  Relevés

  Hannibal praat met zijn eigen therapeut over zijn complexe relatie met Will, terwijl Will een theorie ontwikkelt over een copycat-moordenaar.

  Aflevering 13

  Savoureux

  Will gaat mentaal steeds verder achteruit, wat leidt tot een tragedie. Hij probeert wanhopig te bewijzen dat hij erin geluisd wordt door de echte copycat-moordenaar.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Kaiseki

  Terwijl Will op zijn rechtszaak wacht, ontdekken arbeiders lijken die in een rivier zijn gedumpt, waardoor de Behavioral Analysis Unit voor een lastige klus staat.

  Aflevering 2

  Sakizuke

  Het team is er bijna achter waar de gedumpte lijken oorspronkelijk vandaan komen. Ondertussen zet Will een slim plan in werking vanuit de psychiatrische inrichting.

  Aflevering 3

  Hassun

  De rechtszaak tegen Will begint, maar wanneer een toegewijde fan misdaden gaat nabootsen, moeten zelfs de grootste tegenstanders van Will hun mening herzien.

  Aflevering 4

  Takiawase

  De FBI komt kijken als er een lijk wordt ontdekt met een schedel die als bijenkorf fungeert. Ondertussen vindt Beverly een aanwijzing over de muurschilderingmoordenaar.

  Aflevering 5

  Mukozuke

  Nadat Will een profiel heeft gemaakt voor de moord op Beverly, slaan bij hem de stoppen door en stuurt hij een moordenaar achter Hannibal aan, met een gruwelijke afloop.

  Aflevering 6

  Futamono

  De verdenkingen tegen Hannibal nemen steeds meer toe wanneer hij een etentje organiseert. Ondertussen pleegt de Chesapeake Ripper de ene moord na de andere.

  Aflevering 7

  Yakimono

  Will komt vrij uit de psychiatrische inrichting van Chilton. Miriam Lass wordt levend teruggevonden, waardoor Jack hoopt de Chesapeake Ripper alsnog te kunnen vangen.

  Aflevering 8

  Su-zakana

  Jack vraagt Will of hij samen met het FBI-team de moord op een vrouw wil onderzoeken van wie het lichaam in een dood paard is gevonden.

  Aflevering 9

  Shiizakana

  Nadat het lijk is gevonden van een man die aan stukken is gescheurd, gaat de FBI op zoek naar een dierlijke moordenaar.

  Aflevering 10

  Naka-Choko

  Hannibal helpt Will bij een duistere transformatie, waarna hun relatie steeds hechter wordt. Ondertussen onderzoeken Jack en het team een weerzinwekkend tafereel.

  Aflevering 11

  Ko No Mono

  Jack en het team komen erachter waarom Freddie is verdwenen. Ondertussen krijgen Will en Hannibal steeds meer te maken met Mason en Margot.

  Aflevering 12

  Tome-wan

  Will moet besluiten of hij Hannibal te hulp moet schieten wanneer zijn leven in gevaar is.

  Aflevering 13

  Mizumono

  De val voor Hannibal is gezet, maar aan welke kant staat Will eigenlijk?

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Antipasto

  Hannibal Lecter is in Florence met Bedelia Du Maurier nadat hij is ontsnapt aan de FBI. Hij geniet van zijn nieuwe leven en stuurt Will Graham een bericht.

  Aflevering 2

  Primavera

  Rechercheur Rinaldo Pazzi vertrouwt het niet wanneer Will in Palermo aankomt. Hij denkt dat Hannibal Lecter en de plaatselijke moordenaar Il Mostro dezelfde persoon zijn.

  Aflevering 3

  Secondo

  Will Graham blijft naar Hannibal Lecter zoeken en gaat naar Lecter Castle. Bedelia waarschuwt Hannibal dat hij zijn nieuwe leven niet moet verwoesten.

  Aflevering 4

  Aperitivo

  Fredrick Chilton is neergeschoten door Miriam Lass. Hij heeft dit overleefd en zit achter Hannibal Lecter aan. Bella wil niet dat Will naar de gevaarlijke Hannibal zoekt.

  Aflevering 5

  Contorno

  Jack Crawford en rechercheur Pazzi zijn in Florence op zoek naar Hannibal. Alana Bloom werkt nog steeds samen met Mason Verger, maar voelt zich steeds minder veilig.

  Aflevering 6

  Dolce

  Bedelia Du Maurier en Hannibal weten dat hun tijd in Florence bijna voorbij is. Hannibal plant zijn laatste actie. Will en Jack werken weer samen.

  Aflevering 7

  Digestivo

  Will Graham en Hannibal Lecter zijn in Italië opgepakt door politieagenten die voor Mason Verger werken en worden afgeleverd bij Muskrat Farm zodat Mason wraak kan nemen.

  Aflevering 8

  The Great Red Dragon

  Hannibal is opgesloten in het Baltimore State Hospital for the Criminally Insane, maar hij is nog steeds gevaarlijk. Jack Crawford moet een nieuwe moordenaar vangen.

  Aflevering 9

  And the Woman Clothed with the Sun

  De FBI is op zoek naar de seriemoordenaar Francis Dolarhyde. Will Graham vraagt Hannibal Lecter te helpen het profiel van de moordenaar te bepalen.

  Aflevering 10

  And the Woman Clothed in Sun

  Door de Red Dragon-symbolen op de plaats delict krijgen Will Graham en de FBI meer inzicht in de zieke geest van Francis Dolarhyde.

  Aflevering 11

  And the Beast from the Sea

  Will Graham en Jack Crawford denken dat Francis Dolarhyde weer zal toeslaan bij volle maan, maar ze hebben geen idee wie de volgende op de lijst is.

  Aflevering 12

  The Number of the Beast Is 666

  Will Graham en de FBI roepen de hulp in van Fredrick Chilton om Francis Dolarhyde in de val te lokken, waarbij ze gebruikmaken van de stem van Freddie Lounds.

  Aflevering 13

  The Wrath of the Lamb

  Will Graham wil Francis Dolarhyde vermoorden en wil Hannibal Lecter hiervoor gebruiken. Hij geeft niet op, zelfs als hij zijn grootste angsten moet overwinnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.