Greenhouse Academy

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Als tieners Alex en Haley, broer en zus, op een chique kostschool aankomen, stuiten ze op rivaliteit, romantiek en een mysterie rond het recente verlies van hun moeder.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilot

  Acht maanden na de plotselinge dood van zijn moeder, die astronaut was, moet Alex een zwaar toelatingsexamen doen om op de eliteschool te komen waar zij ook op zat.

  Aflevering 2

  The Opening Challenge

  Voor hun eerste duel moeten de Eagles en de Ravens een raadsel oplossen. Om te worden geaccepteerd door zijn team, moet Alex zich distantiëren van zijn oudere zus.

  Aflevering 3

  Breaking and Entering

  De Eagles dwingen Alex hen te helpen wraak te nemen op de Ravens. FBI-agenten zoeken een verloren wapen in de buurt van de campus en vermoeden dat een student dit heeft.

  Aflevering 4

  Private Screening

  Brooke ziet haar vriend Daniel iets verdachts doen op het strand. Jackie komt erachter dat Max ook aardig kan zijn wanneer hij haar helpt met een opdracht.

  Aflevering 5

  Black Smoke

  Daniels geheim wordt op dramatische wijze onthuld. Max ontmoet iemand die net zo goed kan schaken als hij. De vriendschap van Hayley en Leo neemt een plotselinge wending.

  Aflevering 6

  Captain Material

  Hayley is van streek wanneer Leo niet wil praten over wat er tussen hen is gebeurd. Max wil tijdens de gymles indruk maken op Emma, op wie hij verliefd is.

  Aflevering 7

  Swimming Lessons

  De twee kandidaten voor teamleider van de Eagles nemen het tegen elkaar op in een debat. In de klas discussiëren de studenten over een hypothetisch moreel dilemma.

  Aflevering 8

  The Outsider

  Jackie helpt Max wanneer hij Emma wil meevragen op een date. Jason moet een belangrijke, maar risicovolle missie uitvoeren tijdens de lancering van de satelliet.

  Aflevering 9

  Steph

  Brooke's onderzoek brengt haar in gevaar en leidt tot een ontdekking. Een geheim wordt onthuld als Sophie de jongens van de Eagles hun onfrisse kluisjes laat schoonmaken.

  Aflevering 10

  Guilt-Free Cupcakes

  Tijdens het Oogstfeest van de school houden de Eagles en de Ravens een wedstrijd om te zien welk team het meeste studiebeursgeld kan verzamelen door cakejes te verkopen.

  Aflevering 11

  Great Scott

  Uit Ryans brief blijkt dat ze al jarenlang een geheim voor haar man verbergt. Wanneer Max wordt afgewezen door Emma, neemt hij Jackie mee naar het Halloween-dansfeest.

  Aflevering 12

  L.D.R.

  Hayley ontdekt wie de onverwachte bezoeker van Leo is. Emma's telefoongesprek met NASA heeft gevolgen. De jaloerse Daniel gaat over de rooie tijdens het schooldansfeest.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Escape Mechanism

  Flashbacks onthullen een ontdekking die Ryan als tiener deed op Greenhouse en een bevel dat werd gegeven kort voor de Athena-lancering. Brooke wordt in de val gelokt.

  Aflevering 2

  The Client

  Tijdens een quiz werkt de betweterige Aspen Hayley op de zenuwen en lijdt Brooke aan een vreemd soort geheugenverlies. Max mist Emma en probeert haar te bellen.

  Aflevering 3

  A Day Off

  Wanneer Aspen wordt overmand door jaloezie, zegt Leo haar dat ze moeten praten. Judy en Marcus zetten een testaardbeving in gang, met onverwachte resultaten.

  Aflevering 4

  Meant to Be

  In de zee maakt Hayley iets mee dat de manier waarop ze over haar moeder denkt, verandert. Parker denkt dat het einde van de wereld nabij is en doet een bekentenis.

  Aflevering 5

  Surfing Lessons

  Sophie wordt gemeden door alle Eagles behalve één. Daniel krijgt een vermoeden over wie er mogelijk invloed heeft gehad op het recente gedrag van Brooke.

  Aflevering 6

  The Workshop

  Nadat Daniel zijn moeder op een leugen heeft betrapt, overlegt hij met Hayley. Aspen maakt een fout die Leo shockeert. Jackie biecht een misstap uit het verleden op.

  Aflevering 7

  The Spiral

  Hayley en Daniel proberen Brooke uit een hypnose te halen. Max en Jackie beginnen een rode draad te zien in de vreemde gebeurtenissen rond Emma.

  Aflevering 8

  More Than a Hunch

  Brooke vertelt Daniel en Hayley wat ze zich als laatste herinnert voordat ze werd gehypnotiseerd. Marcus neemt een besluit dat Louis verbijstert en Judy woedend maakt.

  Aflevering 9

  A Born Leader

  Leo ontwaakt in de grot. Tijdens het avondeten met hun ouders voeren Brooke en Daniel een plan uit om de paarden van Emma's witte schaakset aan Jason te ontfutselen.

  Aflevering 10

  Kyle

  Als Hayley haar broer en vrienden het nieuws vertelt, maken ze ruzie over wat hun te doen staat. Max en Jackie worden betrapt tijdens hun poging om Emma te contacteren.

  Aflevering 11

  Bad Decisions

  Terwijl Daniel en Alex tijd rekken bij de basketbalwedstrijd, glipt Hayley de grot in en krijgt Max hulp van een onverwachte bondgenoot.

  Aflevering 12

  Home

  De tijd dringt als een bom de grot en de rest van Greenhouse dreigt te verwoesten. De leerlingen in de gymzaal moeten langs de politie zien te komen om te kunnen helpen.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Hike

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Wanneer de Eagles en Ravens het wel erg gezellig hebben, stuurt de rector hen twee dagen lang op een wandeling zodat hun strijdgevoel weer wordt aangewakkerd.

  Aflevering 2

  The Interrogation

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  De gevolgen van de wandeling zijn binnen en buiten de school merkbaar en leiden tot lastige vragen en een moeilijk besluit.

  Aflevering 3

  The Perfect Solution

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Brooke probeert iets geheim te houden voor Alex tijdens de commotie in de Greenhouse. De eerdere keuzes van Sophie brengen haar huidige status op school in gevaar.

  Aflevering 4

  Your New Best Friend

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Een sinister plot tegen de school komt aan het licht. Hayley accepteert haar nieuwe levensstijl, tot ongenoegen van Leo. Brooke maakt ruzie met Alex over haar broer.

  Aflevering 5

  Old Trophies

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Een opmerkelijk cadeau van Ryan maakt de Ravens sterker. Becca overlaadt Leo met aandacht. Brooke neemt een impulsieve beslissing op het verkeerde moment.

  Aflevering 6

  A Piece of Moon Rock

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  De Eagles en de Ravens werken samen tijdens een risicovolle missie om een waardevol stuk magnetiet te vinden. De ontmoedigde Brooke wil een frisse start maken.

  Aflevering 7

  The Hidden Flag

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Terwijl de Eagles en de Ravens het tegen elkaar opnemen tijdens de vlaggenroof, krijgt Enzo een mysterieus en twijfelachtig aanbod dat wel erg winstgevend is.

  Aflevering 8

  The Beeps

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Hayley is vastberaden om uit te zoeken waar een irritant piepgeluid vandaan komt, maar zorgt per ongeluk voor een dodelijke kettingreactie.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Rock by Rock

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Nadat een explosie de school op zijn kop zet, hoopt één leerling op een redding, terwijl een andere te maken krijgt met de dreiging van een mysterieus virus.

  Aflevering 2

  The Quick One

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Terwijl Hayley een risicovolle manier overweegt om haar klasgenoot te redden, hebben de Eagles en de Ravens een theorie over het mysterieuze virus.

  Aflevering 3

  A Not Totally Bad Person

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Leo's tegenslag creëert spanningen tussen Hayley en Daniel. Ondertussen levert een FBI-onderzoek een aantal belangrijke onthullingen op.

  Aflevering 4

  Gummy Bears

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Becca en Daniel krijgen privé-informatie toevertrouwd en worstelen met hun ware gevoelens. Een planningswijziging vormt een probleem voor een schimmige vijand.

  Aflevering 5

  Cortinarius Orellanus

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  De schimmige vijand zet een sinister plan in gang. Later onderzoekt Sophie dubieus nieuws en twijfelt Daniel of hij een bekentenis zal doen.

  Aflevering 6

  Hundred Percent

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Terwijl de Eagles en de Ravens bewijsmateriaal van een aanval onderzoeken, leidt een verdachte sms van Leo iedereen naar een schokkende ontdekking.

  Aflevering 7

  Room 205

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  Terwijl Hayley, Daniel en Leo dichter bij de waarheid achter het mysterieuze virus komen, komen hun ware gevoelens voor elkaar eindelijk aan het licht.

  Aflevering 8

  The Client

  Op Netflix sinds 20 maart 2020

  De schimmige figuur stelt een beangstigend ultimatum en de tijd dringt. Kunnen de Eagles en de Ravens op tijd ingrijpen om de wereld te redden?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.