Gran Hotel

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een jonge man wil de mysterieuze verdwijning van zijn zus oplossen en infiltreert in een hotel als piccolo om de zaak te onderzoeken.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Deel 1

  Als Julio Olmedo ontdekt dat z'n zus Cristina onder verdachte omstandigheden uit het hotel verdwenen is, vermomt hij zich als ober om meer te weten te komen.

  Aflevering 2

  Deel 2

  Julio denkt dat hotelmanager Diego medeplichtig is geweest aan Cristina's verdwijning en volgt hem naar Cantaloa, waar hij een onverwachte bondgenoot treft.

  Aflevering 3

  Deel 3

  De geliefde van Javier wordt vermoord en detective Ayala neemt het onderzoek over terwijl Alicia een verontrustende brief in Diego's kantoor vindt.

  Aflevering 4

  Deel 4

  Detective Ayala ondervraagt Julio over de moord op de prostituee Jimena terwijl Alicia Diego's handlanger bespioneert als hij chantagegeld overhandigt.

  Aflevering 5

  Deel 5

  Inspecteur Ayala vindt een mes in Andrés' bed en verdenkt hem van de moord op Jimena en Cristina's verdwijning. Pascual kidnapt Alicia.

  Aflevering 6

  Deel 6

  Julio vindt dingen van Cristina in het huis van Pascuals vader, en Javier raakt verstrikt in een liefdesdriehoek met de dochter van een belangrijke gast.

  Aflevering 7

  Deel 7

  Een derde moord bevestigt het werk van een seriemoordenaar. Javier verleidt nog een dochter van Generaal Herrera en dat leidt tot grote gevolgen.

  Aflevering 8

  Deel 8

  De seriemoordenaar valt weer een vrouw aan. Om de familie-eer te herstellen daagt Generaal Herrera Javier uit voor een duel.

  Aflevering 9

  Deel 9

  Javier verschijnt voor zijn duel met Generaal Herrera, en Alicia ontdekt verdachte activiteiten van Diego op de nacht dat Cristina verdween.

  Aflevering 10

  Deel 10

  Cristina vertelt Julio over een brief met een geheim dat grote gevolgen kan hebben voor de eigenaar van het Grand Hotel.

  Aflevering 11

  Deel 11

  Cristina wil Doña Teresa dwingen de brief te overhandigen terwijl Julio het hotel wil verlaten met zijn zus maar een tragedie gooit roet in het eten.

  Aflevering 12

  Deel 12

  Julio is vastbesloten de moord op zijn zus op te lossen terwijl Diego naar het hotel terugkeert met de brief, en eist dat hij zijn baan en verloofde terugkrijgt.

  Aflevering 13

  Deel 13

  Het nieuwe leven van Alicia en Julio wordt uitgesteld als Andrés aan Julio vertelt dat Cristina's dood geen ongeluk was, en Belén heeft een nieuw plannetje.

  Aflevering 14

  Deel 14

  Terwijl Ayala's onderzoek zich richt op Sofia en Doña Teresa denkt dat de brief in handen is van Belén, is er wederom een volle maan en dus alweer een moord.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Deel 15

  Andrés overleeft na geëlektrocuteerd te zijn maar is nog niet uit de gevarenzone en Julio ontdekt dat zijn tegenslag mogelijk geen toeval was.

  Aflevering 2

  Deel 16

  Doña Teresa tracht ervoor te zorgen dat Belén sterft tijdens de bevalling zodat het kind naar Doña Teresa gaat. Belén en Andrés komen voor een verrassing te staan.

  Aflevering 3

  Deel 17

  Andrés vertelt Julio over zijn en Beléns geheime tweede zoon en Julio vertelt Alicia wat er in de brief stond en wie de erfgenaam van het hotel is.

  Aflevering 4

  Deel 18

  Alicia vindt de verkoolde resten van haar vaders brief-- er staat informatie in hetgeen meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft.

  Aflevering 5

  Deel 19

  Alfredo maakt plannen om terug te keren naar het familiehuis terwijl Alicia meer verdachte feiten boven water brengt rondom haar vaders dood.

  Aflevering 6

  Deel 20

  Julio en Alicia denken dat feesten hen teveel afleiden van hun onderzoek naar de overlijdensverklaring van Don Carlos die nep is.

  Aflevering 7

  Deel 21

  Alfredo tekent het managercontract maar daar hangt een hoog prijskaartje aan en Javier wordt verliefd op de getrouwde Adriana.

  Aflevering 8

  Deel 22

  Julio wordt gechanteerd door zijn ex (Cecilia) die dreigt hem als moordenaar uit te leveren aan de politie maar Julio slaat terug.

  Aflevering 9

  Deel 23

  Julio en Alicia ontmoeten elkaar maar hebben niet in de gaten dat ze gevolgd zijn en de beenderen van Don Carlos zorgen voor een schokkende ontdekking.

  Aflevering 10

  Deel 24

  Doña Teresa probeert de liefde tussen Javier en Adriana te beëindigen en de herinnering aan de sterfdag van Don Carlos veroorzaakt spanning.

  Aflevering 11

  Deel 25

  Gonzalo wordt de focus in de dood van Don Carlos, terwijl de kleine Juanito heen en weer geslingerd wordt tussen Diego en Belén.

  Aflevering 12

  Deel 26

  Elena, de volwassen dochter van Adriana, komt op bezoek met kwade bedoelingen. Alicia vindt een wapen dat verborgen werd op de sterfdag van Don Carlos.

  Aflevering 13

  Deel 27

  Gonzalo wordt niet meer verdacht door detective Ayala maar dat betekent niet dat hij onschuldig is. De bruiloftsfilm van Diego en Alicia zorgt voor een verrassing.

  Aflevering 14

  Deel 28

  Julio en Alicia ontsnappen ternauwernood aan de jaloerse Diego. Ze vinden de ingang naar een geheime kamer waar ze zich verstoppen.

  Aflevering 15

  Deel 29

  Een toekomstig gemaskerd bal geeft Javier de kans om slinks mensen aan elkaar te koppelen en een fotograaf zorgt voor moeilijkheden voor Julio en Alicia.

  Aflevering 16

  Deel 30

  Llanes verschijnt op een gemaskerd bal en zorgt voor moeilijkheden, en Alicia raakt verstrikt in een schietpartij met Garrido en Isabel.

  Aflevering 17

  Deel 31

  Nadat Alicia vrijgelaten wordt, brengt Hernando de koffer met de documenten naar Diego terug maar Ayala vernietigt het belastende briefje.

  Aflevering 18

  Deel 32

  Diego bekent zijn liefde aan Alicia maar zij ontdekt dat hij mogelijk een rol speelde in de dood van Don Carlos.

  Aflevering 19

  Deel 33

  Alicia en Julio ontdekken nieuwe informatie over de verzending van arsenicum waar Diego voor getekend heeft en Sofía raakt betrokken bij een moord.

  Aflevering 20

  Deel 34

  Het nieuws dat de Moordenaar met het gouden mes weer heeft toegeslagen, brengt Don Benjamín terug en de wereldberoemde Houdini daagt Ayala uit.

  Aflevering 21

  Deel 35

  Houdini neemt een risico waardoor hij bij Ayala in de problemen kan komen, en Don Benjamín neemt wraak op Sofía voor de moord op Beatriz.

  Aflevering 22

  Deel 36

  Gonzalo’s geliefde, Belén, zorgt voor onrust onder de kamermeisjes en maakt duivelse plannen. Alicia en Julio proberen Sofía's onschuld te bewijzen.

  Aflevering 23

  Deel 37

  Belén verandert haar plannen met betrekking tot de mijnen van de Alarcóns. Het bewijsmateriaal tegen Sofía is niet zo overtuigend als Ayala zou willen.

  Aflevering 24

  Deel 38

  Javier probeert te ontkomen aan de oorlog en Sofía te redden, en Alicia sluit een deal (die te maken heeft met de moord op Beatriz) met Don Benjamín.

  Aflevering 25

  Deel 39

  De somberheid slaat toe in het Grand Hotel als Doña Teresa hoort dat Javier is omgekomen op het slagveld maar... Javier leeft nog.

  Aflevering 26

  Deel 40

  Teresa en Alicia willen dat Andrés terugkeert naar het Grand Hotel op voorwaarde dat hij de regels naleeft. Alicia en Julio ontdekken een geheime levensverzekering.

  Aflevering 27

  Deel 41

  Quiroga sluit een deal met Alfredo die grote gevolgen voor het hotel kan hebben en de krijgsraad van Javier neemt een duistere wending.

  Aflevering 28

  Deel 42

  Doña Teresa en Diego verschijnen in de rechtbank om hun verhaal over de dood van Don Carlos uit de doeken te doen. Het nieuwe jaar brengt niet veel goeds.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Deel 43

  Een explosie doet het hotel op zijn grondvesten daveren. Vele gasten zijn dood of gewond, ook Julio. En Alicia is vermist.

  Aflevering 2

  Deel 44

  Sofía vormt een gevaar omdat ze in trance de moord op Beatriz zou kunnen bekennen. En Alicia duikt mysterieus opnieuw op in de buurt van het hotel.

  Aflevering 3

  Deel 45

  Belén wil het vertrouwen van Andrés terugwinnen, en Maite ziet haar kans schoon om Diego en Alicia's huwelijk te laten ontbinden op grond van bigamie.

  Aflevering 4

  Deel 46

  Het personeel is in shock als Diego aankondigt dat het hotel verkocht is en over een week sluit. Alfredo wil zijn adellijke titel terugkopen.

  Aflevering 5

  Deel 47

  Alicia en Julio rijden naar het Soto-landgoed, waar ze gevangen worden genomen. Hoofdinspecteur Ayala onderzoekt de verdwijning van Celia Velledur.

  Aflevering 6

  Deel 48

  Op zijn huwelijksdag begint Javier te twijfelen. Cisnero ontfermt zich over Julio en bevordert hem zelfs tot hoofdkelner.

  Aflevering 7

  Deel 49

  Ezequiel sluit zich op zolder op met Maite, Ayala krijgt een raadselachtige boodschap, en Javier en Laura vertrekken op huwelijksreis.

  Aflevering 8

  Deel 50

  Dankzij een hint die ze vindt aan de receptie, ontcijfert Alicia de vreemde boodschap. En een lastige gaste blijkt de maîtresse van de koning te zijn.

  Aflevering 9

  Deel 51

  In het hotel worden fondsen geworven voor het weeshuis van eerwaarde Grau die zijn kans ondertussen schoon ziet om stiekem Sofía te kussen.

  Aflevering 10

  Deel 52

  Laura blijft proberen om van Javier een trouwe, liefdevolle echtgenoot te maken. En Julio, Alicia en Maite ontcijferen een hint op een muziekdoos.

  Aflevering 11

  Deel 53

  Diego wordt betrapt bij het begraven van zijn moeders lijk. Ayala is ontzet als hoofdinspecteur Bazán het onderzoek naar de moord op Belén overneemt.

  Aflevering 12

  Deel 54

  Laura ontdekt wat haar mans nieuwe job eigenlijk inhoudt en wil niet dat hij vertrekt. Alfredo gaat ondertussen de confrontatie met eerwaarde Grau aan.

  Aflevering 13

  Deel 55

  Andrés vindt het lijk van een vrouw en weet ook wie het is. En Alicia vindt Celia Velledurs portefeuille in haar moeders kamer.

  Aflevering 14

  Deel 56

  Alicia beschuldigt haar moeder ervan dat ze wist van Diego's misbruik. Die vindt een passionele liefdesbrief, geschreven door zijn eerste vrouw.

  Aflevering 15

  Deel 57

  Doña Teresa wil dat Doña Ángela terugkomt op haar verklaring en belooft in ruil hulp voor Andrés. En Sofía's schoonmoeder vindt de brief aan eerwaarde Grau.

  Aflevering 16

  Deel 58

  Andrés wordt schuldig bevonden aan de moord op Belén en zal de volgende avond al terechtgesteld worden. Julio wil zijn vriend redden maar zonder succes.

  Aflevering 17

  Deel 59

  Sofie vindt dat Javier naar een psychiater moet als hij hun huwelijksproblemen wil oplossen. Cisnero vertelt Doña Teresa zijn verzonnen levensverhaal.

  Aflevering 18

  Deel 60

  Diego houdt Alicia gevangen tot ze hem de naam zegt van zijn rivaal. Andrés wil dat Doña Ángela stopt als huishoudster en maakt haar tot zijn erfgenaam.

  Aflevering 19

  Deel 61

  Avala vertelt hoofdinspecteur Bazán haar idee over de misdaden.Sofía maakt een bondgenoot van haar nieuwe kamermeid, samen confronteren ze eerwaarde Grau.

  Aflevering 20

  Deel 62

  Julio is nog maar net uit zijn coma ontwaakt, of hij verkeert opnieuw in levensgevaar. Na zijn nachtje met Sofia, vindt Alfredo toch dat ze moet vertrekken.

  Aflevering 21

  Deel 63

  Andrés begint te twijfelen aan Belén, en de zus van Cisnero schiet op Diego en laat Alicia ervoor opdraaien.

  Aflevering 22

  Deel 64

  Diego wil getuigen voor de rechter maar valt flauw, en Cisnero overtuigt Doña Teresa van zijn liefde. Ondertussen breekt er cholera uit in het hotel.

  Aflevering 23

  Deel 65

  Alicia wordt vrijgelaten en Ayala bekent Diego dat hij zijn geheime identiteit heeft ontdekt. Ondertussen moet het hotel dicht omwille van een cholera-epidemie.

  Aflevering 24

  Deel 66

  Maite en Andrés kussen na een etentje dat Andrés samen met Julio heeft georganiseerd. En Cisnero neemt wraak op Diego.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.