Good Witch

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een sceptische dokter uit de grote stad weet niet goed wat hij moet denken van een weduwe met magische krachten die met haar dochter in een stadje woont.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Starting Over … Again

  Wanneer de onlangs gescheiden dokter Sam en zijn tienerzoon Nick in het huis naast Grey House komen wonen, worden ze verwelkomd door Cassie en Grace.

  Aflevering 2

  Apologies and Remembrances

  Terwijl Cassie en Sam het nog steeds niet goed kunnen vinden, wordt Grace beschuldigd van diefstal wanneer ze kattenkwaad uithaalt met Nick.

  Aflevering 3

  Running Scared

  Cassie helpt een bange jonge vrouw die wil schuilen in Grey House. De inwoners van Middleton maken zich klaar voor de hardloopwedstrijd tijdens het Volksfeest.

  Aflevering 4

  Do the Right Thing

  Er wordt gezocht naar Cassie's gast, die zomaar is verdwenen. Nick neemt Grace in vertrouwen. De ex van Ryan komt naar het bal, wat leidt tot een confrontatie.

  Aflevering 5

  All in the Family

  Wanneer Cassie's lastige nicht Abigail verschijnt, moet ze op haar hoede blijven wanneer Abigail met Sam flirt en ervoor zorgt dat Grace opstandig wordt.

  Aflevering 6

  The Truth About Lies

  Cassie maakt zich zorgen over wat Abigail uitspookt in Middleton en is bang dat haar nicht voor problemen zorgt. Grace en Nick kunnen het steeds beter met elkaar vinden.

  Aflevering 7

  The Storm

  Wanneer er een grote sneeuwstorm wordt verwacht in Middleton, maakt Cassie zich zorgen over een zwangere vrouw die met haar man in Grey House verblijft.

  Aflevering 8

  Together We Stand …

  Terwijl er een storm woedt in de stad, zorgen Cassie en Sam voor Eve's man Brian, die plotseling ziek is geworden. Grace, Nick en Anthony zitten vast in de bibliotheek.

  Aflevering 9

  Homecoming

  Terwijl Cassie misschien haar winkel kwijtraakt, krijgt Sam te maken met een onverwacht bezoek van zijn ex-vrouw Linda.

  Aflevering 10

  True Colors

  Cassie probeert haar winkel te redden en krijgt hulp uit onverwachte hoek. Terwijl Cassie Sam helpt met Linda, merkt ze dat haar gevoelens voor Sam zijn veranderd.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Something Wicked, Deel 1

  Heel Middleton maakt zich klaar voor het jaarlijkse Halloweenfestival. Een mysterieuze gast checkt in Grey House in en dreigt het feest te bederven.

  Aflevering 2

  Something Wicked, Deel 2

  Terwijl Cassie zich bezighoudt met de geheimzinnige nieuwe gast in Grey House, heeft Grace hulp nodig: ze wordt gepest op school omdat ze een heks zou zijn.

  Aflevering 3

  Second Time Around

  Net als Cassie meer dan alleen vrienden wil zijn met Sam, probeert Linda het met hem goed te maken. Ondertussen is Grace zenuwachtig voor haar rijexamen.

  Aflevering 4

  Driven

  Een oude schoolvriend van Cassie dreigt haar relatie met Sam te verstoren. Linda komt tussenbeide als Grace aan Sam vraagt haar te leren autorijden.

  Aflevering 5

  Out of the Past

  Linda en Sam kruisen de degens over Nick. Ryan komt onverwacht weer naar de stad, waardoor Cassie zich afvraagt of romantiek wel voor haar is weggelegd.

  Aflevering 6

  Trouble with Love

  Sam helpt Grace met het verwerken van haar verdriet over haar vader. Linda trekt in en leidt Nick af. Cassie ontdekt de waarheid over John.

  Aflevering 7

  Surprise Me

  Cassie heeft gemengde gevoelens over Sam en John. De stage van Grace verloopt iets te goed. Nick kiest een verrassende buitenschoolse activiteit.

  Aflevering 8

  Risk

  Grace helpt een collega weer zelfvertrouwen te krijgen, Sam denkt na of Nick in het buitenland moet gaan studeren. Cassie twijfelt tussen Sam en John.

  Aflevering 9

  What's Your Secret

  Cassie organiseert een surpriseparty voor Martha, maar het is moeilijk dat geheim te houden. Ondertussen denkt Sam na over een baan in het ziekenhuis.

  Aflevering 10

  Truth

  Cassie komt in de problemen als John het gerucht hoort dat ze een romantisch etentje voor hem organiseert. Ondertussen helpt ze Sam bij een belangrijk besluit.

  Aflevering 11

  A Perfect Match, Deel 1

  Terwijl het Lichtfestival van start gaat, komen Sam en Cassie tot hun verbazing nader tot elkaar in het huis aan het meer.

  Aflevering 12

  A Perfect Match, Deel 2

  Cassie moet helpen om de lampjes tijdens het Lichtfestival te laten branden. Grace is getuige van een verrassing waardoor ze in een lastig parket wordt gebracht.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Enchantress Unites, Deel 1

  Als een populaire romanschrijfster in Grey House verblijft, blijkt Cassie haar misschien wel beter te kunnen helpen dan de schrijfster ooit had kunnen denken.

  Aflevering 2

  The Enchantress Unites, Deel 2

  Middletons nieuwe gast neemt een besluit op professioneel vlak. Cassie ontdekt iets over Sam tijdens de organisatie van een speciaal evenement in het stadje.

  Aflevering 3

  A Budding Romance

  Terwijl iedereen wacht tot de Middleton Merriwick gaat bloeien, heeft de plant een merkwaardig effect op vrouwen. Grace merkt dat Nick in haar geïnteresseerd is.

  Aflevering 4

  Without Magic for a Spell

  Een oude vriend van Abigail komt naar Grey House. Ben krijgt de plotselinge ingeving om de oude bioscoop van Middleton nieuw leven in te blazen en te heropenen.

  Aflevering 5

  Day After Day

  Cassie besluit dat magie de beste oplossing is als twee gasten van Grey House het niet zo goed met elkaar kunnen vinden. Sam probeert de perfecte date te plannen.

  Aflevering 6

  How to Say, 'I Love You!'

  Cassie raadt Ben aan een oude romantische film te draaien voor de heropening van de bioscoop van Middleton. Martha krijgt wat problemen met de begroting van het stadje.

  Aflevering 7

  A Birthday Wish

  Als een nerveuze chef-kok arriveert in het stadje, stelt Cassie voor een recept te bereiden dat haar op haar gemak stelt. Grace krijgt een bijzonder verjaardagscadeau.

  Aflevering 8

  Say It with Candy

  Abigail is jaloers en denkt dat ze kan concurreren met de populaire Cassie door bonbons uit Venezuela te verkopen. Nick krijgt ruzie met Noah.

  Aflevering 9

  In Sickness and in Health

  Een nieuw penseel maakt veel los in een zwijgzame reizende kunstenaar in Middleton. Cassie betrekt Sam bij het plannen van een jaarlijks gezondheidsevenement.

  Aflevering 10

  Somewhat Surprising

  Cassie bereidt een surpriseparty voor om te vieren dat Sam een jaar geleden naar Middleton is verhuisd. De ontmoetingen tussen Grace en Noah verlopen niet zoals verwacht.

  Aflevering 11

  Not Getting Married Today, Deel 1

  Cassie vindt een nieuwsgierig meisje, dat in de tuin van Grey House aan het spelen is. Sams zus gedraagt zich nogal vreemd. Martha heeft groot nieuws.

  Aflevering 12

  Not Getting Married Today, Deel 2

  Als hun ouders plannen maken voor de bruiloft, krijgen Michael en Vanessa er genoeg van. Cassie krijgt onverwacht nieuws te horen over Sam.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  The Halloween Prophecy, Deel 1

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Terwijl Middleton zich voorbereidt op het jaarlijkse Halloweenfeest, worden er op verzoek van Cassie een aantal griezelige oude relikwieën opgegraven.

  Aflevering 2

  The Halloween Prophecy, Deel 2

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Als de voorspellingen van de oude Perriwood-vloek lijken uit te komen, wordt het een mysterieuze en enerverende Halloween voor Middleton.

  Aflevering 3

  With This Ring

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Sam zoekt naar de perfecte verlovingsring voor Cassie, ook al heeft ze zijn huwelijksaanzoek eigenlijk al geaccepteerd.

  Aflevering 4

  In 4/4, with Emotion

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  In een oude pianokruk in Grey House wordt de verloren bladmuziek gevonden van Jacob Heyward, de beroemde liedjesschrijver van Middleton uit de jaren 30.

  Aflevering 5

  Daddy's Home

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Abigails vader komt naar Middleton om vrede te sluiten. Cassie geeft een zwangere vrouw en haar man adviezen. Grace vraagt zich af waarom ze wiskunde zo leuk vindt.

  Aflevering 6

  Family Time

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Cassie en Sam nemen Grace en Nick mee naar een huisje aan het meer om een weekend met hun aanstaande familie door te brengen, maar stuiten op enkele problemen.

  Aflevering 7

  Written Like a Merriwick

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Grace raakt geïnspireerd door een koffer vol oude kleding van Cassies voorouder Elizabeth Merriwick en ontdekt dat ze het leuk vindt om verhalen te vertellen.

  Aflevering 8

  Match Game

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Grace doet haar best om Nick en haar vriendin Katie op tijd te koppelen voor een feest. Intussen checkt de ontwikkelaar van een datingsite in bij Grey House.

  Aflevering 9

  Til Death Do Us Part

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Sam reist naar Colombia om hulp te bieden tijdens een ramp, waardoor Cassie gaat nadenken over hun sterfelijkheid. Grace ontdekt meer over de geschiedenis van Middleton.

  Aflevering 10

  All Dressed Up

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Als Grace een brief vindt waarin de bruidsjurk van Elizabeth Merriwick wordt beschreven, gaat Cassie op zoek naar de schitterende antieke jurk van haar voorouder.

  Aflevering 11

  How to Make a Middleton Quilt

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Voor zowel Cassie als Sam wordt een opzienbarend vrijgezellenfeest gegeven. Grace roept de vrouwen van Middleton bijeen om een speciale quilt te maken.

  Aflevering 12

  Tossing the Bouquet

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Abigails relatie loopt op niets uit, maar ze wordt wel burgemeester. Iedereen bereidt zich voor op de bruiloft van Cassie en Sam, die al over zes dagen zal plaatsvinden.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Tale of Two Hearts, Deel 1

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  De avond voor Middletons tweehonderdjarige Halloween-festival wordt een historisch belangrijke robijn gestolen. Abigail heeft een moeilijke start als nieuwe burgemeester.

  Aflevering 2

  Tale of Two Hearts, Deel 2

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  Romantiek krijgt het zwaar te verduren nadat de Hart van Middleton-robijn wordt gestolen. Cassie verdenkt een bezoeker van Grey House.

  Aflevering 3

  The Forever Tree, Deel 1

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  Sam wil de legendarische boom vinden waar Cassies voorouders trouwden. Abigail denkt erover om het burgemeesterschap terug te geven aan Martha.

  Aflevering 4

  The Forever Tree, Deel 2

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  Middleton viert de bruiloft van Cassie en Sam. Sam en Grace blijven zoeken naar de Eeuwigboom. Abigail krijgt een verrassende bondgenoot.

  Aflevering 5

  The Honeymoon

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  Cassie en Sam helpen bij het redden van een ​​wijngaard tijdens hun huwelijksreis. Martha doet auditie voor een tv-rol. Nick en een vriend jagen op spoken in Grey House.

  Aflevering 6

  The Prince

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  Er komt royalty naar Grey House. Sam krijgt bezoek van een zieke vriend. Grace gaat stage lopen op het stadhuis. Stephanie overweegt haar opties in de liefde.

  Aflevering 7

  The Tea

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  De toelatingsperiode voor de universiteit komt Grace en Nick niet goed uit. Sam probeert een bewoner betere manieren te leren. Abigail datet een oude vijand.

  Aflevering 8

  The Road Trip

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  Cassie en Grace bezoeken een universiteit. Cassie wordt er gehuldigd en Grace helpt er een gastvrouw met heimwee. Martha begint roddels uit te zenden.

  Aflevering 9

  The Grey-cation

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  De Tinsdales zijn op vakantie in Grey House. Abigail ontmoet Donovans moeder, die gelooft dat er een vloek op hen rust. De ex-verloofde van Stephanies vriend komt langs.

  Aflevering 10

  The Treasure

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  Martha vindt het verloren gewaande stadshandvest en een schatkaart. Grace ontdekt dat Luke een geheime agenda heeft. Adam helpt Stephanie haar foodtruck te lanceren.

  Aflevering 11

  The Comet

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  Middletons inwoners doen wensen als er een komeet passeert. Sam krijgt zijn droombaan aangeboden. Grace bereidt haar speech voor. Donovan wil Abigail terug.

  Aflevering 12

  The Graduation

  Op Netflix sinds 15 december 2019

  Sam en Martha blijven zoeken naar schatten en vinden iets onverwachts. Grace ontdekt haar passie voor mode. Nick bereidt zich voor op zijn vertrek naar de universiteit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.