Geheimnisse des Dritten Reichs

  Op 31 maart 2019 verwijderd van Netflix

  Via interviews met overlevenden van het Derde Rijk en met hedendaagse experts wordt in deze serie onderzocht hoe de interne structuur van het naziregime in elkaar zat.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Hitlers familie

  Deze aflevering geeft nieuwe inzichten in de familieachtergrond van Hitler, die hij altijd strikt geheim probeerde te houden.

  Aflevering 2

  Hitlers geld

  Het door Hitler zelf gepropageerde beeld van de onbaatzuchtige 'Führer' die zijn volk diende, en zelfs geen salaris wilde ontvangen, is even hardnekkig als verkeerd.

  Aflevering 3

  Himmlers macht

  Himmler was de Reichsführer van de SS, politiechef, minister van Binnenlandse Zaken, en een legerleider. Zelfs vandaag de dag is nog veel over hem een mysterie.

  Aflevering 4

  Rommel: mythe en waarheid

  Verscheurd tussen gehoorzaamheid, geweten en rebellie trok Rommel, de lievelingsgeneraal van Hitler, zich jaren terug in zijn militaire functie.

  Aflevering 5

  Hitlers vrouwen

  Een van de best bewaarde geheimen van het Derde Rijk was het privéleven van Hitler. Eva Braun was niet de enige vrouw in zijn leven. Wat zagen vrouwen in hem?

  Aflevering 6

  Speers bedrog

  Architect en minister van Bewapening Albert Speer bracht de nazi-ideologie tot uitdrukking in monumentale gebouwen. Hitler was een grote bewonderaar van zijn werk.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.