Fullmetal Alchemist

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De broers Edward en Alphonse willen hun moeder weer tot leven wekken met behulp van alchemie, maar door een chemische reactie worden hun lichamen verwoest.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Those Who Challenge the Sun

  Wanneer Edward en Alphonse een zogenaamde religieus leider ontmoeten die wonderen kan verrichten, denken ze dat hij de steen der wijzen heeft.

  Aflevering 2

  Body of the Sanctioned

  Edward en Alphonse twijfelen of ze Cornello moeten ontmaskeren, omdat dit rampzalig zou kunnen zijn voor de inwoners van de stad.

  Aflevering 3

  Mother

  De jonge Ed en Al willen hun overleden moeder, die hun steun en toeverlaat was in oorlogstijd, weer tot leven wekken.

  Aflevering 4

  A Forger's Love

  Terwijl Ed en Al op zoek zijn naar een belangrijke man uit hun jeugd, komen ze in een stadje waarin een vrouwelijke geest rondwaart.

  Aflevering 5

  The Man with the Mechanical Arm

  Ed en Al stappen in de trein naar Central City en moeten al snel de passagiers, onder wie generaal Hakuro, beschermen tegen terroristen.

  The Alchemy Exam

  In Central City trekken Ed en Al in het grote herenhuis van de levensbinder-alchemist Shou Tucker en bereiden ze zich voor op het alchemie-examen.

  Aflevering 7

  Night of the Chimera's Cry

  Ed, die nu officieel staatsalchemist is, onderzoekt Tuckers chimaera-experimenten en realiseert zich dat er iets goed fout zit.

  Aflevering 8

  The Philosopher's Stone

  Een gedesillusioneerde Ed neemt ontslag als staatsalchemist. Wanneer Winry naar de stad komt, is ze mogelijk het volgende slachtoffer van de seriemoordenaar.

  Aflevering 9

  Be Thou for the People

  Ed en Al moeten een kleine mijnkolonie onderzoeken en ontdekken dat de inwoners veel belasting moeten betalen aan een tiran en zijn alchemist.

  Aflevering 10

  The Phantom Thief

  Ed en Al proberen Mustang te ontlopen en komen terecht in een stadje waar ze betrokken raken bij de jacht op een vrouwelijke Robin Hood.

  Aflevering 11

  The Other Brothers Elric: Deel 1

  Ed en Al zijn op weg naar Xenotime, waar ze de steen der wijzen hopen te vinden, maar ze treffen alleen twee jongens aan die vreemd rood water maken.

  The Other Brothers Elric: Deel 2

  Ed en Al ontdekken een complot waarbij de vader van de Tringham-broers is betrokken. Heeft hij iets te maken met het rode water en de ziekte die Xenotime heeft getroffen?

  Aflevering 13

  Fullmetal vs. Flame

  Ed meldt zich weer bij Mustang in East City, waar een discussie over dokter Marcoh en de steen der wijzen leidt tot een duel tussen Ed en de kolonel.

  Destruction's Right Hand

  Terwijl de gedaanteverwisselaar Envy zich vermomt als Cornello, weten Ed en Al Marcoh te vinden en ontdekken ze de rol van de steen in de Ishbal-rebellie.

  Aflevering 15

  The Ishbal Massacre

  Terwijl de alchemist met de mechanische arm hen beschermt tegen de omringende chaos, vertelt Marcoh de Elrics over de vele gruwelijkheden van het Ishbal-bloedbad.

  Aflevering 16

  That Which Is Lost

  Terwijl Marcoh de strijd moet aangaan met Lust, vluchten Armstrong en de Elrics naar Resembool. Ed is razend wanneer ze onderweg Al kwijtraken.

  House of the Waiting Family

  Terwijl Ed uitrust en wordt gerepareerd in Resembool, bezoekt hij het graf van zijn moeder en maakt Al zich zorgen over zijn vervagende herinneringen.

  Aflevering 18

  Marcoh's Notes

  Ed en Al moeten ergens anders op zoek naar Marcohs boek, nadat Lust, Gluttony en Scar de bibliotheek hebben platgebrand.

  Aflevering 19

  The Truth Behind Truths

  Ed en Al zijn geschokt wanneer ze ontdekken wat het hoofdingrediënt van de steen der wijzen is, maar ze zetten toch door en verkennen een verlaten lab.

  Aflevering 20

  Soul of the Guardian

  Verschillende defecten in hun pantser hinderen Ed en Al in hun strijd tegen enkele gekwelde zielen die zijn verbonden aan lege uitrustingen.

  Aflevering 21

  The Red Glow

  Barry veroorzaakt een aantal explosies waardoor Greed en de andere gevangenen per ongeluk vrijkomen. Tucker keert terug uit de dood in een verrassende nieuwe vorm.

  Aflevering 22

  Created Human

  Terwijl Envy, in de vorm van Basque Grand, de menselijke ingrediënten verzamelt om de steen samen te stellen, wil Maes Hughes de Elrics redden uit Laboratorium 5.

  Aflevering 23

  Fullmetal Heart

  Winry is van streek wanneer Edward niet wil praten en Alphonse besluit Edward te confronteren met zijn vragen over kunstmatige zielen.

  Aflevering 24

  Bonding Memories

  Alphonse gaat ervandoor en komt oog in oog te staan met Scar, die zich schuilhield tussen de door huurlingen geteisterde vluchtelingen van Ishbal.

  Aflevering 25

  Words of Farewell

  Wanneer Ed en Al samen met Winry Scar achtervolgen en meer te weten komen over de steen, ontdekken ze een verband tussen Lab 5 en de oorlog in Ishbal.

  Aflevering 26

  Her Reason

  Als Ed, Al en Winry in Rush Valley arriveren om de zogenaamde automail op te halen, denkt Mustang dat een hooggeplaatste officier verantwoordelijk is voor Hughes' dood.

  Aflevering 27

  Teacher

  Edward en Alphonse vrezen voor hun leven wanneer ze oog in oog komen te staan met Izumi Curtis, hun vroegere lerares, die hen terugbrengt naar Dublith.

  Aflevering 28

  All Is One, One Is All

  Izumi laat Ed en Al achter op Yock Island, de plaats waar zij hen voor het eerst heeft ontmoet, om hun een levensles te leren en tijd te geven om na te denken.

  Aflevering 29

  The Untainted Child

  Edward en Alphonse ontdekken dat het jongetje op Yock Island tegelijk een alchemist en een zogenaamde homunculus is en zijn eigen lichaam kan transmuteren.

  Aflevering 30

  Assault on South Headquarters

  Terwijl het leger de mysterieuze jongen van Yock Island gevangenzet in het zuidelijke hoofdkwartier, ontdekt Yoki Scar tussen een groep mensen uit Ishbal.

  Aflevering 31

  Sin

  Envy vermomt zich als Bradley en steelt het homunculus-kind van Izumi. Ondertussen herinnert de jongen zich zijn verleden nadat hij stukjes van de steen heeft gegeten.

  Aflevering 32

  Dante of the Deep Forest

  Izumi grijpt in wanneer Ed en Al in gevecht zijn met Wrath, een nieuwe homunculus die de rest van Edwards lichaam wil hebben om menselijk te worden.

  Aflevering 33

  Al, Captured

  Als Martel het pantser van Al overneemt en hem naar het hoofdkwartier van Hebzucht brengt, moeten Izumi en Edward hem redden.

  Aflevering 34

  Theory of Avarice

  Luitenant-kolonel Archer heeft Ed, Izumi en Sig gevangengenomen en stelt Shou Tucker weer aan als staatsalchemist. Hij stuurt zijn mannen achter Greed aan.

  Aflevering 35

  Reunion of the Fallen

  Terwijl Edward en Alphonse met Winry op weg zijn naar het Ishbal-kamp, zit Lust in een restaurant wanneer een man uit haar verleden binnenkomt.

  Aflevering 36

  The Sinner Within

  Wanneer Ed en Alphonse een groep vluchtelingen uit Ishbal helpen die naar het zuiden worden gebracht, hopen ze meer te weten te komen over de steen der wijzen.

  Aflevering 37

  The Flame Alchemist, The Bachelor Lieutenant, and the Mystery of Warehouse 13

  Terwijl luitenant Havoc onderzoek doet naar Mustang, moet Falman een vriendin voor hem zoeken. Later moet Mustang Magazijn 13 onderzoeken, waar het spookt.

  Aflevering 38

  With the River's Flow

  Wanneer Ed, Al en Winry elkaar even niet willen zien na een ruzie, komt Al een bekend gezicht tegen en besluit Winry samen met Sheska de moord op Hughes te onderzoeken.

  Aflevering 39

  Secret of Ishbal

  Kimblee wordt benoemd tot Staatsalchemist en gaat met de troepen naar Liore, waar Scar een gat graaft met een grote steen.

  Aflevering 40

  The Scar

  Als Edward en Scar in Liore aan het vechten zijn, komen Lust en Vraatzucht tussenbeide. Uiteindelijk wordt de zevende en laatste homunculus wordt onthuld.

  Aflevering 41

  Holy Mother

  Met de hulp van Rose, de Heilige Moeder, laat Scar de inwoners van Liore weten dat ze geen geweld mogen uitlokken als ze het leger de stad binnenlokken.

  Aflevering 42

  His Name is Unknown

  Terwijl Ed de mensen van Liore helpt, is Scar de enige die Alphonse kan redden als zijn pantser langzamerhand explosief wordt.

  Aflevering 43

  The Stray Dog

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Als de gebroeders Elric de stad Liore ontvluchten, ontmoet Winry een vreemdeling in Resembool die later aan haar wordt voorgesteld als de vader van Ed en Al.

  Aflevering 44

  Hohenheim of Light

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Terwijl de vader van de Elrics, Van Hohenheim, de confrontatie wil aangaan met de leider van de Homunculi, vinden Lyra en Rose een geheime trap in een oude kerk.

  Aflevering 45

  A Rotted Heart

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Tijdens het gevecht tussen Van Hohenheim en Dante, de leider van de Homunculi, ontvouwt zich een ingewikkelde geschiedenis.

  Aflevering 46

  Human Transmutation

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  De broers komen in gevaar wanneer ze worden gescheiden. Ed gaat terug naar Dantes huis om naar aanwijzingen te zoeken. Al ontmoet de krankzinnige Shou Tucker.

  Aflevering 47

  Sealing the Homunculus

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Wrath denkt dat Sloth zijn echte moeder is. Sloth vecht tegen Shou Tucker. Ed realiseert zich dat Al is misleid door Tucker.

  Aflevering 48

  Goodbye

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Armstrong komt aan de noordelijke grens in opstand tegen de Leider, terwijl Ed het samen met Izumi opneemt tegen de overgebleven homunculi in Centraal.

  Aflevering 49

  The Other Side of the Gate

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Koning Bradley komt thuis om zijn zoon een verjaardagscadeau te geven. Edward ontmoet Russell in een verlaten kerk. Maria en Denny schieten Izumi te hulp.

  Aflevering 50

  Death

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Edward Elric komt terecht in de Eerste Wereldoorlog nadat hij de Poort is ingezogen. Roy Mustang gaat de confrontatie aan met zijn vijand, Homunculus Pride.

  Aflevering 51

  Laws and Promises

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Edward Elric beseft dat hij het ultieme offer moet brengen om zijn broer uit de Poort te redden. Hawkeye ontsnapt aan haar ontvoerders.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.