Fuller House

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Er staan weer heel wat Tanner-avonturen op stapel als DJ een huis deelt met haar zus Stephanie en vriendin Kimmy die helpt met de opvoeding van haar zonen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Opnieuw onze allereerste aflevering

  De Tanners komen nog een keer samen voordat het huis van de familie verkocht wordt maar het afscheid is moeilijk.

  Aflevering 2

  Kamerruil

  Als Stephanie en Kimmy zich bij de Fullers voegen, voelt Jackson zich in de minderheid en laat hij het er niet bij zitten.

  Aflevering 3

  Huis op zijn kop

  Als Stephanie, Kimmy en DJ uitgaan en Joey op de kinderen let, wordt het een wilde toestand alom.

  Aflevering 4

  Op de vlucht?

  Jackson tracht Ramona te helpen op school maar dat werkt averechts en leidt tot onenigheid tussen DJ en Kimmy over verschillende manieren van opvoeden.

  Aflevering 5

  Mighty Max

  Als een oude bekende Stephanie meeneemt naar een concert, realiseert ze zich hoeveel haar neven voor haar betekenen. Kimmy vindt een date voor DJ.

  Aflevering 6

  De legende van El Explosivo

  DJ bestraft Jackson waardoor hij zijn Mexicaanse worstelcompetitie moet missen. Maar dat leidt alleen maar tot meer actie voor de fans.

  Aflevering 7

  Ramona's (bijna) perfecte dag

  Steve probeert de knappe collega van DJ te koppelen aan Kimmy. Ramona's feestje voor haar 13e verjaardag loopt heel anders af dan verwacht.

  Aflevering 8

  Geheimen, leugens en brandweerauto's

  Als Max leert liegen, leert hij ook dat daar risico's aan verbonden zijn. Verder zijn er ook geheimen aan de orde van de dag.

  Aflevering 9

  Rozenoorlog

  Nadat er 1000 rozen worden bezorgd zonder kaartje moeten DJ, Kimmy en Stephanie erachter zien te komen wie van hen een geheime aanbidder heeft.

  Aflevering 10

  Een reuzenstap

  Het een en ander loopt uit de hand als het nieuwe vriendje van Stephanie, Hunter Pence van de San Francisco Giants, iedereen uitnodigt voor een van z'n wedstrijden.

  Aflevering 11

  Partnerschappen

  Stephanie en Kimmy vormen een vreemd partnerschap, de baas van DJ gaat met pensioen en Max heeft Jackson en Ramona precies waar hij ze hebben wil.

  Aflevering 12

  De grote date

  DJ heeft een date met haar verleden en Kimmy's date met Fernando zit vol met verrassingen.

  Aflevering 13

  Er hangt wat in de lucht

  Als Jesse en Becky opnieuw de eeuwige liefde voor elkaar verklaren leidt een vrijgezellenfeestje tot problemen voor DJ die voor een grote beslissing staat.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Welkom terug

  DJ maakt eindelijk een keus tussen Matt en Steve, maar vóór haar jaarlijkse schoolbarbecue zetten ze haar ineens voor het blok. Een dakloze Fernando trekt bij hen in.

  Aflevering 2

  Een zaak voor mama

  Het huis zit vol voor spelavond als Steve en Matt onuitgenodigde gasten meebrengen. Jackson besluit zich voor het footballteam aan te melden.

  Aflevering 3

  Eerste kus en eerste traan

  Door haar eerste kus krijgt Ramona een hartverscheurende les in de liefde. DJ en Stephanie worden bruiloftscrashers tijdens een memorabele ‘zussenavond’.

  Aflevering 4

  Het saaiste huis in de stad

  Jackson en Ramona hebben totaal geen zin om naar het ‘enge’ Halloweenfamiliefeestje van DJ te gaan, waar Fernando en Kimmy in het ultieme parenkostuum verschijnen.

  Aflevering 5

  Doggy Daddy

  Een niet zo gewone dag draait om een dansauditie, kleuters die komen spelen, vier kippen en een noodgeval bij de dierenarts. Matt realiseert zich iets belangrijks.

  Aflevering 6

  Thanksgiving bij de Tanners

  Het huis barst bijna uit zijn voegen als de gehele Tannerfamilie komt opdagen voor Thanksgiving. DJ heeft al haar organisatorische vaardigheden nodig.

  Aflevering 7

  Meidenpraat

  Kimmy maakt een plan om de band uit hun kindertijd, Girl Talk, weer bij elkaar te krijgen. Een wraakzuchtige video waarin Ramona op de hak wordt genomen, verspreidt zich.

  Aflevering 8

  Wie had dat kunnen denken?

  Als Jackson op Lola past, werkt DJ hard om Max te helpen een hoog cijfer te halen voor een schoolproject. Jimmy maakt een muziekvideo voor de nieuwste song van Stephanie.

  Aflevering 9

  De beste ouders

  De volwassenen hebben uitstapjes gepland en oom Joey komt langs met donuts, wat leidt tot onverwacht drama. Stephanie is nerveus voor haar televisieoptreden.

  Aflevering 10

  Notenkraker

  Stephanie wil er niets van weten dat kerst de tijd is om verliefd te worden. Max krijgt een vriendinnetje voor de kerst, en Ramona kleedt zich aan voor ‘De notenkraker’.

  Aflevering 11

  New Kids in the House

  Kimmy en Stephanie hebben een grote verrassing gepland voor als DJ 39 wordt, maar Max komt met wat vervelends waardoor alles anders loopt dan verwacht.

  Aflevering 12

  Problemen op oudejaarsdag

  Steve vraagt DJ om hulp bij een belangrijk voorstel. De nieuwe aanwinst van Jesse en Becky zorgt ervoor dat Danny en Joey naar huis komen, en laat Jimmy brabbelen.

  Aflevering 13

  De schoolreünie

  Door een schoolreünie gaat DJ zich afvragen of ze nog wat voor Steve voelt. Een ongelukkige Kimmy staat om totaal verkeerde redenen in de belangstelling.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Beste zomer ooit

  Steve en CJ kondigen aan dat ze op een speciale locatie willen trouwen en DJ stuurt Jackson naar zomerschool. Stephanie en Jimmy denken dat Fernando iets van plan is.

  Aflevering 2

  Een gebroken been

  Bruiloftsplanner Kimmy maakt overuren om Steve en CJ's huwelijk te mogen organiseren. DJ werpt zich op als Stephanies levenscoach. Jimmy en Fernando gaan samenwonen.

  Aflevering 3

  Onafhankelijkheidsverklaringen

  Iedereen komt naar huis om Onafhankelijkheidsdag te vieren tijdens de jaarlijkse Danny Tanner-barbecue. Maar het lijkt erop dat liefdesverdriet op het menu staat.

  Aflevering 4

  Mijn kleine zuigzoen

  Terwijl Steve bruidstaarten proeft, doet Ramona er alles aan om een zuigzoen voor haar moeder te verbergen. Jacksons studiegroep neemt het huis over.

  Aflevering 5

  Oom Jesse's avonturen met babysitten

  Terwijl de dames een avondje uit zijn, is oom Jesse de oppas die links en rechts brandjes moet blussen. Fernando restaureert het huis waarin Kimmy is opgegroeid.

  Aflevering 6

  M-M-M-My Ramona

  DJ is blij als Jackson een snuffelstage bij haar op kantoor wil lopen. Fernando maakt een weelderige slaapkamer voor Ramona, compleet met een softijsmachine.

  Aflevering 7

  De mooiste jurk

  Door een ongelukje in de bruidswinkel twijfelt DJ over de toekomst van haar vriendschap met Steve. Gia's dochter komt studeren en blijft onverwachts slapen.

  Aflevering 8

  Misschien een baby

  Becky neemt Stephanie mee naar de dokter om uit te vinden of ze het in zich heeft om moeder te worden. Kimmy helpt Joey zijn kinderen te laten zien wie de baas is.

  Aflevering 9

  Bruiloft of niet, wij komen eraan

  De familie vliegt economyclass naar het huwelijk van Steve en CJ, maar Max en Fernando willen first class zitten. Stephanie gaat op zoek naar spermadonoren.

  Aflevering 10

  Een Japanse bruiloft

  In Japan zorgt de bruiloft van Steve and CJ voor de ene ramp na de andere: van een verdwenen bruidsmeisje tot een sprekend toilet met een alarmerende eetlust.

  Aflevering 11

  Troller Coaster

  Ramona krijgt een brief en denkt na over haar toekomst. Max tart het lot in de 'Troller Coaster'. Steve en DJ voeren een belangrijk gesprek.

  Aflevering 12

  Mooie tijden op Bayview High

  Jimmy en Steph bezoeken een vruchtbaarheidskliniek. Jackson en Ramona gaan naar de middelbare school. Een verrassing op het werk brengt Matt en DJ nader tot elkaar.

  Aflevering 13

  Tommy's avonturen

  DJ haalt alles uit de kast om Tommy op een prestigieuze peuterschool te krijgen. Jackson en Ramona gaan offline voor 'Pioneer Day' en Kimmy besluit mee te doen.

  Aflevering 14

  Draagmoeders

  Steph en Jimmy gaan op zoek naar een draagmoeder. De coole, nieuwe look van de rebelse Jackson drijft DJ tot wanhoop.

  Aflevering 15

  Soul Sisters

  Kimmy brengt tijd door met Steph terwijl DJ probeert een dagje vrij te nemen. Max maakt per ongeluk een erfstuk kapot en probeert het bewijsmateriaal te verbergen.

  Aflevering 16

  En ze leefden nog lang en gelukkig

  De meiden willen Ramona helpen met het organiseren van het schoolfeest als dat dreigt te mislukken. Kimmy en Steph komen tegemoet aan een veeleisende klant.

  Aflevering 17

  Fullers in de war

  Het huis wordt gevuld met slecht karma als Danny, Jesse en Joey thuiskomen om hun 30-jarige vaderschapsjubileum te vieren, terwijl DJ zich klaarmaakt voor een afspraakje.

  Aflevering 18

  Here Comes the Sun

  Er staat veel op het spel en de familie probeert de Tanner-Fuller-magie nieuw leven in te blazen met een jaren 80-feest compleet met verkleedkleren.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Oh mijn Kerstman

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Max heeft geen zin in kerst en Tommy krijst het hele winkelcentrum bij elkaar. Het is aan DJ om iedereen weer terug in de kerststemming te brengen.

  Aflevering 2

  De perfecte avond

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Steve en DJ zullen koste wat kost een perfecte date hebben. Thuis geeft Steph Kimmy en Fernando een knuffelverbod.

  Aflevering 3

  Doelgericht

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Met een baby op komst begint Steph te denken als een kostwinner. Danny denkt erover weer aan het werk te gaan. Matt en DJ proberen elkaar de markt uit te concurreren.

  Aflevering 4

  Geghost

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Het tweeweekse jubileum van Steve en DJ draait uit op een cadeautjeswedstrijd. Steph treedt op op haar eerste kinderfeestje. Ramona wordt geloosd door vriendinnen.

  Aflevering 5

  Geen ontsnapping mogelijk

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  DJ en Steve gaan op een dubbeldate met Matt en zijn nieuwe vriendin. Steph en Kimmy organiseren een zwangerschapsgymles in huis, met hilarisch resultaat.

  Aflevering 6

  Charlie's Angels gaan uit

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Terwijl Joey thuis op de jongens past, gaan DJ en de meiden op een jaren 70-cruise met dito outfits. Maar het publiek is niet helemaal wat ze ervan hadden verwacht.

  Aflevering 7

  Klassenvoorzitter Fuller

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Max probeert klassenvoorzitter te worden maar zijn vriendin Rose wil dat ook. DJ probeert het goed te maken met CJ. Steph maakt ruzie met een clown.

  Aflevering 8

  Jackson in de problemen

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Het eerste schoolfeest van Jackson en Ramona heeft vergaande gevolgen. Becky en Jesse presenteren samen een prijzenshow, waar een overwinning Matt naar het hoofd stijgt.

  Aflevering 9

  Perfecte zoons

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  De moeder van Fernando komt onverwacht op bezoek. Steve geeft Jackson rijles. Max maakt zijn memorabele debuut in ‘Word wakker, San Francisco’.

  Aflevering 10

  Goudschoentje Fuller

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Jackson is een sterfootballspeler, maar de druk begint zwaar te wegen. DJ plant een 'gender reveal party' en Jesse probeert vriendschap te sluiten met andere vaders.

  Aflevering 11

  De deur staat altijd open

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  DJ is bang dat Jimmy nog niet klaar is voor het vaderschap. Steph wordt boos en sluit zich aan bij een trefbalteam. Kimmy koppelt Ramona aan haar nieuwe stagiair.

  Aflevering 12

  Het gala

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  De avond van het gala levert grote problemen op voor Jackson en Ramona. DJ neemt haar rol als hoofdchaperonne iets te serieus.

  Aflevering 13

  De première

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Als de dames met de hoogzwangere Kimmy naar de musical 'Hamilton’ gaan, loopt de avond anders dan verwacht. Oh, baby!

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Welkom thuis, baby zonder naam

  Op Netflix sinds 6 december 2019

  Stephanie en Jimmy komen thuis met hun baby, maar hebben haar nog steeds geen naam gegeven. Met een doula in huis hebben DJ en Danny niet het gevoel dat ze nodig zijn.

  Aflevering 2

  De keukenprins

  Op Netflix sinds 6 december 2019

  De bezorging van een burrito brengt liefde voor Ramona. Steve verrast DJ met een kookles. Drukke moeder Stephanie heeft moeite om haar beloftes na te komen.

  Aflevering 3

  Familiezaken

  Op Netflix sinds 6 december 2019

  Steve neemt Jimmy en Fernando mee uit lunchen en uiteindelijk kopen ze een broodjeszaak. Ramona en Jackson helpen Max bij het zwembad om zijn angsten onder ogen te zien.

  Aflevering 4

  Mamma's avondje uit

  Op Netflix sinds 6 december 2019

  Gia gaat met de Wolvinnenroedel een avondje dansen en Matt zit lekker met vrienden thuis. Matt probeert later Rocki beter te leren kennen.

  Aflevering 5

  Ready Player Fuller

  Op Netflix sinds 6 december 2019

  DJ gaat gamen om closer te worden met Jackson. Het gaat goed met de nieuwe broodjeszaak van Jimmy en Fernando, maar de ingrediënten raken op.

  Aflevering 6

  De vogel van de burgemeester

  Op Netflix sinds 6 december 2019

  Matt en DJ beginnen een service voor huisdieren en Stephanie overweegt een volgende carrièrestap. Ramona's nieuwe vriendje wordt gestrikt voor de Gibbler-spelletjesavond.

  Aflevering 7

  40e verjaardagseditie van DJ's Amazing Race

  Op Netflix sinds 6 december 2019

  Steve bedenkt een groot spel voor DJ's verjaardag waarbij de meisjes strijden tegen de jongens. Kimmy en Steph weten zeker dat er aan het einde een diamanten ring ligt.

  Aflevering 8

  Vijf dates met Kimmy Gibbler

  Op Netflix sinds 6 december 2019

  Kimmy wil met anderen daten om zeker te weten dat Fernando de ware is. DJ regelt een cruciale auditie voor Steph. Max en Steve werken samen als detectives.

  Aflevering 9

  Een bescheiden voorstel

  Op Netflix sinds 6 december 2019

  Trouwe DJ komt in actie als Fernando haar om hulp vraagt bij zijn (tweede) aanzoek aan Kimmy. Het resultaat mag er zijn.

  Aflevering 10

  Als het pak past

  Op Netflix sinds 2 juni 2020

  Oom Joey geeft een verrassingsfeest voor drie verlovingen. Steph en Fernando oefenen hoe ze met hun schoonouders moeten omgaan. Steve zoekt contact met de zoons van DJ.

  Aflevering 11

  Drie bruiloften en een musical

  Op Netflix sinds 2 juni 2020

  Terwijl Steve oppast, gaan DJ, Steph en Kimmy naar een trouwbeurs, waar ze eindigen op de catwalk. Jackson en Ramona doen auditie voor het schooltoneelstuk.

  Aflevering 12

  Koude kalkoen

  Op Netflix sinds 2 juni 2020

  Feestdagentradities gaan uit het raam als Steph haar eerste Thanksgiving-diner bereidt – en Danny, Jesse en Joey opgesloten komen te zitten in een vriezer.

  Aflevering 13

  Collegetours

  Op Netflix sinds 2 juni 2020

  Jackson, Ramona en hun moeders krijgen een rondleiding op DJ's oude universiteit. Steph plant een ontspannen dagje thuis terwijl de bruidegoms smokings gaan passen.

  Aflevering 14

  Basistraining

  Op Netflix sinds 2 juni 2020

  Max slaat een klas over ... en begint aan de brugklas. Ramona traint om de regerend kampioen te verslaan van een broodjes-eetwedstrijd met een felbegeerde prijs.

  Aflevering 15

  Wees jezelf, bevrijd jezelf

  Op Netflix sinds 2 juni 2020

  Kimmy valt in bij de dierenarts. Steph wil Jimmy laten merken dat ze om hem geeft. Jesse gebruikt een speeldate om op slinkse wijze te ontdekken wie Pamela heeft gebeten.

  Aflevering 16

  Het Pasgetrouwdspel

  Op Netflix sinds 2 juni 2020

  De bijna-getrouwden nemen het tegen elkaar op in een uitgebreide spelshow gepresenteerd door de kinderen, waarin wordt getest hoe goed ze elkaar kennen.

  Aflevering 17

  Iets geleends

  Op Netflix sinds 2 juni 2020

  Een week voor de bruiloft is er groot nieuws en een vrijgezellenfeest. De zoektocht van de bruiden naar iets geleends brengt herinneringen boven aan Steph en DJ's moeder.

  Aflevering 18

  Opnieuw onze allerlaatste aflevering

  Op Netflix sinds 2 juni 2020

  De drievoudige bruiloft dreigt een ramp te worden na een reeks fiasco's. Maar is het een vloek ... of een teken van grote verrassingen die nog komen gaan?

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.