Friends from College

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een hechte vriendengroep van de universiteit ziet elkaar twintig jaar na hun afstuderen weer terug en ontdekt dat de liefde er met de jaren niet makkelijker op wordt.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Welcome to New York

  Lisa en Ethan verhuizen naar New York, zoeken weer contact met oude studievrienden en ontdekken dat niet alle geheimen even gemakkelijk te bewaren zijn.

  Aflevering 2

  Connecticut House

  Lisa’s nieuwe carrière begint niet zo goed. Ondertussen bereidt Marianne zich voor op een toneelstuk en laat Ethan zien dat hij niet bepaald de beste dierenoppas is.

  Aflevering 3

  All-Nighter

  Ethan staat voor een strakke deadline en brainstormt over zijn jeugdroman. Ondertussen ontmoeten Sam, Lisa en Marianne een paar bewonderaars tijdens een avondje stappen.

  Aflevering 4

  Mission Impossible

  Ethan en Lisa moeten spitsroeden lopen om hun reageerbuisbevruchting tot een succes te maken. Max en Felix vieren een speciale gelegenheid. Sam stelt zich open.

  Aflevering 5

  Party Bus

  Ethan organiseert een wijnproeverij voor zijn vrouw en vrienden, maar zijn perfect georganiseerde excursie stuit onderweg op een paar hobbels.

  Aflevering 6

  Second Wedding

  De spanningen lopen op, de argwaan groeit en de 'mic drops' zijn niet van de lucht tijdens een uitbundige huwelijksreceptie, waar Ethan zijn nieuwe imago uitprobeert.

  Aflevering 7

  Grand Cayman

  Lisa neemt een belangrijke beslissing, Ethan en Sam denken terug aan vroeger, Nick haalt een grap uit, en Max doet een pijnlijke bekentenis.

  Aflevering 8

  A Night of Surprises

  De vrienden komen samen om de 40ste verjaardag van Sam te vieren. Lisa raakt in gewetensnood en Nick komt met een aankondiging die niemand had verwacht.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The Engagement Party

  Op Netflix sinds 11 januari 2019

  De vrienden moeten de schijn ophouden als ze elkaar terugzien op het chique verlovingsfeest van Max, waar iedereen zich nogal ongemakkelijk voelt.

  Aflevering 2

  Storage Unit

  Op Netflix sinds 11 januari 2019

  Sam probeert Jons lastercampagne te stoppen. Ethan en Lisa worden nostalgisch. Nick doet een poging om zich naar zijn leeftijd te gedragen.

  Aflevering 3

  Out All Night

  Op Netflix sinds 11 januari 2019

  Sam, Nick en Marianne gaan dansen. Lisa doet een verrassende vondst. Max spoort Ethan aan om te gaan daten.

  Aflevering 4

  The Bachelor Party

  Op Netflix sinds 11 januari 2019

  Max wil een stijlvol vrijgezellenfeest. Maar Max zou moeten weten dat je niet altijd krijgt wat je wilt.

  Aflevering 5

  Old Habits

  Op Netflix sinds 11 januari 2019

  Lisa en Charlie denken na over hun toekomst. Nick nodigt Lisa uit om aan te haken bij zijn weekend met Merrill. Felix wil dat Max voor zichzelf opkomt tegenover Ethan.

  Aflevering 6

  Free Fall

  Op Netflix sinds 11 januari 2019

  De vrienden gaan naar een extreme begrafenis, Felix geeft Ethan de wind van voren en Lisa komt in allerlei ongemakkelijke situaties terecht.

  Aflevering 7

  Fireworks

  Op Netflix sinds 11 januari 2019

  Wanneer Ethan en Sam hun relatie bekendmaken, grijpen Marianne, Nick en Max de gelegenheid aan om hun 'nonchalante blik' te oefenen. Lisa krijgt schokkend nieuws.

  Aflevering 8

  The Wedding

  Op Netflix sinds 11 januari 2019

  De grote dag van Max en Felix breekt aan. Er is aan drama geen gebrek als mensen geheimen onthullen, bekentenissen doen en slecht getimede klappen uitdelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.