Flint Town

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Filmmakers volgden twee jaar lang de politie van Flint, Michigan. Ze tonen een korps dat te maken krijgt met gevoelige problemen onder onhoudbare omstandigheden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Welcome to Flint Town

  Een watercrisis breekt uit en een nieuwe burgemeester wordt beëdigd. Het onderbezet politiekorps maakt onzekere tijden mee en worstelt om de stad te beschermen.

  Aflevering 2

  Two Guns

  Er wordt binnenkort een presidentieel debat gehouden in de stad en de nieuwe korpschef kondigt veranderingen aan. Veteraan Frost wordt herinnerd aan een pijnlijk voorval.

  Aflevering 3

  The Rat Pack

  Het nieuwe team van korpschef Johnson gaat aan de slag in stadsbuurten waar veel misdaden worden gepleegd. De reacties in de stad zijn gemengd.

  Aflevering 4

  Death and Homicide

  De politie pakt een winkel in Flint aan die duidelijk fungeert als een misdaadmagneet. Dion voltooit zijn eerste dienst. De politie reageert op de tragedie in Dallas.

  Aflevering 5

  The Numbers

  De politie in Flint krijgt te maken met politietegenstanders. De stad lanceert een vrijwilligersprogramma bij de politie. Dalende misdaadcijfers geven hoop.

  Aflevering 6

  Devil's Night

  Flint krijgt bezoek van presidentskandidaat Trump. De kiezers moeten een politiefinancieringsbelasting afwegen. De korpschef zoekt naar andere financieringsmogelijkheden.

  Aflevering 7

  Two Worlds

  De verkiezingsdag is aangebroken. Terwijl de politie de resultaten afwacht, gaat op straat het leven door. De overwinning van Trump onthult verdeeldheid in het korps.

  Aflevering 8

  The Stand Off

  De criminaliteit neemt toe en Johnson botst met de gemeenteraad over het beschikbare budget. Balasko en Frost denken na over hun toekomst.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.