FINAL FANTASY XIV Dad of Light

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een vader en zijn zoon versterken hun band door online de RPG-game Final Fantasy XIV te spelen in deze live-actionserie die op feiten is gebaseerd.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  A Relationship Reborn

  Akio en zijn vader hebben al jaren een oppervlakkige relatie. Dan neemt zijn vader plotseling ontslag en bedenkt Akio een plan om erachter te komen waarom.

  Aflevering 2

  Beginner Difficulties

  Op zijn werk wil Akio weten waarom er zo veel vrouwelijke werknemers ontslag nemen. Het begint hem te dagen wanneer hij zijn vader helpt bij het spelen van de game.

  Aflevering 3

  Never Give In

  Akio wil het bijna opgeven vanwege problemen met een moeilijke klant. Wanneer zijn vader een nieuw toetsenbord krijgt, gaat hij op een verrassende manier communiceren.

  Aflevering 4

  Marital Troubles

  Akio's vader is nu verslaafd aan Final Fantasy, maar zijn moeder heeft er genoeg van dat ze steeds haar tv-serie mist. Akio moet een conflict op zijn werk oplossen.

  Aflevering 5

  Dad's Secret

  Akio's vader wil nog steeds niet zeggen waarom hij ontslag heeft genomen en houdt net als vroeger informatie achter. Ondertussen biedt een vriend hem een nieuwe baan aan.

  The Truth

  Wanneer Akio vermoedt dat zijn vader niet wil zeggen dat hij ziek is, doorzoekt hij zijn spullen, maar hij vindt niets. De volgende dag krijgt hij verrassend nieuws.

  Aflevering 7

  The Light Warrior

  Nu de grote dag voor zijn vader bijna is aangebroken, moeten Akio en het team Twintania op tijd zien te verslaan vóór zijn geplande onthulling.

  Aflevering 8

  Special Episode: Aru-chan's Eternal Bond

  Deze special blikt terug op Akio's plan om zijn band met zijn vader te herstellen en eindigt met nieuwe content over de relatie van een bijpersonage.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.