Fargo

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Deze serie, die is geïnspireerd op de film van de gebroeders Coen en het 'true crime'-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om 'echte' misdrijven.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The Crocodile's Dilemma

  'Lester, ben je stout geweest?' De toevallige ontmoeting tussen de huurmoordenaar Lorne Malvo en de getergde Lester Nygaard uit Minnesota heeft noodlottige gevolgen.

  Aflevering 2

  The Rooster Prince

  Molly denkt dat Lester betrokken is bij de moorden, maar haar nieuwe baas stuurt haar een andere richting op. Malvo onderzoekt een chantagecomplot.

  Aflevering 3

  A Muddy Road

  Malvo draait de rollen om in de chantage. Molly zet een val en Gus vraagt zich af of hij een en ander moet opbiechten. Lesters terugkeer naar zijn werk is niet makkelijk.

  Aflevering 4

  Eating the Blame

  Als Gus iets recht probeert te zetten, omarmt Malvo zijn alter ego. Lester krijgt een verrassing en Molly ontdekt een veelbelovend spoor.

  Aflevering 5

  The Six Ungraspables

  Lester ontsnapt op het nippertje en Molly neemt een ongebruikelijke beslissing. Gus overweegt goedbedoeld advies en Malvo krijgt zijn zin.

  Aflevering 6

  Buridan's Ass

  Malvo voert zijn geniale plan uit en Lester trekt zijn eigen plan. Gus en Molly vormen een team in Duluth.

  Aflevering 7

  Who Shaves the Barber?

  Malvo zoekt naar antwoorden terwijl Lester met kunst- en vliegwerk zijn zin krijgt. Molly en Gus maken er het beste van ondanks een tegenslag.

  Aflevering 8

  The Heap

  Ongeacht haar twijfels staat Molly onder druk om de zaak af te sluiten, terwijl Lester zich eindelijk een ander mens begint te voelen.

  Aflevering 9

  A Fox, a Rabbit and a Cabbage

  Lester heeft een onverwachte ontmoeting. Malvo slaat een andere richting in, en een nieuw onderzoek leidt Molly langs een bekende weg.

  Aflevering 10

  Morton's Fork

  Molly neemt de leiding terwijl Gus op zijn vermoeden afgaat. Lester manipuleert een situatie en Malvo vindt een nieuw doelwit.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Waiting for Dutch

  In de eerste aflevering van seizoen twee verstoort een onverwachte gebeurtenis in een wegrestaurant de rust in een klein stadje in Minnesota.

  Aflevering 2

  Before the Law

  De Gerhardts krijgen een onverwacht aanbod, en twee verrassende moordenaars proberen hun zaakjes op orde te krijgen.

  Aflevering 3

  The Myth of Sysiphus

  De zoektocht naar Rye verscherpt, Lou bezoekt Fargo, en Peggy neemt kennis van een nieuwe theorie over de Waffle Hut-schutter.

  Aflevering 4

  Fear and Trembling

  Floyd reageert op het voorstel van Kansas City. Hanzee gaat op reis en Lou beseft zich iets.

  Aflevering 5

  The Gift of the Maji

  Floyd onderneemt actie. Peggy en Ed zijn het niet eens over wat er vervolgens moet gebeuren, en Lou voelt zich genegeerd tijdens de verkiezingscampagne van Ronald Reagan.

  Aflevering 6

  Rhinoceros

  Lou en Hank proberen een woordenwisseling te voorkomen. Peggy en Ed verdedigen hun keuzes, en de Gerhardt-clan probeert een van zijn leden terug te winnen.

  Aflevering 7

  Did You Do This? No, You Did It!

  Lou en Hank doen onderzoek in Fargo, Betsy en Molly krijgen bezoek, Floyd wordt opgeroepen en verdwijnt, en Bear twijfelt aan de loyaliteit van een familielid.

  Aflevering 8

  Loplop

  Terwijl Hanzee overal naar Peggy en Ed zoekt, bevindt Dodd zich op onbekend terrein.

  Aflevering 9

  The Castle

  Peggy en Ed besluiten hun plan uit te voeren bij het Motor Motel. Lou krijgt te maken met intriges van de rechtbank en Hanzee meldt zich bij Gerhardts.

  Aflevering 10

  Palindrome

  Peggy en Ed slaan op de vlucht.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Law of Vacant Places

  De dikke reclasseringsambtenaar Ray Stussy vraagt een van zijn ex-gevangenen om een kostbare postzegel te stelen van zijn oudere broer Emmit, die vastgoedmagnaat is.

  Aflevering 2

  The Principle of Restricted Choice

  Ray weet niet goed hoe zijn list zal uitpakken, maar Nikki heeft een plan B. Emmits advocaat zoekt naar informatie over Varga. Gloria heeft ruzie met haar nieuwe baas.

  Aflevering 3

  The Law of Non-Contradiction

  Gloria gaat naar Hollywood om onderzoek te doen naar de dood van Ennis en achterhaalt het akelige verhaal van de sciencefictionschrijver Thaddeus Mobley.

  Aflevering 4

  The Narrow Escape Problem

  Ray heeft zich een nieuwe look aangemeten en zint op wraak. Gloria stuit op een opmerkelijk toeval in haar moordzaak. Varga maakt duidelijk wat rijk zijn precies inhoudt.

  Aflevering 5

  The House of Special Purpose

  Stella onderschept een bestelling voor Emmit. Varga gaat nog een stap verder in zijn intimidatietechnieken. Gloria en Winnie onderzoeken een nieuw aanknopingspunt.

  Aflevering 6

  The Lord of No Mercy

  Terwijl Gloria en Winnie verbanden beginnen te leggen, voert Varga zijn eigen onderzoek uit. Nikki en Ray proberen niet op te vallen.

  Aflevering 7

  The Law of Inevitability

  De politie ondervraagt Nikki. Gloria stuit op frustrerende, bureaucratische obstakels. Sy tracht Emmit te overtuigen om het bedrijf te verkopen.

  Aflevering 8

  Who Rules the Land of Denial?

  Nikki probeert te overleven. Varga nodigt Sy uit bij hem thuis en Emmit krijgt een vreemde verrassing op kantoor.

  Aflevering 9

  Aporia

  Gloria bereikt een onverwachte doorbraak in de zaak, maar een vreemde loop van de gebeurtenissen maakt het er niet gemakkelijker op. Nikki brengt een plan in praktijk.

  Aflevering 10

  Somebody to Love

  Gloria staat op het punt haar ontslag in te dienen wanneer ze een telefoontje krijgt dat alles verandert. Emmit beleeft een rotdag.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.