Family Guy

    Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

    In Seth MacFarlane's nietsontziende tekenfilmserie beleven de sullige Peter Griffin en zijn ontspoorde familie maffe, rampzalige avonturen.

    Bekijk op Netflix

    Seizoen 11

    Aflevering 1

    Into Fat Air

    De Griffins besluiten de Mount Everest te beklimmen nadat hun fanatieke familievrienden hebben aangekondigd dat ze de legendarische berg willen bedwingen.

    Aflevering 2

    Ratings Guy

    De Griffins worden uitgekozen om een Nielsen-gezin te worden en laten hun kijkgedrag monitoren. Alleen wordt Peter een beetje te enthousiast.

    Aflevering 3

    The Old Man and the Big C

    Het farmaceutische bedrijf van Carter houdt een geneesmiddel tegen kanker geheim om meer winst te maken. Brian en Stewie willen het geheim onthullen.

    Aflevering 4

    Yug Ylimaf

    Met de tijdmachine van Stewie zorgt Brian er per ongeluk voor dat de tijd achteruit loopt. Ze moeten uitvinden hoe ze de tijd kunnen herstellen vóór de geboorte van Stewie.

    Aflevering 5

    200 Episodes Later

    Fans kunnen een kijkje achter de schermen nemen bij de mafste momenten van deze grove comedy via interviews met bedenker Seth MacFarlane.

    Aflevering 6

    Joe's Revenge

    De crimineel die Joe lang geleden heeft neergeschoten, waardoor hij nu in een rolstoel zit, is voortvluchtig. Daarom gaan Quagmire, Joe en Peter samen achter hem aan.

    Aflevering 7

    Lois Comes Out of Her Shell

    Lois heeft last van een midlifecrisis en Peter probeert zich aan haar nieuwe, wilde levensstijl aan te passen. Ondertussen neemt Stewie een schildpad mee uit het park.

    Aflevering 8

    Friends Without Benefits

    Wanneer Meg eindelijk haar grote liefde, Kent, durft uit te vragen, ontdekt ze tot haar grote spijt dat hij gay is en dat hij gevoelens heeft voor Chris.

    Aflevering 9

    Jesus, Mary and Jospeh!

    Terwijl de familie rond de kerstboom zit, vertelt Peter zijn eigen versie van het kerstverhaal.

    Aflevering 10

    Space Cadet

    Wanneer de Griffins Chris ophalen uit het ruimtekamp, worden ze per ongeluk de ruimte ingeschoten. Chris moet ervoor zorgen dat ze weer veilig op aarde komen.

    Aflevering 11

    Brian's Play

    Brian schrijft een toneelstuk dat een succes is in Quahog, maar hij wordt onzeker wanneer hij een toneelstuk van Stewie leest dat veel beter is.

    Aflevering 12

    The Giggity Wife

    Als Quagmire Harvard University bezoekt, trouwt hij per ongeluk met een prostituee. Om onder het huwelijk uit te komen, doen Quagmire en Peter net alsof ze minnaars zijn.

    Aflevering 13

    Valentine's Day In Quahog

    Op Valentijnsdag blijven Peter en Lois de hele dag in bed liggen. Ondertussen heeft Meg een date met een jongen die ze via internet heeft ontmoet.

    Aflevering 14

    Chris Cross

    Chris steelt geld uit de portemonnee van Lois, maar wordt betrapt door Meg. Ondertussen raken Stewie en Brian geobsedeerd door zangeres Anne Murray.

    Aflevering 15

    Call Girl

    Wanneer Lois op zoek gaat naar een baan, wordt ze ontdekt door een talentenjager voor voice-overs, die in werkelijkheid eigenaar is van een sexlijn.

    Aflevering 16

    Turban Cowboy

    Nadat Peter in het ziekenhuis terechtkomt door een ongeluk bij het parachutespringen, raakt hij bevriend met Mahmoud, die hem tot de Islam wil bekeren.

    Aflevering 17

    12 and a Half Angry Men

    Er wordt een bloedige moord gepleegd in het huis van burgemeester West waarbij hij de hoofdverdachte is. De burgers van Quahog moeten bepalen of hij schuldig is.

    Aflevering 18

    Bigfat

    Wanneer Peter, Quagmire en Joe neerstorten in de wildernis, wordt Peter maanden later helemaal verwilderd teruggevonden en kan hij niet meer normaal communiceren.

    Aflevering 19

    Total Recall

    Nadat teddybeer Rupert terug moet naar de fabriek, doet Stewie er alles aan om zijn vriend terug te krijgen. Ondertussen vervangt Lois Peter in een bowlingtoernooi.

    Aflevering 20

    Save the Clam

    Wanneer de eigenaar van de Clam wordt vermoord, wordt het café gesloten. Peter, Quagmire en Joe moeten een manier vinden om hun favoriete café te redden.

    Aflevering 21

    Farmer Guy

    Wanneer de Griffins naar een boerderij verhuizen, raakt Peter verzeild in de illegale drugshandel, in de sfeer van Breaking Bad.

    Aflevering 22

    Roads to Vegas

    Stewie en Brian teleporteren naar Las Vegas om Celine Dion te zien, maar de machine hapert en maakt alternatieve versies van hun beiden.

    Aflevering 23

    No Country Club for Old Men

    De Griffins worden uitgenodigd voor de prestigieuze Barrington Country Club en worden er natuurlijk uitgezet.

    Seizoen 12

    Aflevering 1

    Finders Keepers

    Wanneer Peter denkt een schatkaart te hebben gevonden op een placemat van het restaurant, krijgt de hele stad last van goudkoorts.

    Aflevering 2

    Vestigial Peter

    Een verdachte knobbel in Peters hals blijkt Chip, zijn onontwikkelde tweelingbroer, te zijn. Deze persoonlijkheid krijgt de overhand, waarna Peter besluit tot amputatie.

    Aflevering 3

    Quagmire's Quagmire

    Wanneer Quagmire de seksslaaf wordt van een fanatieke vrouw, moeten Peter, Joe en de transseksuele moeder van Quagmire hem bevrijden uit zijn bondage.

    Aflevering 4

    A Fistful of Meg

    Een nieuwe jongen op school met de bijnaam Mental Mike is van plan Meg een pak slaag te geven, nadat ze per ongeluk haar lunch over hem heen heeft gegooid.

    Aflevering 5

    Boopa-Dee Bappa-Dee

    Op een familietrip naar Italë besluit Peter dat de Griffins daar moeten blijven wonen. Maar als ze Italianen worden, wordt het veel moeilijker om terug naar huis te gaan.

    Aflevering 6

    Life of Brian

    Brian overlijdt in een tragisch auto-ongeluk. Maar omdat de tijdmachine van Stewie helemaal kapot is, kan hij niet teruggaan om de geschiedenis te veranderen.

    Aflevering 7

    Into Harmony's Way

    Nadat ze per ongeluk ontdekken dat ze samen mooie muziek maken, gaan Peter en Quagmire samen optreden in de stijl van Simon & Garfunkel.

    Aflevering 8

    Christmas Guy

    Stewie rouwt nog om het verlies van Brian en bedenkt een manier om het verleden te veranderen. Peter wil ervoor zorgen dat zijn schoonvader kerst leuk gaat vinden.

    Aflevering 9

    Peter Problems

    Wanneer Peter wordt ontslagen en huisvader wordt terwijl Lois aan het werk gaat, leidt dit tot onverwachte problemen in de slaapkamer.

    Aflevering 10

    Grimm Job

    Drie populaire sprookjes van Grimm (Assepoester, Jaap en de bonenstaak en Roodkapje) worden opgevoerd door de familie Griffin.

    Aflevering 11

    Brian's a Bad Father

    Brian maakt misbruik van de status van z'n vervreemde menselijke zoon als tv-ster om zijn eigen schrijverscarrière te promoten. Peter schiet op Quagmire tijdens de jacht.

    Aflevering 12

    Mom's the Word

    Wanneer zijn moeder overlijdt, raakt Peter bevriend met haar oude vriendin, Evelyn, waarna Evelyn hartstochtelijke gevoelens voor hem krijgt.

    Aflevering 13

    Fresh Heir

    Wanneer Carter Chris als zijn enige erfgenaam benoemt, gaat Peter heel ver om bij hem in de gunst te komen, zodat hij de familie-erfenis kan opstrijken.

    Aflevering 14

    Secondhand Spoke

    Nadat Peter is begonnen met roken, wordt hij benaderd door een reclamemanager om het gezicht te worden van een antirookcampagne.

    Aflevering 15

    Herpe the Love Sore

    Brian bezorgt Stewie herpes. Ondertussen moeten Peter en zijn vrienden vechten om hun favoriete tafel in de Drunken Clam.

    Aflevering 16

    The Most Interesting Man in the World

    Wanneer Peter de verkeerde baby mee terug heeft genomen uit het park, belooft hij verantwoordelijker te worden, zodat Lois hem geen idioot vindt.

    Aflevering 17

    Baby Got Black

    Wanneer Chris wegloopt met Pam, de dochter van Jerome, zonder toestemming van haar vader, moeten Peter en Jerome samenwerken om hen te vinden.

    Aflevering 18

    Meg Stinks!

    Peter gaat mee naar een schooltoelatingsgesprek van Meg en leert haar hoe ze moet feesten. Brian mag niet meer thuis komen nadat hij is besproeid door een stinkdier.

    Aflevering 19

    He's Bla-Ack!

    Cleveland Brown is weer terug, tot grote vreugde van Peter. Maar ze zijn even geen vrienden meer vanwege een ruzie tussen hun vrouwen.

    Aflevering 20

    Chap Stewie

    Stewie wil geen Griffin meer zijn en verandert het heden door terug te gaan naar het verleden. Maar dan wordt hij geboren in een Brits gezin van het type Downton Abbey.

    Aflevering 21

    3 Acts of God

    Peter en zijn vrienden gaan op zoek naar God, niet voor geestelijke hulp maar om hem te vragen of hij zich niet meer wil bemoeien met de voetbaluitslagen.

    Seizoen 13

    Aflevering 1

    The Simpsons Guy: Deel 1

    De Griffins gaan naar Springfield, waar ze worden verwelkomd door de vriendelijke vreemdeling Homer Simpson, die zijn nieuwe albinovrienden met open armen ontvangt.

    Aflevering 2

    The Simpsons Guy: Deel 2

    Wanneer de Griffins op bezoek gaan bij de Simpsons, kunnen Stewie en Bart het goed met elkaar vinden, leert Lisa Meg saxofoon spelen en kibbelen Peter en Homer over bier.

    Aflevering 3

    Book of Joe

    Peter helpt Joe bij het publiceren van een boek, maar gaat er dan zelf mee aan de haal. Brian traint om de euforie van hardlopers te ervaren.

    Aflevering 4

    Baking Bad

    Lois en Peter openen samen een koekjeswinkel, maar het gaat fout wanneer Peter zelf een plan bedenkt om meer klanten te krijgen.

    Aflevering 5

    Brian the Closer

    Na zijn plastische chirurgie krijgt Brian een nieuwe baan als makelaar, waardoor hij problemen krijgt met Quagmire.

    Aflevering 6

    Turkey Guys

    Op de avond voor Thanksgiving zijn Brian en Peter dronken en eten ze de kalkoen op, waarna ze deze willen vervangen. Chris wil de heer des huizes worden.

    Aflevering 7

    The 2000-Year-Old Virgin

    Wanneer Peter Jezus tegenkomt in het winkelcentrum, ontdekt hij dat de zoon van God nog steeds maagd is en schakelt hij zijn vrienden in om hier iets aan te doen.

    Aflevering 8

    Stewie, Chris & Brian's Excellent Adventure

    Om Chris te helpen slagen voor geschiedenis nemen Stewie en Brian hem mee op een leerzame reis in de tijdmachine, maar dan komen ze vast te zitten in het verleden.

    Aflevering 9

    Our Idiot Brian

    Wanneer Brian de SAT doet voor Meg en hierbij slechte resultaten behaalt, laat Peter aan Brian zien dat het ook leuk kan zijn om dom te zijn.

    Aflevering 10

    This Little Piggy

    Meg is heel blij dat ze is aangenomen als model, maar het blijkt een klus voor de voetfetisjbranche te zijn. Brian gaat met Stewie mee op avontuur.

    Aflevering 11

    Quagmire's Mom

    Wanneer Peter een bankrekening opent, ontdekt hij dat hij eigenlijk Justin heet. Hierdoor organiseert hij een feest voor zijn jongere alter ego.

    Aflevering 12

    Encyclopedia Griffin

    Peter, Quagmire, Joe en Cleveland richten een detectivebureau op en doen een verrassende ontdekking. Lois heeft gemengde gevoelens over Chris en zijn nieuwe vriendin.

    Aflevering 13

    Stewie Is Enceinte

    Wanneer Brian Stewie afwijst, wil Stewie zichzelf bevruchten met DNA van Brian. Peter, Joe, Quagmire en Cleveland willen een viral video maken.

    Aflevering 14

    Dr. C & the Women

    Meg wordt meteen populair in haar nieuwe baan op het vliegveld. Cleveland wordt therapeut en geeft relatieadvies aan Peter en Lois.

    Aflevering 15

    #JOLO

    Peter wordt een held wanneer hij toevallig een vermiste jongen vindt. Joe zegt zijn baan op om meer van het leven te genieten en gaat met zijn vrienden op reis.

    Aflevering 16

    Once Bitten

    Wanneer Brian een gehoorzaamheidstraining krijgt en onderdanig wordt, mist Peter zijn temperamentvolle vriend. Chris krijgt een nieuwe vriend die bijbedoelingen heeft.

    Aflevering 17

    Roasted Guy

    Nadat Peters vrienden hem voor gek zetten, voelt hij zich gekwetst en wordt hij vrienden met een groep valse meiden van wie Lois denkt dat ze achter zijn rug om roddelen.

    Aflevering 18

    Fighting Irish

    Peter wil bewijzen dat hij Liam Neeson kan verslaan in een gevecht. Stewie wordt jaloers wanneer Lois meer aandacht aan andere kinderen besteedt.

    Aflevering 19

    Take My Wife

    Peter is verrast als de vakantie die Lois heeft geboekt, een huwelijkstherapieprogramma blijkt te zijn. Carter wil dat de kinderen weer gaan spelen zonder elektronica.

    Seizoen 14

    Aflevering 1

    Pilling Them Softly

    Stewie's ADD leidt niet alleen tot een grootse boekdeal maar ook tot excessief gebruik van pillen samen met Brian. En in een kookwedstrijd staat Peter tegenover Quagmire.

    Aflevering 2

    Papa Has a Rollin' Son

    Peter wil Joe’s vervreemde vader een poets bakken en doet op Vaderdag alsof hij Joe is. Stewie wil van zijn nieuwe vriend Tom Cruise weten hoe het voelt om klein te zijn.

    Aflevering 3

    Guy, Robot

    Stewie wil Brian niet langer als beste vriend en bouwt een robotvriend, maar die vindt hem dan weer niet leuk genoeg. En Lois wint van Peter in een matrassenoorlog.

    Aflevering 4

    Peternormal Activity

    De jongens gaan op zoek naar inspiratie voor hun horrorfilm in het oude Quahog Asylum, en Stewie heeft het gehad met Brians hoogmoed.

    Aflevering 5

    Peter, Chris & Brian

    Als Peter zijn collectie pornovideo's bekijkt, zit daar ook een opname bij die duidelijk toont wat een mislukkeling hij is. Hij wil niet dat Chris dezelfde fouten maakt.

    Aflevering 6

    Peter's Sister

    Thanksgiving is voor Peter helemaal om zeep als zijn allang verdwenen, vreselijk vervelende zus Karen plots opduikt. Een gemaskerde vreemdeling brengt hulp.

    Aflevering 7

    Hot Pocket-Dial

    Quagmire bekent zijn liefde voor Lois maar beseft niet dat Peter per ongeluk kan meeluisteren. Peter is woest en Brian moet ingrijpen.

    Aflevering 8

    Brokeback Swanson

    Als Joe verlamd raakt weten de jongens niet wat ze moeten doen. Brians slippertje heeft lastige gevolgen als de man des huizes denkt dat Brain de nieuwe gezinshond is.

    Aflevering 9

    A Shot in the Dark

    Peter neemt zijn taak als buurtbewaker wel erg serieus en schiet iemand neer die een huis binnen klimt. Cleveland beschuldigt Peter van een haatmisdaad.

    Aflevering 10

    Candy, Quahog Marshmallow

    De jongens vinden opnames van een Koreaanse soap waarin Quagmire meespeelt en vliegen naar Korea omdat de laatste aflevering ontbreekt. Quagmire ontmoet er een oude vlam.

    Aflevering 11

    The Peanut Butter Kid

    De Griffins zijn plots rijk als Stewie groot geld verdient met een reclamespotje voor pindakaas, maar zelf leert hij al snel de schaduwzijde van de roem kennen.

    Aflevering 12

    Scammed Yankees

    Peter en zijn schoonvader worden het slachtoffer van een frauduleuze e-mail. Om hun geld terug te zien, moeten ze naar Afrika. Brian heeft een oogje op Megs vriendin.

    Aflevering 13

    An App a Day

    Peter, die dol is op nutteloze apps, koopt een nieuwe gsm. Hij geeft zijn oude aan Chris, die fout sms-advies krijgt. En Stewie leert tennissen.

    Aflevering 14

    Underage Peter

    De burgemeester wil af van het alcoholmisbruik en verhoogt de leeftijd om te mogen drinken tot 50. Peter is in shock maar beseft gelukkig dat Brian 50 is, in hondenjaren.

    Aflevering 15

    A Lot Going on Upstairs

    Peter verhuist naar de zolder als hij weer eens niet kan slapen door Stewie's nachtmerries. Die vraagt de immer enthousiaste Brian om hulp om ervanaf te raken.

    Aflevering 16

    The Heartbreak Dog

    Brian en Bonnie worden verliefd en gaan ervandoor. Als vrijwilligster Meg zich in het bejaardentehuis ontpopt tot dievegge in spe, wil Chris dat ook wel eens proberen.

    Aflevering 17

    Take a Letter

    Stewie krijgt op zijn privéschool rijke vriendjes en Lois vindt tijdens haar werk op het postkantoor een nooit afgeleverde brief van Peter aan een oude vlam.

    Aflevering 18

    The New Adventures of Old Tom

    In het shoppingcenter ontpopt Brian zich tot een meester-verleider terwijl Peter vastzit op een trein. Die helpt ook een ouder wordende nieuwslezer terug aan zijn job.

    Aflevering 19

    Run, Chris, Run

    De jongens willen Clevelands vriendschap terug nu die zoveel bij Jerome is, Stewie gaat kamperen met One Direction en Chris wordt tot meest geliefde student verkozen.

    Aflevering 20

    Road to India

    Stewie en Brian gaan Brians nieuwste liefde zoeken in India, een medewerker technische ondersteuning. En de bingonachten van Joe zijn om zeep als Peter bingokoning wordt.

    Seizoen 15

    Aflevering 1

    The Boys in the Band

    Chris krijgt een baan als manager van Quagmires seksleven. Stewie en Brian vormen een kinderband.

    Aflevering 2

    Bookie of the Year

    Chris verrast iedereen wanneer blijkt dat hij goed is in baseball. Stewie, Brian en Frank Sinatra Jr. openen een restaurant.

    Aflevering 3

    American Gigg-Olo

    Door een staking op de luchthaven gaat Quagmire op zoek naar nieuw werk. Nadat Brian uit Peters zorgverzekering is gezet, krijgt hij een baan.

    Aflevering 4

    Inside Family Guy

    De enige echte James Woods laat op grappige wijze achter de schermen zien wat er allemaal komt kijken bij het produceren van een aflevering van Family Guy.

    Aflevering 5

    Chris Has Got a Date, Date, Date, Date, Date

    Wanneer het schoolfeest eraan komt, besluit Chris een beroemdheid mee te vragen als date. Peter ervaart hoe het is om Uberchauffeur te zijn.

    Aflevering 6

    Hot Shots

    Na een vleermuisplaag besluiten Peter en Lois dat ze Stewie niet willen laten inenten. Daarna proberen ze de rest van de stad hier ook van te overtuigen.

    Aflevering 7

    High School English

    Peter vertelt de kijkers drie aangepaste verhalen uit de klassieke literatuur: The Great Gatsby, Huckleberry Finn en Of Mice and Men.

    Aflevering 8

    Carter and Tricia

    Nadat Carter de Pawtucket Patriot-brouwerij heeft gekocht, wil hij geld besparen door slechte ingrediënten te gebruiken, tot woede van Peter.

    Aflevering 9

    How the Griffin Stole Christmas

    Wanneer de kerstman in het winkelcentrum dronken wordt en niet verder kan, neemt Peter het over. Brian en Stewie gaan onuitgenodigd naar bedrijfskerstfeesten.

    Aflevering 10

    Passenger Fatty-Seven

    De vliegkunsten van Quagmire worden zwaar op de proef gesteld wanneer hij zijn vrienden-en-familie-korting gebruikt om iedereen naar San Francisco te vliegen.

    Aflevering 11

    Gronkowsbees

    NFL-ster Rob Gronkowski komt in de buurt van de Griffins wonen. Stewie ontdekt een onorthodoxe manier om zijn bijen meer honing te laten produceren.

    Aflevering 12

    Peter's Def Jam

    Peter en zijn vrienden beginnen hun eigen podcast. Brian trekt in bij Stewie wanneer Lois bang is dat ze allergisch is geworden voor honden.

    Aflevering 13

    The Finer Strings

    Brian geniet van de voordelen van zijn nieuwe baan als blindengeleidehond van Carter. Peter en zijn vrienden vormen een strijkkwartet.

    Aflevering 14

    The Dating Game

    Peter en zijn vrienden willen het restaurant Medieval Castle kopen en Quagmire ontdekt Tinder. Stewie komt erachter dat scoliose ook voordelen heeft.

    Aflevering 15

    Cop and a Half-Wit

    Peter zoekt erkenning nadat hij Joe heeft geholpen bij het oplossen van een paar misdaden. Stewie gaat bij een footballteam nadat hij werd aangezien voor een meisje.

    Aflevering 16

    Saturated Fat Guy

    Meg gaat bij een rolschaatsteam, ondanks protesten van Chris. Peter is het er niet mee eens dat hij van Lois alleen nog maar gezond mag eten.

    Aflevering 17

    Peter's Lost Youth

    Peter besluit Lois mee te nemen wanneer hij twee kaartjes wint voor een fantasybaseballkamp van de Boston Red Sox. Stewie loopt weg van huis.

    Aflevering 18

    The Peter Principal

    Meg neemt wraak op pestkoppen wanneer Peter de nieuwe rector wordt van haar school. De bed and breakfast van Stewie en Brian krijgt al gauw een minder keurige bestemming.

    Aflevering 19

    A House Full of Peters

    Wanneer haar vriendinnen op bezoek zijn, belt Lois Peter voor de grap en doet ze een schokkende ontdekking over zijn verleden.

    Aflevering 20

    Dearly Deported

    Nadat de nieuwe vriendin van Chris is uitgezet naar Mexico, biedt hij aan om voor haar tweelingbaby's te zorgen, maar Lois weet niet of dit wel zo'n goed idee is.

    Seizoen 16

    Aflevering 1

    Emmy-Winning Episode

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Peter baalt omdat hij niet is genomineerd voor een Emmy en daarom wil hij dat zijn serie meer gaat lijken op populaire series zoals Modern Family en Transparent.

    Aflevering 2

    Foxx in the Men House

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Peter dumpt zijn trouwe maten nadat hij bevriend is geraakt met een supercoole paramedicus met de naam Stryker Foxx.

    Aflevering 3

    Nanny Goats

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Peter en Lois hebben wat tegenslagen tijdens hun romantische uitje. Ondertussen zorgt een nieuwe oppas voor Stewie.

    Aflevering 4

    Follow the Money

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Een zeldzaam en mogelijk waardevol dollarbiljet gaat door heel wat handen in Quahog. Chris en Carter zetten de achtervolging in.

    Aflevering 5

    Three Directors

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Peter raakt zijn baan bij de brouwerij kwijt. Dit is gefilmd in de specifieke stijlen van drie filmregisseurs: Quentin Tarantino, Wes Anderson en Michael Bay.

    Aflevering 6

    The D in Apartment 23

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Brian moet huize Griffin verlaten nadat zijn ongevoelige tweet viraal is gegaan en hij iedereen heeft beledigd.

    Aflevering 7

    Petey IV

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Brian krijgt een oogje op een collega bij de zelfmoordhotline. Peter krijgt ruzie met Vladimir Poetin nadat hij Rocky IV heeft gezien.

    Aflevering 8

    Crimes and Meg's Demeanor

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Peter probeert Meg te overhalen om naar een feestje te gaan, waar ze stevig aan het drinken slaat. Brian bespioneert een buurman.

    Aflevering 9

    Don't Be a Dickens at Christmas

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Wanneer Kerstmis voor de deur staat, krijgt de chagrijnige, egoïstische Peter bezoek van de kerstgeesten uit het verleden, het heden en de toekomst.

    Aflevering 10

    Boy (Dog) Meets Girl (Dog)

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Brian wil in de gunst komen bij Ellie de hond en gaat daarom meedoen aan een hondenshow. Peter en Lois hebben slecht nieuws voor Chris.

    Aflevering 11

    Dog Bites Bear

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Nadat Brian speelgoed van Stewie heeft vernield, raakt hun vriendschap bekoeld. Peter weigert zijn hand te wassen nadat hij een mascotte heeft ontmoet.

    Aflevering 12

    Send in Stewie, Please

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Stewie gaat op visite bij de schoolpsycholoog, die de harde waarheid wil horen van zijn jonge patiënt.

    Aflevering 13

    V Is for Mystery

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Sherlock Holmes (Stewie) en Dr. Watson (Brian) proberen een reeks gruwelijke moorden op te lossen in het Victoriaanse Londen. Het spel kan beginnen!

    Aflevering 14

    Veteran Guy

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Peter en zijn maten worden opgepakt als ze zijn vermomd als militaire veteranen. Als straf moeten ze tijdens de voorjaarsvakantie voor de kustwacht gaan werken.

    Aflevering 15

    The Woof of Wall Street

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Brian wil dat Stewie hem iets leert over de aandelenmarkt. Peter, Cleveland, Quagmire en Joe moeten op de Drunken Clam passen.

    Aflevering 16

    "Family Guy" Through the Years

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Peter presenteert een speciale terugblik op enkele van de meest politiek geladen, en fictieve, momenten van de serie uit de jaren 50, 60 en 70.

    Aflevering 17

    Switch the Flip

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Wanneer Stewie's plan om van lichaam te wisselen met Brian op spectaculaire wijze mislukt, leidt dit tot chaos en seksuele verwarring.

    Aflevering 18

    HTTPete

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Peter krijgt de leiding over de social media-initiatieven van de brouwerij, een baan waar hij verrassend goed in blijkt te zijn.

    Aflevering 19

    The Unkindest Cut

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Het valt voor Quagmire niet mee om zonder een gewaardeerd lichaamsdeel te leven. Stewie en Brian jagen op Mort, voor wie ze een grote beloning kunnen krijgen.

    Aflevering 20

    Are You There God? It's Me, Peter

    Op Netflix sinds 11 december 2018

    Nadat Peter in coma is geraakt, heeft hij een openhartig gesprek met God over de vraag of hij naar de hemel of de hel zal gaan.

    Seizoen 17

    Aflevering 1

    Married with Cancer

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Brian valt voor een vrouw die onthult dat ze kanker heeft. Gedreven om elke minuut samen door te brengen, doet hij haar een huwelijksaanzoek.

    Aflevering 2

    Dead Dog Walking

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Brian is niet gelukkig in zijn huwelijk en besluit zich maar een beetje uit te leven. Chris neemt Stewie mee naar een feestje, waar ze erachter komen wat vapen is.

    Aflevering 3

    Pal Stewie

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Stewie is onder de indruk van een nieuwe vriend in de speeltuin. Lois misleidt Peter om een ​​zelfhulpseminar bij te wonen van Tony Robbins.

    Aflevering 4

    Big Trouble in Little Quahog

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Als Stewie door Brian wordt gepest omdat hij klein is, vindt hij een krimpmachine uit waarmee hij de familiehond een lesje wil leren.

    Aflevering 5

    Regarding Carter

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Lois krijgt van haar vader een pistool voor haar verjaardag. Een cadeau dat ze later probeert terug te geven met onverwachte gevolgen.

    Aflevering 6

    Stand By Meg

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Stewie doet zijn best Megs leven te verbeteren nadat ze hem heeft gered van een verstikking. Chris stapt over naar een vakschool.

    Aflevering 7

    The Griffin Winter Games

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Meg bemachtigt een plek als biatlete in het Amerikaanse olympische team. Ondertussen kan Stewie het goed vinden met kunstschaatskampioene Tara Lipinski.

    Aflevering 8

    Con Heiress

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Als Stewie en Brian hun charmes in de strijd gooien bij een rijke erfgename, trekt de grasmaai-uitrusting van Peter de aandacht van Mr. Herbert.

    Aflevering 9

    Pawtucket Pete

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Peter is gekozen om de nieuwe bedrijfsmascotte van de Pawtucket-brouwerij te worden, maar hij dreigt overschaduwd te worden door een verrassend populaire sidekick.

    Aflevering 10

    Hefty Shades of Gray

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Als Peters haar wit is geworden van het jagen op spoken, maakt hij een carrièreswitch. Brian biedt Chris aan te helpen met daten.

    Aflevering 11

    Trump Guy

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Peter geniet van zijn nieuwe rol als perssecretaris voor het Witte Huis, maar Meg kan zich moeilijk aan D.C. aanpassen.

    Aflevering 12

    Bri, Robot

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Brian is weer een jaar ouder en bezorgd dat hij er nooit aan toe zal komen zijn autobiografie te schrijven. Stewie wil hem graag een ​​handje helpen.

    Aflevering 13

    Trans-Fat

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Nadat Peter ten onrechte wordt aangezien als transgender, kiest hij ervoor om de schijn op te houden bij zijn nieuwe bazen.

    Aflevering 14

    Island Adventure

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Stewie en Brian zoeken overal naar een driewieler die Peter heeft weggegooid. Lois helpt Quagmire een vrouw van middelbare leeftijd te versieren.

    Aflevering 15

    Family Guy Lite

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Peter beseft dat hij niet in vorm is en besluit zijn conditie te verbeteren. Ondertussen doet Lois een poging om romantische fictie te schrijven.

    Aflevering 16

    No Giggity, No Doubt

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Als Quagmire ontdekt dat hij de vader is van een middelbare scholiere genaamd Courtney, probeert hij een goede ouder voor haar te zijn.

    Aflevering 17

    You Can't Handle the Booth!

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    De Griffins voorzien een aflevering van hun show van speciaal commentaar, inclusief roddels over de set en details over hun persoonlijke leven.

    Aflevering 18

    Throw It Away

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Na het lezen van een populair boek over het belang van opruimen begint Lois het huis uit te mesten en gooit alles weg wat geen vreugde brengt.

    Aflevering 19

    Adam West High

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Brian wil graag burgemeester worden van Quahog na zijn succesvolle campagne om de middelbare school te vernoemen naar de overleden Adam West.

    Aflevering 20

    Girl, Internetted

    Op Netflix sinds 1 december 2019

    Meg wordt beroemd op het internet en bundelt de krachten met Peter om haar merk uit te bouwen. Brian leeft zich uit achter het stuur van een enorme SUV.

    Seizoen 18

    Aflevering 1

    Yacht Rocky

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Peter is zo gestrest over zijn ontslag bij de brouwerij dat een dokter hem aanraadt ontspanning te zoeken tijdens een Yacht Rock-cruise.

    Aflevering 2

    Bri-Da

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Wanneer Peter, Joe, Quagmire en Cleveland aan de zuip zijn, vergeten ze al hun fantastische ideeën. Daarom besluiten ze zichzelf op te nemen.

    Aflevering 3

    Absolutely Babulous

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Stewie ontdekt dat zijn prijzen en medailles niet zo prestigieus zijn als hij dacht. Peter veroorzaakt onbedoeld ruzie tussen de ouders van Lois.

    Aflevering 4

    Disney's the Reboot

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    In een speciale meta-aflevering haalt Fox TV er een focusgroep bij om een aantal mogelijke reboots voor de langlopende serie 'Family Guy' te beoordelen.

    Aflevering 5

    Cat Fight

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Brian baalt wanneer Quagmire een populair kattencafé opent naast zijn favoriete bar. Lois schrijft Chris en Meg in voor het kerkkamp.

    Aflevering 6

    Peter & Lois' Wedding

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Wanneer de wifi uitvalt, vertellen Peter en Lois hun kinderen hoe ze elkaar in de jaren negentig ontmoetten en verliefd werden.

    Aflevering 7

    Heart Burn

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    De Griffins vertellen hun eigen versies van drie iconische liefdesverhalen: Helena van Troje, 'Romeo en Julia' en 'Fatal Attraction'.

    Aflevering 8

    Shanksgiving

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Peter weigert Thanksgiving door te brengen met de familie van Lois en probeert zichzelf te laten oppakken, zodat hij in de gevangenis kan genieten van kalkoendag.

    Aflevering 9

    Christmas Is Coming

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Meg neemt Stewie mee om de Kerstman te ontmoeten in het winkelcentrum, maar niet alles verloopt volgens plan voor de twee Griffin-kinderen.

    Aflevering 10

    Connie's Celica

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Lois krijgt een baan als muzieklerares op de school van Chris en Meg, waar ze problemen krijgt met een humeurige leerlinge die iets tegen haar heeft.

    Aflevering 11

    Short Cuts

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Brian voorkomt onbedoeld een overval, wordt een lokale held en krijgt weer contact met een oude vriend. Lois krijgt een nieuw kapsel, tot grote ergernis van Peter.

    Aflevering 12

    Coma Guy

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Peters obsessieve liefde voor Van Halens album '1984' heeft rampzalige gevolgen wanneer hij een ernstig ongeluk krijgt tijdens een dragrace.

    Aflevering 13

    Rich Old Stewie

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Vele jaren in de toekomst hoort de rijke en succesvolle Stewie dat Peter op sterven ligt en keert hij terug naar huis om vrede te sluiten met zijn familie.

    Aflevering 14

    Undergrounded

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Aangemoedigd door zijn vrienden neemt Peter een ultrageheime creditcard in de hoop dat Lois er niet achter komt wat hij allemaal uitspookt.

    Aflevering 15

    Baby Stewie

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Wanneer Stewie hoort dat zijn broers en zussen genieën waren tot hun puberteit, probeert hij zijn eigen DNA te veranderen om dit lot te vermijden.

    Aflevering 16

    The Movement

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Peter wordt honkbalcoach in de Minor League en start onbedoeld een nieuwe hype wanneer hij tijdens het volkslied knielt vanwege buikkrampen.

    Aflevering 17

    Start Me Up

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    De airconditioning van de auto valt uit tijdens een hittegolf en Peter zweet zich een ongeluk. Brian, Stewie en Chris zetten een Kickstarter-project op.

    Aflevering 18

    Better Off Meg

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Meg baalt dat het haar familie niet lijkt te kunnen schelen wanneer ze onterecht horen dat ze dood is. Daarom besluit ze een nieuw leven te beginnen.

    Aflevering 19

    Movin' in (Principal Shepherd's Song)

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Rector Shepherd krijgt een berisping nadat hij lelijk heeft gedaan over Chris' gewicht. Brian ontdekt dat hij het onderwerp is van een niet erg vleiend kinderboek.

    Aflevering 20

    Holly Bibble

    Op Netflix sinds 7 januari 2021

    Peter vertelt zijn gezin bekende verhalen uit de Bijbel, waaronder het verhaal van Adam en Eva, de ark van Noach en het Laatste Avondmaal.

    © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.