Everything Sucks!

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Het is 1996 in het plaatsje Boring. Buitenbeentjes trotseren in de video- en toneelclubs van hun school de ups en downs van het tienerleven in het VHS-tijdperk.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Plutonium

  Als een nieuw schooljaar begint, maakt brugklasser Luke indruk op zijn vrienden door tweedejaars Kate, die de dochter van de directeur is, bij hem thuis uit te nodigen.

  Aflevering 2

  Maybe You’re Gonna Be the One That Saves Me

  Luke denkt na over zijn volgende stap met Kate, die een zware dag op school heeft, en ontdekt VHS-banden die emotionele herinneringen oproepen.

  Aflevering 3

  All That and a Bag of Chips

  Door een brandalarm moet Luke nablijven en belandt zijn moeder in het kantoor van Ken. De boze toneelclub wil wraak nemen op de kinderen van de videoclub.

  Aflevering 4

  Romeo & Juliet in Space

  Luke doet de toneelclub een voorstel om vrede te sluiten. Sherry en Ken beginnen zich onverwacht onvolwassen te gedragen.

  Aflevering 5

  What the Hell’s a Zarginda?

  Luke probeert Kate te helpen haar gevoelens te begrijpen. Oliver en Luke houden filmaudities. Emaline en Kate gaan winkelen. Ken nodigt Luke uit voor het eten.

  Aflevering 6

  Sometimes I Hear My Voice

  Luke en Kate proberen in Portland te komen voor een concert. Ken en Sherry delen verboden middelen die in beslag zijn genomen van een student.

  Aflevering 7

  Cheesecake to a Fat Man

  Luke zwelgt in boosheid, terwijl Ken en Kate zich heerlijk bevrijd voelen. Tylers handigheid met inbelinternet leidt tot ongebruikelijke experimenten met drugs.

  Aflevering 8

  I Just Wanna Be Anybody

  De filmclub van Boring High maakt een emotioneel uitputtend tripje naar Californië om een scène voor de film op te nemen, maar één belangrijk lid is er niet bij.

  Aflevering 9

  My Friends Have Been Eaten by Spiders

  Een wanhopige Luke probeert de film af te maken. Kate heeft belangrijke gesprekken met Emaline en Luke. Het zelfvertrouwen van McQuaid krijgt een onverwachte boost.

  Aflevering 10

  We Were Merely Freshmen

  De inwoners van Boring komen bij elkaar voor de filmpremière, waar angst voor het leven sluimert, zelfs als wonden helen en relaties opbloeien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.