El club

Sinds 15 november 2019 te zien op Netflix

Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.

Bekijk op Netflix

Seizoen 1

Aflevering 1

MDMA AND BAD IDEAS

Op Netflix sinds 15 november 2019

Pablo riskeert alles door de datingapp Meet te lanceren tijdens een spectaculair feest. Maar de grootste hit van het feest blijkt iets heel anders te zijn.

Aflevering 2

MISSION: COMPLICATED

Op Netflix sinds 15 november 2019

Pablo wil xtc gaan verkopen om snel zijn dromen te kunnen realiseren. Daarom schakelt hij een stel misfits in als dealers.

Aflevering 3

MDMBeciles

Op Netflix sinds 15 november 2019

Het team nodigt mensen uit voor een focusgroep om de strategie te bepalen. Pablo's broer Santiago beleeft een avond vol inzichten voordat hij naar Stanford vertrekt.

Aflevering 4

MONKEY BUSINESS

Op Netflix sinds 15 november 2019

Pablo en het team komen in de problemen wanneer ze bij dealer El Monkey moeten komen omdat ze onbedoeld in zijn gebied hebben verkocht.

Aflevering 5

MERE COINCIDENCE

Op Netflix sinds 15 november 2019

Pablo en Sofía verkopen zo veel ze kunnen terwijl Jonás, die in elkaar is geslagen door de mannen van El Monkey, zich met Ana Pau schuilhoudt in haar appartement.

Aflevering 6

MEDITATION AND SCREW YOU

Op Netflix sinds 15 november 2019

Nu Pablo is verdwenen, moeten Sofía en Matías zichzelf redden, maar dan zijn ze door hun voorraad heen. Zonder de hulp van Pablo kunnen ze niet aan nieuwe drugs komen.

Aflevering 7

MF

Op Netflix sinds 15 november 2019

Sofía besluit om niet verder te gaan met Pablo terwijl Matías via Meet contact krijgt met Lorena. Santiago vindt een nieuwe liefde op Stanford.

Aflevering 8

MENDACITY, SHIT AND SECURITY CAMERAS

Op Netflix sinds 15 november 2019

Wanneer Matías de gevolgen ondervindt van de diefstal van El Monkeys telefoon, schiet iedereen te hulp, waaronder Diego, Sofia's nieuwe advocatenvriendje.

Aflevering 9

MATIAS, DELICACIES AND FEAR

Op Netflix sinds 15 november 2019

Na alle ellende voelt Matías zich verloren en wil hij alleen maar bij Lorena zijn. Nu de business zich uitbreidt, krijgt Diego promotie.

Aflevering 10

MARRIAGE AND THE MACABRE

Op Netflix sinds 15 november 2019

Ana Paus bruiloft verandert in een xtc-bacchanaal, terwijl het team onderling strijdt om wie het meest verkoopt. Pablo en Sofía maken ruzie. Matías moet een kant kiezen.

Aflevering 11

MOM, IT'S ME, JONAS. NO MORE MISCHIEF FROM ME

Op Netflix sinds 15 november 2019

Wanneer Jonás nieuwe voorraad gaat ophalen, breekt de hel los en komt de business in gevaar. María breidt haar netwerk uit.

Aflevering 12

MERRY CHRISTMAS

Op Netflix sinds 15 november 2019

Lorena gaat door het lint, het team is wanhopig op zoek naar nieuwe voorraad en Nico vernedert Santiago publiekelijk, waardoor Pablo wraak wil nemen.

Aflevering 13

MONEY MAKING MISIRLOU

Op Netflix sinds 15 november 2019

Op oudejaarsavond moet het team een risicovol vrachtje ophalen bij de douane. Maar Diego, Sofía's vriend, die tegen drugs is en hier niets vanaf weet, gaat ook mee.

Aflevering 14

MUCH TO MY CHAGRIN

Op Netflix sinds 15 november 2019

De nieuwe concurrent Polly vormt een bedreiging voor het team. María moet een cruciale beslissing nemen. Terwijl Lorena afkickt, lijkt ze weer in de problemen te komen.

Aflevering 15

MEANWHILE IN NEW YORK

Op Netflix sinds 15 november 2019

Na een enerverende reis naar New York moet Sofía een beslissing nemen die van invloed is op Pablo. Maar dat is niet de enige verrassing die hem te wachten staat.

Aflevering 16

MISSING MY MILLIONS

Op Netflix sinds 15 november 2019

Pablo's leven staat op zijn kop en hij moet helemaal opnieuw beginnen. Zullen zijn vrienden hem helpen? Lorena komt terug van rehab en gaat zakendoen.

Aflevering 17

MANUFACTURING DEFECTS

Op Netflix sinds 15 november 2019

Pablo probeert zijn positie terug te winnen, maar ondervindt zware concurrentie van Lorena en Polly. Ana Pau maakt ruzie met Jonás en Diego doet een ontdekking.

Aflevering 18

MISS TAKES

Op Netflix sinds 15 november 2019

Regina begint een onverwachte affaire en Polly treft voorbereidingen, ook voor Regina's geliefde. Dingen veranderen voor Ana Pau en Sofía bekent aan Diego.

Aflevering 19

MYTHMAKING

Op Netflix sinds 15 november 2019

Diego ontdekt iets over Sofía, en Bernardo over Ana Pau. Lorena wordt bedreigd. Polly breidt haar team uit om de club neer te halen.

Aflevering 20

MY HEART ON MY SLEEVE

Op Netflix sinds 15 november 2019

Na een geleden verlies opent Jonás zijn nieuwe bar en hoopt hij op een nieuwe start. María beseft wat er is gebeurd en vertelt hem de waarheid over Pablo.

Aflevering 21

MALICE AFORETHOUGHT

Op Netflix sinds 15 november 2019

Ze zijn als team niet serieus genomen. Diego is gekwetst en woedend, Jonás verbaasd, Ana Pau miserabel, Bernardo dronken en boos, Lorena vervreemd en María stopt ermee.

Aflevering 22

MAMA SAID KNOCK YOU OUT

Op Netflix sinds 15 november 2019

Het wordt oorlog als Polly de teamgenoten van Pablo naar de duistere kant lokt. Intussen probeert Nico wanhopig vrede te stichten met Regina, en Matías met Lorena.

Aflevering 23

MAKING A MONSTER

Op Netflix sinds 15 november 2019

Sofía verraadt Ana Pau, waardoor zij, Jonás en María richting Polly worden gedreven. Als Lorena aan het einde van haar Latijn is, besluit Matías actie te ondernemen.

Aflevering 24

MISS U, BUBBLES

Op Netflix sinds 15 november 2019

Jonás probeert wraak te nemen en maakt een vreselijke fout die Polly een handig voordeel oplevert. Intussen proberen Pablo en Sofía de puinhoop van Matías op te ruimen.

Aflevering 25

MUCHAS GRACIAS, NEXT.

Op Netflix sinds 15 november 2019

Pablo en Polly staan voor het laatst tegenover elkaar. María, Jonás, Matías, Santiago, Sofía, Max en Ana Pau zijn verstrikt in hun duel. Regina overweegt een nieuw leven.

© 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.