Easy

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Deze serie met sterrencast volgt diverse inwoners van Chicago die zich moeizaam een weg banen in een doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The F**king Study

  Nadat een verhitte discussie op een feestje leidt tot een gênante bewustwording, proberen een carrièrevrouw en haar thuisblijvende echtgenoot hun seksleven te verbeteren.

  Aflevering 2

  Vegan Cinderella

  Na een wilde nacht met een radicale veganist besluit een bekrompen student om niet langer vlees te eten of zichzelf schuldig te maken aan luchtvervuiling.

  Aflevering 3

  Brewery Brothers

  Een aanstaande vader met een saaie kantoorbaan begint met zijn hasj-rokende broer een illegale brouwerij zonder zijn vrouw hierin te kennen.

  Aflevering 4

  Controlada

  Een stel probeert zwanger te raken, maar krijgt bezoek van een losbandige vriend die bij hen op de bank blijft slapen en de nodige stress veroorzaakt.

  Aflevering 5

  Art and Life

  Een stripauteur op middelbare leeftijd die zijn eigen leven gebruikt als materiaal voor zijn boeken, krijgt van een student fotografie een koekje van eigen deeg.

  Aflevering 6

  Utopia

  Een nieuwsgierig stel ontdekt Tinder en probeert een triootje te regelen. Ze ontvangen al gauw een voorstel van een vriend.

  Aflevering 7

  Chemistry Read

  Na een verbroken relatie zet een jonge actrice koers naar een veelbelovende toekomst, terwijl haar tegenspeler wordt geconfronteerd met de gevolgen van ouder worden.

  Aflevering 8

  Hop Dreams

  Een koppige journalist veroorzaakt ruzie tussen twee ondernemers die verdeelde meningen hebben over de toekomst van hun bedrijf.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Package Thief

  Buren uit een welvarende buurt nemen het heft in handen als ze een dief met een honkbalpetje pakketten zien stelen die bij hen voor de deur zijn bezorgd.

  Aflevering 2

  Open Marriage

  Andi en Kyle zijn getrouwde ouders, maar onderzoeken een open relatie nadat ze dit hebben besproken tijdens therapie. Op de eerste avond gooien ze beiden lijntjes uit.

  Aflevering 3

  Side Hustle

  Een stand-upcomedian die ook taxichauffeur is, en een seksueel bevrijde, feministische schrijfster proberen rond te komen terwijl ze hun creatieve dromen najagen.

  Aflevering 4

  Spent Grain

  Twee broers zijn inmiddels vader en worstelen met de groei van hun brouwerij. Hun vrouwen starten ondertussen een eigen bedrijf dat biologische hondensnoepjes verkoopt.

  Aflevering 5

  Conjugality

  Jacob brengt een nieuwe editie van zijn eerste stripverhaal uit, waarin hij over zijn ontrouw vertelt. Ondertussen probeert hij de banden met zijn ex-vrouw aan te halen.

  Aflevering 6

  Prodigal Daughter

  Een tiener keert zich tegen haar rijke ouders als deze haar dwingen om voor straf elke week naar de kerk te gaan.

  Aflevering 7

  Lady Cha Cha

  Een beginnende revuedanseres confronteert haar vriendin met haar dubbele norm op het gebied van kunst, seks en feminisme.

  Aflevering 8

  Baby Steps

  Een vrouw is gekwetst door een beëindigde relatie. Ze vindt afleiding door te babysitten voor een vriendin die hulp nodig heeft, en overweegt een nieuw soort gezinsleven.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Swipe Right

  Op Netflix sinds 10 mei 2019

  Andi en Kyle hebben een open huwelijk, maar alleen Kyle maakt hier gebruik van. Totdat Andi een oude vriend tegenkomt tijdens een etentje.

  Aflevering 2

  Private Eyes

  Op Netflix sinds 10 mei 2019

  Hugh, die bij U-Spy Store werkt, is blij wanneer hij undercover mag gaan tijdens een BDSM-feest. Hij doet plichtsgetrouw onderzoek naar zijn rol als submissive.

  Aflevering 3

  Spontaneous Combustion

  Op Netflix sinds 10 mei 2019

  Wanneer het huurcontract van Chase en Jo afloopt, zegt Chase dat ze niet klaar is voor een vaste relatie. Maar het valt niet mee om opnieuw te beginnen.

  Aflevering 4

  Yes

  Op Netflix sinds 10 mei 2019

  Annie wil niet meer alleen zijn en besluit 30 dagen lang ja te zeggen tegen iedereen die haar mee uit vraagt. Maar ze wordt al snel moe van al dat daten.

  Aflevering 5

  Swipe Left

  Op Netflix sinds 10 mei 2019

  Kyle voelt zich bedreigd door Andi's relatie met Ryan. Maar wanneer Andi van gedachten verandert, moeten Kyle en zij allebei hun gevoelens onder de loep nemen.

  Aflevering 6

  Blank Pages

  Op Netflix sinds 10 mei 2019

  De egocentrische professor Jacob komt erachter dat een ex-studente een niet bepaald vleiende striproman over hun relatie schrijft.

  Aflevering 7

  Number One Seller

  Op Netflix sinds 10 mei 2019

  Straatverkoper Scrap gaat weg bij zijn baas omdat hij niet steeds een deel van zijn omzet wil afdragen. Daarom gaat hij met zijn vriend Cool voor zichzelf beginnen.

  Aflevering 8

  Low Rolling Boil

  Op Netflix sinds 10 mei 2019

  Als de politie Jeff oppakt voor het runnen van een bar in zijn garage, biedt zijn broer Matt, die hij lang niet heeft gezien, hem een baan aan bij zijn eigen brouwerij.

  Aflevering 9

  She's Back

  Op Netflix sinds 10 mei 2019

  Wanneer Sophie ontdekt dat haar tv-programma is stopgezet, heeft ze spijt dat ze haar ex heeft gedumpt om actrice te worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.