Dynasty

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  I Hardly Recognized You

  Wanneer de ambitieuze Fallon en haar aanstaande stiefmoeder ruzie krijgen over zaken, probeert ze de grootste rivaal van haar vader voor zich te winnen.

  Aflevering 2

  Spit It Out

  Na het Windbriar-ongeluk zijn alle ogen gericht op de Carringtons, waarop Blake de familie bij elkaar roept. Fallon helpt Cristals affaire verborgen te houden.

  Aflevering 3

  Guilt is for Insecure People

  De zware aanklacht tegen Steven wekt argwaan. Blake verzoekt om een administratief verbod tegen Fallon. Anders confronteert Cristal met haar verleden.

  Aflevering 4

  Private As A Circus

  Na de overval wordt Blake door Cristal weggelokt voor een weekend in het bos. Fallon probeert een groot contract binnen te halen en Steven wil zijn naam zuiveren.

  Aflevering 5

  Company Slut

  Cristal en Fallon strijden om op de cover van een prominent tijdschrift te komen en om de titel Vrouw van het Jaar. De ex-vriend van Steven keert terug naar de stad.

  Aflevering 6

  I Only Exist For Me

  Cristal staat op gespannen voet met Fallon en verwelkomt een herstellende gast in huis. Ze betaalt de onvolwassen Sammy Jo om op te passen.

  Aflevering 7

  A Taste of Your Own Medicine

  Thanksgiving wordt bij de Carringtons uitgebreid gevierd met American football en eten, maar ook familiedrama. Cristals logé komt met een schokkende verrassing.

  Aflevering 8

  The Best Things In Life

  Vlak voor Kerstmis wordt Cristal ingehaald door haar verleden. Voordat de jaarlijkse kerstverlichting wordt ontstoken, ruziën de Carringtons over cadeaus voor klanten.

  Aflevering 9

  Rotten Things

  Vrede op aarde? Kerst bij de Carringtons betekent onverwachte gasten, schokkende schandalen en een ruzie onder de boom.

  Aflevering 10

  A Well Dressed Tarantula

  Fallon plant een luisterrijk verjaardagsfeest waarbij alles met bladgoud is bedekt, tot aan het personeel toe. Sammy Jo ontmoet een geest uit zijn verleden.

  Aflevering 11

  I Answer To No Man

  Als Blake hoort dat Fallon is ontvoerd, staat hij erop de leiding te nemen over een geheime reddingsmissie. Maar hij krijgt het niet allemaal alleen voor elkaar.

  Aflevering 12

  Promises You Can’t Keep

  Er staat veel op het spel bij een politieke geldinzamelingsactie met casinothema, waar Cristal vermoedt dat Blake bluft en Fallon alles op alles zet voor een deal.

  Aflevering 13

  Nothing But Trouble

  Jeff en Monica zetten hun wraakplan in gang, Sammy Jo organiseert een speciale meidenavond en Steven bereidt zich voor op een verkiezingscampagne.

  Aflevering 14

  The Gospel According to Blake Carrington

  Teds vertrek brengt Steven in een compromitterende positie. Cecil verruilt de gevangenis voor het paradijs. Culhane en Fallon dineren met de Colby's.

  Aflevering 15

  Our Turn Now

  Fallon zet haar plannen voor de bruiloft van de eeuw door, compleet met decoratieve pauwen. Sammy Jo staat onder druk om zijn status veilig te stellen.

  Aflevering 16

  Poor Little Rich Girl

  De Carringtons gaan van een bruiloft naar een begrafenis, waardoor Blake pijnlijke emoties onder ogen moet zien. Steven helpt Sammy Jo en Jeff is op oorlogspad.

  Aflevering 17

  Enter Alexis

  Een lid van de familie Carrington duikt na 11 jaar afwezigheid weer op, wat op het familielandgoed voor opschudding zorgt en Blake doet ontsteken in wraakzuchtige woede.

  Aflevering 18

  Don’t Con a Con Artist

  Op Netflix sinds 7 april 2018

  Fallon en Alexis ruziën om de liefde van Steven, waardoor hij tussen twee vuren komt te zitten. Elders staan Culhane en Cristal voor een familiecrisis.

  Aflevering 19

  Use or be Used

  Op Netflix sinds 21 april 2018

  Fallons machtsstrijd met haar moeder laait op als Alexis zich bemoeit met haar liefdesleven. Cristal vraagt Blake om op de juiste manier te handelen.

  Aflevering 20

  A Line from the Past

  Op Netflix sinds 28 april 2018

  Alexis bereidt zich voor op haar volgende zet. Fallon en Cristal gaan een onverwachte samenwerking aan. Anders helpt Sammy Jo om de perfecte bruiloft te organiseren.

  Aflevering 21

  Trashy Little Tramp

  Op Netflix sinds 5 mei 2018

  Fallon probeert met het bedrijf een nieuwe richting in te slaan. Jeff en Monica onderzoeken de claims van Alexis. Niet iedereen is blij met de onverwachte logé.

  Aflevering 22

  Dead Scratch

  Op Netflix sinds 12 mei 2018

  De bruiloft van Steven en Sammy Jo trekt drama en ongenode gasten aan. Fallons machtsspel komt tot een eind wanneer de Colby's komen opdagen met verrassend nieuws.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Twenty-Three Skidoo

  Op Netflix sinds 13 oktober 2018

  Blake verwerkt een groot verlies. Fallon overweegt meerdere aanbiedingen. Steven wil eerlijk zijn met Sammy Jo, maar is bang dat hij geen slecht nieuws meer aankan.

  Aflevering 2

  Ship of Vipers

  Op Netflix sinds 20 oktober 2018

  Blake kondigt groot nieuws aan en Kirby probeert in de gunst te komen van de Colby's. Fallon leert de Van Kirks kennen, maar die familie is als een slangenkuil.

  Aflevering 3

  The Butler Did It

  Op Netflix sinds 27 oktober 2018

  Culhane doet zaken namens Fallon. Blake leert de 'nieuwe' Cristal kennen. Sammy Jo organiseert een feestelijke babyshower. Kirby graaft in haar verleden.

  Aflevering 4

  Snowflakes in Hell

  Op Netflix sinds 3 november 2018

  Na een schokkende onthulling brengen de Carringtons onverwachts samen een mooie tijd in het buitenland door. Culhane moet een gevaarlijke opdracht uitvoeren.

  Aflevering 5

  Queen of Cups

  Op Netflix sinds 10 november 2018

  Een helderziende komt met verontrustend nieuws. Jeff en Culhane krijgen een onverwachte vriendschapsband, en Fallon stelt voor 'bewust uit elkaar' te gaan.

  Aflevering 6

  That Witch

  Op Netflix sinds 17 november 2018

  Wanneer slecht weer, een tornado om precies te zijn, iedereen samenbrengt voor een donkere en stormachtige Thanksgiving, ontdekt Fallon dat eigen haard goud waard is.

  Aflevering 7

  A Temporary Infestation

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Cristal en Blake vieren een nieuw begin, waardoor Alexis weer slinks uit de hoek kan komen. Elders stort Fallon zich met hart en ziel op een project.

  Aflevering 8

  A Real Instinct for the Jugular

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Fallon betrekt Alexis bij de bruiloftsplanning en sluit haar daarna weer buiten. Nu Steven in Zuid-Amerika is, kan Sammy Jo het gevaarlijk goed vinden met een werknemer.

  Aflevering 9

  Crazy Lady

  Op Netflix sinds 22 december 2018

  Het is weer een gezellige kerst bij de Carringtons: Blake en Fallon ruziën over hoe ze met een ontvoering moeten omgaan en Cristal denkt dat Alexis geheimen verbergt.

  Aflevering 10

  A Champagne Mood

  Op Netflix sinds 19 januari 2019

  Culhane is wanhopig en wendt zich tot Fallon voor bescherming. Ondertussen heeft Cristal groot nieuws dat ze liever niet aan Blake wil vertellen.

  Aflevering 11

  The Sight of You

  Op Netflix sinds 26 januari 2019

  Terwijl Fallon een groep uitnodigt voor een skitrip met de meiden, stapt Blake naar Culhane en biedt hem een baan aan. Alexis neemt de verdrietige Sam onder haar hoede.

  Aflevering 12

  Filthy Games

  Op Netflix sinds 2 februari 2019

  Nu zijn relatie met Steven wankel is, werkt Sam aan zelfverbetering. Een afgewezen Fallon probeert te bewijzen dat ze nog niet is uitgespeeld.

  Aflevering 13

  Even Worms Can Procreate

  Op Netflix sinds 9 februari 2019

  De band tussen Blake en Cristal is hechter dan ooit, totdat een onverwachte gast voor opschudding zorgt. Culhane en Fallon krijgen ruzie op kantoor.

  Aflevering 14

  Parisian Legend Has It…

  Op Netflix sinds 16 maart 2019

  Fallon en Sam vliegen naar Parijs en doen een ontnuchterende ontdekking. Door een verschrikkelijk verlies neemt Blake het heft in handen.

  Aflevering 15

  Motherly Overprotectiveness

  Op Netflix sinds 23 maart 2019

  Fallon wil Blake beschermen tegen een familiedrama, maar een onverwachte gast gooit roet in het eten. Culhane en Cristal proberen een zakelijk probleem op te lossen.

  Aflevering 16

  Miserably Ungrateful Men

  Op Netflix sinds 30 maart 2019

  Nu de familienaam wordt bezoedeld door negatieve publiciteit, herschrijft Fallon haar eigen verhaal. Blake organiseert een feest om de terugkeer van zijn zoon te vieren.

  Aflevering 17

  How Two-Faced Can You Get?

  Op Netflix sinds 20 april 2019

  De nieuwe uitgeverij van Fallon staat te springen om nieuwe deals te tekenen, maar eerst moet ze met haar verleden afrekenen. Jeff probeert iets bij Atlantix.

  Aflevering 18

  Life Is a Masquerade Party

  Op Netflix sinds 27 april 2019

  Adam presenteert de nieuwe Alexis aan de familie tijdens een overdadig feest voor Sam, die sinds kort vrijgezel is. Fallon raakt betrokken bij het liefdesleven van Liam.

  Aflevering 19

  This Illness of Mine

  Op Netflix sinds 4 mei 2019

  De moeder van Liam komt met een schokkende aankondiging. Het gaat bergafwaarts met de gezondheid van Jeff. Cristal en Blake spelen Bonnie en Clyde.

  Aflevering 20

  New Lady in Town

  Op Netflix sinds 11 mei 2019

  Fallon spant samen met Liam om Adam in het bijzijn van Blake zwart te maken. De moeder van Jeff en Monica komt thuis. Sam dwingt Anders vakantie te nemen.

  Aflevering 21

  Thicker Than Money

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Een onwillige Fallon stemt ermee in haar vader uit de brand te helpen. Sam geeft geld uit als water. Cristal wordt gedwongen te kiezen tussen Blake en haar familie.

  Aflevering 22

  Deception, Jealousy and Lies

  Op Netflix sinds 5 juni 2019

  Duistere geheimen komen aan het licht en de Carringtons staan voor een keuze: de familiedynastie beschermen of persoonlijke relaties behouden.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.