Dix pour cent

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Cécile

  Terwijl agent Gabriel een manier zoekt om actrice Cécile de France het slechte nieuws te vertellen, veroorzaakt een mysterieuze nieuwkomer op kantoor de nodige intriges.

  Aflevering 2

  Line and Françoise

  Een onverwachte gebeurtenis brengt de toekomst van het agentschap in gevaar. De rivaliteit tussen Françoise Fabian en Line Renaud loopt volledig uit de hand.

  Aflevering 3

  Nathalie and Laura

  Moeder Nathalie Baye en dochter Laura Smet staan als cliënt voor een dilemma als ze hetzelfde script krijgen aangeboden. Camille krijgt een onverwachte uitnodiging.

  Aflevering 4

  Audrey

  Audrey Fleurot neemt voor het geld een zware nieuwe rol aan, maar moet tegelijkertijd voor twee kleine kinderen zorgen. Andréa zet nog hoger in om Colette te paaien.

  Aflevering 5

  Julie and Joey

  Terwijl Gabriel en Andréa op de set snel een ruzie tussen JoeyStarr en Julie Gayet sussen, hoort Mathias dat een belangrijke cliënt uit een soapserie wordt geschreven.

  Aflevering 6

  François

  Terwijl Mathias de gevolgen begint te voelen van zijn bekentenis, probeert Andréa een gedurfde theaterproductie met François Berléand te redden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Virginie and Ramzy

  Door een fotoschandaal moet Mathias kiezen tussen twee cliënten die een relatie hebben. Andréa wil een potentiële investeerder voor zich winnen.

  Aflevering 2

  Fabrice Luchini

  Onder druk van hun nieuwe baas proberen de agenten Fabrice Luchini, de grootste cliënt van StarMédia, binnen te halen. Sofia wordt kwaad tijdens een auditie.

  Aflevering 3

  Norman

  Gabriel helpt Norman Thavaud om zijn rijbewijs te halen, dat hij nodig heeft voor een rol. Hicham plant een groots verjaardagsfeest voor zijn zoon, die op bezoek is.

  Aflevering 4

  Isabelle

  Andréa wil Isabelle Adjani koppelen aan een succesvolle, jonge regisseur, maar dit mislukt volledig. Camille riskeert haar baan om Mathias uit de problemen te helpen.

  Aflevering 5

  Guy

  Het vreemde gedrag van Guy Marchand op de set zorgt voor paniek in het agentschap. Andréa en Camille staan allebei voor onwelkome verrassingen.

  Aflevering 6

  Juliette

  Wanneer de agenten naar Cannes gaan voor een paar belangrijke dagen, loodst Andréa vlak voor het festival presentatrice Juliette Binoche door verschillende crises heen.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Jean

  Op Netflix sinds 4 januari 2019

  Andréa wil meer contracten binnenhalen dan Mathias, maar stuit op een probleem als ze ontdekt dat Jean Dujardin wel heel erg gehecht is geraakt aan zijn laatste rol.

  Aflevering 2

  Monica

  Op Netflix sinds 4 januari 2019

  Monica Bellucci wil een normale man ontmoeten en vraagt Gabriel om hulp. Hicham heroverweegt zijn overeenkomst met Andréa. Noémie heeft een verrassende mededeling.

  Aflevering 3

  Gérard

  Op Netflix sinds 4 januari 2019

  Gérard Lanvin vraagt Mathias om een auditie voor een vriendelijke ober te regelen, maar de casting loopt in het honderd door een vergissing van een overwerkte Camille.

  Aflevering 4

  Isabelle

  Op Netflix sinds 4 januari 2019

  Gabriel doet zijn uiterste best om een overboekte Isabelle Huppert uit de problemen te houden als Franse en Amerikaanse filmmakers op dezelfde avond een opname plannen.

  Aflevering 5

  Béatrice

  Op Netflix sinds 4 januari 2019

  Andréa's zwangerschapsverlof staat op zijn kop als een regisseur Béatrice Dalle wil dwingen tot een naaktscène. Een rechtszaak zorgt voor opschudding op het bureau.

  Aflevering 6

  ASK

  Op Netflix sinds 4 januari 2019

  Nu de verrader is ontmaskerd, proberen de andere agenten snel hun eigen oplossing te vinden voor Huppertgate. Tijdens het dertigste jubileum lopen spanningen hoog op.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.