Disjointed

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Activiste Ruth Whitefeather Feldman runt een wietapotheek en moedigt haar trouwe patiënten aan om vooral te relaxen en te genieten van het high worden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Omega Strain

  De medewerkers van Ruth's wietapotheek hebben een grote passie voor het leven, de liefde en wiet. Maar vooral wiet.

  Aflevering 2

  Eve's Bush

  Nadat een bedrijf uit de buurt een formele klacht heeft ingediend tegen de apotheek, lanceren twee van Ruth's trouwste klanten een pro-wietprotest.

  Aflevering 3

  Rutherford B. Haze

  Travis en Olivia bereiken een akkoord. Dank en Dabby vinden een onverwachte sponsor. Carter vertelt over zijn verleden.

  Aflevering 4

  Erschreckendglückseligkeit OG

  Peter is in de ban van een legendarische wietfotograaf. Ondertussen verandert Ruth van gedachten over het liefdesleven van haar zoon.

  Aflevering 5

  Schrödinger’s Pot

  Pete en Doug delen een liefde voor kaarsen. Jenny pleegt een pijnlijk telefoontje. Travis is het niet eens met de scrabbletactieken van Ruth.

  Aflevering 6

  Donna Weed

  Tijdens een begrafenisceremonie voor een beroemde wietactivist fantaseert Ruth over wat Travis zou zeggen bij haar herdenking.

  Aflevering 7

  Prom Night

  Ruth is bang dat ze Pete verliest aan een concurrent. Olivia en Carter helpen Jenny een knappe klant op te sporen.

  Aflevering 8

  Pyongyang Green

  Carter vraagt Ruth om advies. Jenny vertelt Pete de waarheid. Travis neemt zijn nieuwe vriendin mee naar de apotheek, tot ergernis van Olivia.

  Aflevering 9

  Olivia's S***balls

  Travis maakt indruk op Ruth met zijn zakelijk inzicht. Olivia introduceert een nieuwe delicatesse. Pete ontvangt buitenaards bezoek.

  Aflevering 10

  The Worst

  Terwijl Ruth en Travis de ergste dag van hun leven doormaken, komen Dank en Dabby tot een kortstondig inzicht.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  4/20 Fantasy

  Terwijl de groep 4/20 viert, helpt Ruth Olivia met een contract, verliest Pete zijn zelfvertrouwen in zijn vermogen wiet te kweken, en delen Jenny en Carter een geheim.

  Aflevering 2

  Helium Dream

  Ruth organiseert een dag voor vrouwelijke ondernemers onder leiding van een oude vriendin. De jongens komen nader tot elkaar op het dak. Pete's relatie staat op springen.

  Aflevering 3

  Buds Lite

  Dank en Dabby vragen Ruth om juridisch advies. Olivia's verleden als de onbedoelde ster van een virale video bedreigt haar bloeiende onderneming.

  Aflevering 4

  Weed of Fortune

  Ruth probeert dapper Dank and Dabby vrijgesproken te krijgen. De rest organiseert een feest voor Pete's 'wedergeboortedag' om hem over een vermeende vloek heen te helpen.

  Aflevering 5

  Travissimo Private Reserve

  Carters relatie met zijn therapiepapegaai strijkt Jenny tegen de haren in. Doug gaat ongevraagd mee op Pete's uitstapje naar het bos. Dank en Dabby krijgen een stagiair.

  Aflevering 6

  B.Y.O.P.F.U.

  Dabby geeft een Gatsby-feest, maar Dank houdt er niet van zich chic uit te dossen. Ruth krijgt een band met een nieuwe klant en helpt Maria het licht te zien.

  Aflevering 7

  Emperor Shennong

  Een investeerder toont interesse in Olivia's eetbare cannabisproducten, Ruth haalt Walter over om iets nieuws te proberen, en Carter en Doug vechten om een parkeerplek.

  Aflevering 8

  A-A-R-Pot

  Pete's relatie met Biowave neemt een andere wending. Olivia weet niet wat ze aan moet met Angelo's bedrijfsvoorstel. De vrienden proberen te schilderen als ze high zijn.

  Aflevering 9

  Dr. Dankerson's Revivifying Wellness Tincture

  Carters stand-upcarrière heeft een moeizame start. Dank en Dabby doen alsof ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Walter en Ruth voeren een lastig gesprek.

  Aflevering 10

  Main Street, USA

  Biowave's plan verrast Pete en Doug. Ruth zoekt een manier om Walter te helpen. Een onverwachte bezoeker brengt Jenny van haar stuk.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.