Dirk Gently's Holistic Detective Agency

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Op goed geluk storten de excentrieke amateurdetective Dirk en zijn balorige assistent Todd zich op ingewikkelde, gevaarlijke en bovennatuurlijke mysteries.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Horizons

  Todd Brotzman is het middelpunt van een bovennatuurlijk strafrechtelijk onderzoek waarin moord, ontvoering, huisdieren en de vreemde detective Dirk Gently een rol spelen.

  Aflevering 2

  Lost & Found

  Tijdens hun zoektocht naar Lydia komen Todd en Dirk uiteindelijk op een brug terecht met een corgi voor een gevangenenuitwisseling die natuurlijk fout loopt.

  Aflevering 3

  Rogue Wall Enthusiasts

  Dirk en Farah vinden een belangrijke aanwijzing achter een geheime deur in huize Webb. Amanda probeert uit het huis te komen. Rimmers verrassende verleden wordt onthuld.

  Aflevering 4

  Watkin

  Todd en Dirk zitten in een ondergronds doolhof dat onder stroom staat, terwijl Farah Amanda redt van een FBI-agent die niet meer is wie hij lijkt te zijn.

  Aflevering 5

  Very Erectus

  Dirk en Todd graven een schat op, maar raken een kitten kwijt. Amanda sluit zich aan bij de Rowdy 3 en Bart ruimt op, terwijl Zimmerfield en Estevez Rimmer opsporen.

  Aflevering 6

  Fix Everything

  Todd doet een bekentenis en Bart vindt haar doelwit. Terwijl het steeds beter gaat met Estevez, weten Dirk en Todd op unieke wijze uit handen van Rimmer te blijven.

  Aflevering 7

  Weaponized Soul

  Tijdens een week in het verleden ontdekken Dirk en Todd waarvoor Webbs uitvinding eigenlijk dient. Terug in het hotel worden ze in een tijdlus geconfronteerd met hun lot.

  Aflevering 8

  Two Sane Guys Doing Normal Things

  Todd bepleit de zaak bij Estevez. Rimmer schakelt versterking in. Lydia hervindt zichzelf en Bart en Ken slagen er onverwacht in om de situatie te redden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Space Rabbit

  Dirk ondergaat zinloze tests bij Blackwing. De zoektocht van Todd en Farah naar Dirk voert hen naar het afgelegen Bergsberg in Montana, waar Bart ook opduikt.

  Aflevering 2

  Fans of Wet Circles

  Todd en Farah worden eindelijk herenigd met Dirk en verkennen samen met sheriff Hobbs een leegstaand huis. Suzie, een plaatselijke inwoonster, ontdekt onbenutte krachten.

  Aflevering 3

  Two Broken Fingers

  Hobbs en zijn nieuwe gevangenen en vrienden onderzoeken een oude moord. Bart sluit zich aan bij de groep en gebeurtenissen in Wendimoor nemen een duistere wending.

  Aflevering 4

  The House Within the House

  Amanda wordt naar Wendimoor gebracht, Dirk komt via een glijbaan in een bizarre versie van het Cardenas-huis terecht, en Farah probeert samen met Tina Suzie te vinden.

  Aflevering 5

  Shapes and Colors

  Dirk, Todd, Farah en Tina komen een overlevend lid van de familie Cardenas tegen voordat ze naar een concert gaan. Amanda wordt onderwezen door een heks.

  Aflevering 6

  Girl Power

  Dirk, Todd, Farah en Tina beseffen dat de antwoorden in Wendimoor moeten liggen, maar Amanda ziet een duistere toekomst, terwijl Suzie zich aansluit bij de Magiër.

  Aflevering 7

  That Is Not Miami

  In Wendimoor begint Dirk aan zichzelf te twijfelen, ziet Todd Amanda terug en krijgt Suzie een kroon. Maar 'er is een kans dat dit alles slechts een tekening is'.

  Aflevering 8

  Little Guy, Black Hair

  Ken wordt de facto leider van Blackwing, Farah en Tina sporen de Magiër op, en Dirk roept de hulp in van de Ruige Drie om Todd en Amanda te redden van executie.

  Aflevering 9

  Trouble Is Bad

  De oorlog verwoest Wendimoor en geliefden Panto en Silas proberen het bloedbad te stoppen, troepen vallen Blackwing binnen en de Magiër verandert bondgenoten in vijanden.

  Aflevering 10

  Nice Jacket

  Dirk ontdekt de identiteit en locatie van 'de jongen' en probeert hem te redden, maar de zelfverklaarde koningin Suzie laat haar greep op Wendimoor niet verslappen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.