Designated Survivor: 60 Days

  Sinds 11 juli 2019 te zien op Netflix

  Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  De Waarnemend President

  Op Netflix sinds 11 juli 2019

  Tijdens een rit met zijn familie ziet Park Mu-jin dat bij de Nationale Vergadering het ondenkbare is gebeurd. Zijn leven staat daarna al snel op zijn kop.

  Aflevering 2

  Opperbevelhebber

  Op Netflix sinds 11 juli 2019

  Park Mu-jin wordt omringd door generaals en ambtenaren die luidkeels discussiëren over wat er moet gebeuren. Ondanks protesten besluit hij zijn gevoel te volgen.

  Aflevering 3

  De Status Quo Handhaven

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  Han Na-gyeong ziet een verrassend verband nadat ze een aanwijzing heeft ontdekt. Als een politieke rivaal openbare angst zaait, weegt Park Mu-jin zijn opties af.

  Aflevering 4

  Bekentenis

  Op Netflix sinds 18 juli 2019

  Er wordt een overlevende gevonden op de plaats van de ramp. Park Mu-jin is ongerust na Cha Yeong-jin’s briefing over de populariteitscijfers en verkiezingspeilingen.

  Aflevering 5

  Een Goed Mens

  Op Netflix sinds 25 juli 2019

  Het live-interview van Park Mu-jin verontrust het publiek en het personeel van het Blauwe Huis. Jeong Han-mo is sceptisch over Na-gyeongs vermoedens over Oh Yeong-seok.

  Aflevering 6

  Bevel

  Op Netflix sinds 25 juli 2019

  Terwijl het personeel de angst bij het publiek probeert weg te nemen, doet Park Mu-jin een onverwacht voorstel. Na-gyeong vraagt Yun Chan-gyeong om hulp.

  Aflevering 7

  Bestuur

  Op Netflix sinds 1 augustus 2019

  Han Ju-seung keert terug naar het Blauwe Huis, Na-gyeong vertelt Han-mo een verontrustend detail en Yun Chan-gyeong dreigt Park Mu-jin met afzetting.

  Aflevering 8

  Twijfel

  Op Netflix sinds 1 augustus 2019

  Yeong-jin denkt zijn kandidaat gevonden te hebben. Na-gyeong vindt een opname die pijnlijk is voor Yeong-seok en vraagt Han-mo om Park Mu-jin meteen in te lichten.

  Aflevering 9

  Schandaal

  Op Netflix sinds 8 augustus 2019

  Het personeel probeert de geruchten over Park Mu-jin onder controle te houden, maar hij blijft terughoudend. Ji Yun-bae vertelt Han-mo dat alleen hij hem kan redden.

  Aflevering 10

  Medeplichtige

  Op Netflix sinds 8 augustus 2019

  Park Mu-jin krijgt verontrustende informatie van een onverwachte bron en wordt aangeraden om niemand te vertrouwen. Cha Yeong-jin heeft nog steeds geen antwoord gekregen.

  Aflevering 11

  De Waarnemend President, Oh Yeong-seok

  Op Netflix sinds 15 augustus 2019

  Kang Dae-han ondervraagt Na-gyeong, die Park Mu-jin per se persoonlijk wil briefen. De personeelsleden weten niet hoe ze de acties van Yeong-seok moeten interpreteren.

  Aflevering 12

  Antwoord

  Op Netflix sinds 15 augustus 2019

  Het gekonkel van Yeong-seok blijft niet onopgemerkt. Choe Gang-yeon is bang dat Park Mu-jin zijn keuze heeft gemaakt. Na-gyeong voelt Yeong-jin aan de tand.

  Aflevering 13

  Presidentskandidaat

  Op Netflix sinds 22 augustus 2019

  Yeong-seok heeft scherpe woorden voor Park Mu-jin. Yeong-jin bereidt zijn kandidaat voor, ondanks het advies van Ju-seung. Na-gyeong probeert Han-mo gerust te stellen.

  Aflevering 14

  De Uitkomst

  Op Netflix sinds 22 augustus 2019

  De adviseurs van Park Mu-jin vragen zich af of hij beslissingen neemt als zittend president of als presidentskandidaat. Yeong-seok vertelt hem over zijn plannen.

  De Val

  Op Netflix sinds 29 augustus 2019

  Park Mu-jin probeert iets tegen de militaire dreiging te doen door te gokken op Lee Gwan-muk. Yeong-jin ontvangt foto's die een kandidaat in een lastige positie brengen.

  De Laatste Keus

  Op Netflix sinds 29 augustus 2019

  Nu zijn presidentschap bijna voorbij is, haast Park Mu-jin zich met zijn medewerkers om de zaak op te lossen. De mysterieuze kleermaker blijft echter een raadsel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.