De kloof

  Op 2 november 2018 verwijderd van Netflix

  Een rechtenstudente die werkt voor een strafpraktijk probeert een onschuldige man te verdedigen en raakt in de clinch met de officier van justitie.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The Ways Men Divide

  Een maatschappelijk werker neemt het op tegen de officier van justitie van de stad om te voorkomen dat een moordenaar die volgens haar onschuldig is, wordt geëxecuteerd.

  Aflevering 2

  No Such Thing as Justice

  Naarmate de executie van hun cliënt dichterbij komt, racen Christine en haar team tegen de klok om de zaak van de aanklager te ontrafelen. Adam probeert hen te stoppen.

  Aflevering 3

  Facts Are The Enemy

  Christine wordt afgeleid door de zaak-Butler en kan zich maar moeilijk concentreren op haar naderende examen. Adam probeert zijn wroeging opzij te zetten.

  Aflevering 4

  Never Forget

  Terry kan zich moeilijk aanpassen aan het leven na de gevangenis. Volgens Christine is ze niet klaar voor haar grootste uitdaging. Adam handelt onafgemaakte zaken af.

  Aflevering 5

  I'm For Justice

  Christine neemt contact op met haar oma terwijl haar onderzoek steeds gevaarlijker wordt. Jenny's lot is van invloed op de familie Page. Trey en zijn vader krijgen ruzie.

  Aflevering 6

  And The Little Ones Get Caught

  Als Terry in zijn eigen zaak graaft, krijgt hij te maken met een welgestelde familie. Adam ontdekt de waarheid over belangrijk bewijs. Clark loopt groot gevaar.

  Aflevering 7

  I Can't Go Back

  Christine probeert een getuige veilig te stellen voor Terry. Terry neemt een riskante stap met het oog op zijn verdediging. Adam staat voor een ingrijpende beslissing.

  Aflevering 8

  To Whom Evil Is Done

  Stanley Zale dwingt Christine een onmogelijke keuze te maken. Billie bedenkt een plan om zichzelf te beschermen. Eric raakt verstrikt in een gewelddadige situatie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.