DC's Legends of Tomorrow

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilot: Deel 1

  Terug uit de toekomst stelt de schurk Rip Hunter een kleurrijk, legendarisch team samen om te voorkomen dat een onsterfelijke vijand de tijd en de geschiedenis uitwist.

  Aflevering 2

  Pilot: Deel 2

  Op een gevaarlijke missie om Savage te ondermijnen valt het pak van Atom in verkeerde handen en moet Stein overleg plegen met een briljante man: zijn jongere zelf.

  Aflevering 3

  Blood Ties

  Rip en Sara raken in de problemen als ze beslag willen leggen op de geldbronnen van Savage. Snart en Rory proberen een waardevolle smaragd te stelen. Stein coacht Ray.

  Aflevering 4

  White Knights

  Het team komt aan in 1986 en volgt het spoor van Savage naar een Sovjetwetenschapper. Rip meet zich met een mentor. Kendra wil haar nieuwe impulsen de baas worden.

  Aflevering 5

  Fail-Safe

  Het team krijgt hulp van buitenaf om in de goelag te infiltreren. Indien nodig voert Sara een heftig back-upplan uit. Valentina hoort dat Stein de helft van Firestorm is.

  Aflevering 6

  Star City 2046

  Als de Waverider in 2046 landt, krijgen Rip en zijn bemanning een troosteloos toekomstbeeld van Star City. Sara gaat op zoek naar de verdwenen Oliver Queen.

  Aflevering 7

  Marooned

  Het team ontvangt een noodsignaal van een andere tijdreiziger die in de ruimte is gestrand. Rip besluit om de oproep te beantwoorden, ondanks dat het een val kan zijn.

  Aflevering 8

  Night of the Hawk

  In de jaren 50 gaan professor Stein en Sara in Oregon undercover in een ziekenhuis waar Savage werkt. Ze verdenken hem van een recente reeks moorden.

  Aflevering 9

  Left Behind

  De Waverider laat Sara, Ray en Kendra achter in de jaren 50. Als niemand hen komt halen, besluit Sara zich weer bij de League of Assassins aan te sluiten.

  Aflevering 10

  Progeny

  Het team moet een van de toekomstige bondgenoten van Savage uitschakelen, maar zodra ze meer over hem te weten komen, staan ze voor een moreel dilemma.

  Aflevering 11

  The Magnificent Eight

  Rip en het team gaan naar het Wilde Westen om zich daar te verschuilen. Ze raken in conflict met een bende outlaws en brengen het stadje daarmee in gevaar.

  Aflevering 12

  Last Refuge

  De Time Masters sturen de Pilgrim uit op een missie om alle teamleden te vermoorden. Hij richt zich op hun verleden, toen ze nog jong en kwetsbaar waren.

  Aflevering 13

  Leviathan

  Rip en het team reizen naar Londen in het jaar 2166, waar Savage op het hoogtepunt van zijn macht is. Het kan weleens hun laatste kans zijn om hem ten val te brengen.

  Aflevering 14

  River of Time

  Savage vertelt Kendra dat hij haar en Carter weer samen kan brengen. Rip en het team overwegen hoe ze hem het beste kunnen aanpakken.

  Aflevering 15

  Destiny

  Zowel Rip als Rory raakt helemaal van de wijs door de nabijheid van de Time Masters. Sara neemt de Waverider over.

  Aflevering 16

  Legendary

  Rip en het team keren terug naar 2016, waar ze ieder voor zich overwegen of ze hun missie willen afmaken. Sara wordt herenigd met haar vader.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Out of Time

  In 1942 doen de Legends hun best om Albert Einstein te beschermen en te voorkomen dat de nazi's en Damien Darhk met een atoombom New York verwoesten.

  Aflevering 2

  The Justice Society of America

  Nog steeds in 1942 gaat het team het gevecht aan met een nazistrijder om de Justice Society of America en Nate's opa voor een ramp te behoeden.

  Aflevering 3

  Shogun

  Een ongelukje brengt het team naar het feodale Japan, waar ze Nate moeten helpen om met zijn nieuwe superkrachten een dorp te beschermen tegen een woeste krijgsheer.

  Aflevering 4

  Abominations

  De uitkomst van de Amerikaanse Burgeroorlog staat op het spel. Jax en Amaya bezoeken een plantage met slaven, terwijl de anderen tegen een alliantie van zombies vechten.

  Aflevering 5

  Compromised

  Het team infiltreert in het Witte Huis in 1987 en ontdekt dat Damien Darhk een verdrag met de Russen ondermijnt. De jongere versie van Stein verkeert in levensgevaar.

  Aflevering 6

  Outlaw Country

  In het Wilde Westen vechten de Legends samen met een oude bondgenoot tegen een revolverheld die met de kracht van een mysterieus soort erts zijn eigen land wil regeren.

  Aflevering 7

  Invasion!

  Samen met Flash en andere supermensen reizen de Legends naar 1951 om een Dominator te ontvoeren, maar brengen daarmee onbewust een laatste krachtmeting teweeg.

  Aflevering 8

  The Chicago Way

  Als Damien Darhk en een nieuwe bondgenoot een verdrag met Al Capone sluiten, reizen de Legends naar Chicago in de jaren 20, waar zich een sinister plan ontvouwt.

  Aflevering 9

  Raiders of the Lost Art

  Nadat Darhk in 1967 een aanval pleegt, stopt filmstudent George Lucas met filmmaken. Deze betreurenswaardige beslissing brengt het bestaan van de Legends in gevaar.

  Aflevering 10

  The Legion of Doom

  Bij het zoeken naar de Speer van het Lot valt de Legion of Doom door ruzie uit elkaar. Stein roept de hulp van zijn dochter in en overtreedt de regels van het tijdreizen.

  Aflevering 11

  Turncoat

  De Legends reizen naar 1776 om de moord op George Washington te voorkomen en stuiten op een verraderlijke oude vriend die de Speer van het Lot zoekt.

  Aflevering 12

  Camelot/3000

  Op zoek naar delen van de Speer van het Lot reizen de Legends van de 31e eeuw naar de 6e eeuw en werken ze samen met een oude bondgenoot aan het hof van koning Arthur.

  Aflevering 13

  Land of the Lost

  Als de Legends miljoenen jaren in het verleden neerstorten, moeten ze vechten tegen dinosaurussen en foute versies van henzelf in de verwrongen geest van Rip Hunter.

  Aflevering 14

  Moonshot

  Het team is op zoek naar Commander Steels deel van de Speer van het Lot. In 1970 infiltreren ze in NASA en belemmeren ze de missie naar de maan van Apollo 13.

  Aflevering 15

  Fellowship of the Spear

  Het team wil de Speer van het Lot vernietigen en bezoekt tijdens de Eerste Wereldoorlog aan het front J.R.R. Tolkien, maar de speer verleidt zelfs iemand binnen het team.

  Aflevering 16

  Doomworld

  Als de Legion of Doom in Star City de scepter zwaait, begrijpen de Legends dat de tijd is herschreven en verenigen ze zich om de Speer van het Lot terug te halen.

  Aflevering 17

  Aruba

  Om de herschreven tijd in 2017 ongedaan te maken, reizen de Legends terug naar Frankrijk tijdens de Eerste Wereldoorlog om de Speer van het Lot van henzelf te stelen.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Aruba-Con

  Rip Hunter vormt het Time Bureau om de door de Legends gebroken tijdslijn te repareren. De Legends proberen intussen te voorkomen dat Julius Caesar de 21e eeuw verovert.

  Aflevering 2

  Freakshow

  De Legends reizen af naar het circus van P.T. Barnum in 1870 om een gevaarlijk tijds-anachronisme op te sporen. Amaya legt een verontrustende bekentenis af aan het team.

  Aflevering 3

  Zari

  In 2042, een tijd waarin metamensen vogelvrij verklaard zijn, volgt het team een mysterieuze moordenaar. Amaya probeert via visioenen haar totem te begrijpen.

  Aflevering 4

  Phone Home

  De Legends reizen samen met een energiek nieuw teamlid naar 1988 om een anachronistische Dominator te vangen en het leven van de jonge Ray te redden.

  Aflevering 5

  Return of the Mack

  Rip Hunter zet de Legends in om hem te helpen een vampier op te sporen in het 19e-eeuwse Londen, maar ze stuiten al gauw op een oude vijand die veel gevaarlijker is.

  Aflevering 6

  Helen Hunt

  De Legends willen Hollywoods gouden tijdperk en de toekomst van technologie redden als de legendarische schoonheid Helena van Troje in Hollywood een oorlog ontketent.

  Aflevering 7

  Welcome to the Jungle

  Als de Legends naar 1967 reizen om te zorgen dat een bijzondere vijand van de Vietnamoorlog geen derde wereldoorlog maakt, stuit Mick op pijnlijke jeugdherinneringen.

  Aflevering 8

  Crisis on Earth-X, Deel 4

  De Legends worden bijgestaan door Supergirl, de Flash en hun verrassende nieuwe bondgenoot in een ultieme krachtmeting met de vijanden van aarde-X.

  Aflevering 9

  Beebo the God of War

  Van slag door een vreselijk verlies gaan de Legends naar een Viking-buitenpost in Noord-Amerika, waar een vreemd artefact het lot van de Nieuwe Wereld zou kunnen keren.

  Aflevering 10

  Daddy Darhkest

  Het is 1969. Sara en Constantine zitten vast in een gesticht en strijden tegen de demon Mallus. Zari en Ray vechten in 2017 tegen hem. Amaya daagt ondertussen Kuasa uit.

  Aflevering 11

  Here I Go Again

  Als de Waverider in een tijdlus verstrikt raakt, moet Zari naar aanwijzingen zoeken in de persoonlijke geheimen van de bemanning om het schip voor een ramp te behoeden.

  Aflevering 12

  The Curse of the Earth Totem

  De Legends gaan op zoek naar de krachtige aardtotem van Zambesi en beleven in het jaar 1717 de nodige avonturen met Zwartbaard en zijn bende wellustige zeerovers.

  Aflevering 13

  No Country for Old Dads

  Nora en Damien Darhk gebruiken Ray om een wetenschapper uit Oost-Berlijn over de grens te brengen. Ze moeten afrekenen met een moordenaar: een jongere versie van Darhk.

  Aflevering 14

  Amazing Grace

  Wanneer een totem Elvis Presleys muziek vervloekt, gaan de Legends naar het Memphis van de jaren 50 om de Kings carrière en de toekomst van rock-'n-roll te redden.

  Aflevering 15

  Necromancing the Stone

  Constantine komt terug om de Legends te helpen wanneer Mallus, via Sara, de kracht van de doodstotem gebruikt om een aanval uit te voeren aan boord van de Waverider.

  Aflevering 16

  I, Ava

  Nate en Wally vormen een riskante alliantie om Amaya's gestolen totem terug te halen. Sara, Ray en Gary ontdekken een alarmerend geheim over Ava.

  Aflevering 17

  Guest Starring John Noble

  Op Netflix sinds 3 april 2018

  Amaya trekt haar eigen plan om haar dorp te redden. Ondertussen wil het team een jonge Barack Obama beschermen en Mallus dwarszitten. Een bekende acteur schiet te hulp.

  Aflevering 18

  The Good, The Bad and The Cuddly

  Op Netflix sinds 10 april 2018

  Piraten, Vikingen, Romeinen en de Legends gaan de strijd met elkaar aan in het Wilde Westen terwijl het team de totems wil gebruiken om Mallus voorgoed te verslaan.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  The Virgin Gary

  Op Netflix sinds 24 oktober 2018

  De Legends komen in 1969 op Woodstock een psychedelisch, magisch beest tegen en roepen de hulp in van John Constantine en de ingetogen Gary om een bloedbad te voorkomen.

  Aflevering 2

  Witch Hunt

  Op Netflix sinds 31 oktober 2018

  De Legends bevinden zich in Salem, Massachusetts tijdens de beruchte heksenprocessen. Ze treffen er een magisch wezen met zangtalent aan.

  Aflevering 3

  Dancing Queen

  Op Netflix sinds 7 november 2018

  De conventionele Ray, die op zoek is naar een magisch wezen, probeert in de jaren 1970 in een punkband te infiltreren. Nate ontdekt de ruige kant van het Time Bureau.

  Aflevering 4

  Wet Hot American Bummer

  Op Netflix sinds 14 november 2018

  Het team belandt in een huiveringwekkend kampvuurverhaal als een monster in het bos kinderen uit een zomerkamp in de jaren 1990 in Maine begint te ontvoeren.

  Aflevering 5

  Tagumo Attacks!!!

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Een monsterfilmregisseur neemt deel aan de strijd van de Legends als in 1951 in Tokyo Bay een nachtmerrie tot leven komt. Ray vraagt om een riskante gunst.

  Aflevering 6

  Tender Is the Nate

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Na een verrassingsinspectie op de Waverider, gaat Hank in de jaren 20 mee op monsterjacht met het team in Parijs... met een beetje hulp van Ernest Hemingway.

  Aflevering 7

  Hell No, Dolly

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Er is een moordenaar ontsnapt in de jaren 1850 in New Orleans. De politie verdenkt een voodoopriesteres. Maar de waarheid omtrent de dader is een heel ander verhaal.

  Aflevering 8

  Legends of To-Meow-Meow

  Op Netflix sinds 12 december 2018

  Constantine ontdekt dat zijn inmenging de Legends heeft veranderd in schietgrage killers en wendt zich tot Charlie voor hulp bij het aanpassen van de tijdlijn.

  Aflevering 9

  Lucha de Apuestas

  Op Netflix sinds 2 april 2019

  Terwijl het Time Bureau wordt opgeschrikt door verraad, volgt Mona samen met de Legends een ontsnapt wild wezen naar de lucha libre-ringen in Mexico-Stad in de jaren 60.

  Aflevering 10

  The Getaway

  Op Netflix sinds 10 april 2019

  Met Hank op hun hielen maken de Legends een tijdsprong naar 1973 om president Nixon te ontvoeren nadat hij een tijdlijnbedreigende eerlijke aanpak heeft ontwikkeld.

  Aflevering 11

  Séance & Sensibility

  Op Netflix sinds 17 april 2019

  Een lustuitbraak leidt de dames naar het Engeland van 1800, waar Jane Austen is gestopt met schrijven over romantiek. Rory en Constantine roepen een geest op.

  Aflevering 12

  The Eggplant, the Witch & the Wardrobe

  Op Netflix sinds 24 april 2019

  Sara reist naar een buitenaards voorgeborchte om Ava te redden. Nate doet een ontdekking over Hank, en Nora helpt de Legends om het tegen een demon op te nemen.

  Aflevering 13

  Egg MacGuffin

  Op Netflix sinds 1 mei 2019

  Terwijl Ray demonische bezetenheid afweert en Mick een schrijversbeurs bijwoont, gaan Nate en Zari naar een avonturiersgenootschap uit de jaren 30 van de vorige eeuw.

  Aflevering 14

  Nip/Stuck

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  Nadat Neron een val voor de Waverider heeft gezet, dwingt hij Constantine tot een confrontatie met een oude Keltische koning. Gary tepelnotiseert het Time Bureau.

  Aflevering 15

  Terms of Service

  Op Netflix sinds 15 mei 2019

  Terwijl Constantine zich met snelle praatjes in de hel redt, komt Neron met een geavanceerd plan om zielen te verkrijgen. De goede fee helpt Gary om wraak te nemen.

  Aflevering 16

  Hey, World!

  Op Netflix sinds 28 mei 2019

  De Legends bedenken een gezinsvriendelijk plan om Nerons voornemen om de hel op aarde te ontketenen te dwarsbomen. Constantine en Nora racen om Ray's ziel te redden.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Crisis on Infinite Earths: Hour Five

  Op Netflix sinds 16 januari 2020

  De treurende Legends zijn terechtgekomen in een vreemde, nieuwe wereld en bereiden zich met hun Paragons voor op een definitieve confrontatie met de Anti-Monitor.

  Aflevering 2

  Meet The Legends

  Op Netflix sinds 23 januari 2020

  Met een documentaireteam in hun kielzog en een defecte Gideon reizen de Legends naar het keizerlijke Rusland als de begrafenis van Raspoetin een duivelse wending neemt.

  Aflevering 3

  Miss Me, Kiss Me, Love Me

  Op Netflix sinds 6 februari 2020

  Het team ontdekt Astra's duivelse plan en vertrekt naar het Los Angeles van de jaren 40 om een gangster weer tot leven te wekken. Behrads familie bezorgt Nate een schok.

  Aflevering 4

  Slay Anything

  Op Netflix sinds 13 februari 2020

  Het team reist door de tijd naar 1989 en 2004 op een missie om te voorkomen dat de beruchte Schoolfeestslachter een schoolfeest in een bloedbad verandert.

  Aflevering 5

  A Head of Her Time

  Op Netflix sinds 20 februari 2020

  Constantine wordt letterlijk achtervolgd door zijn verleden. De andere Legends volgen een sluwe Encore naar een weelderige soiree tijdens de Franse Revolutie.

  Aflevering 6

  Mortal Khanbat

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  De herrezen Genghis Khan is nog steeds op oorlogspad en verplaatst zich naar het territorium van de triades in Hongkong. Constantine zoekt een middel tegen zijn kwaal.

  Aflevering 7

  Mr. Parker's Cul-De-Sac

  Op Netflix sinds 12 maart 2020

  Als Nora's vader Damien Darhk terugkeert als een Encore, raakt het team door haar verstrikt in een uitgebreid web van leugens. Zari helpt Mick met een trollenprobleem.

  Aflevering 8

  Romeo v. Juliet: Dawn of Justness

  Op Netflix sinds 19 maart 2020

  Ray worstelt met belangrijk nieuws voor Nate. De Waverider reist naar Elizabethaans Londen om William Shakespeare en een stuk van het Weefgetouw van het Lot te vinden.

  Aflevering 9

  Zari, Not Zari

  Op Netflix sinds 23 april 2020

  Zari leert meer over haar andere verleden. Mick wil zijn verleden veranderen. Charlies wrede zus jaagt op het team om een ​​deel van het Weefgetouw van het Lot te vinden.

  Aflevering 10

  The Great British Fake Off

  Op Netflix sinds 30 april 2020

  Constantine en Zari reizen door de tijd, op zoek naar de ring van Lachesis en krijgen problemen in een Victoriaans pension. Gary, Ava en Mick maken een reis naar de hel.

  Aflevering 11

  Ship Broken

  Op Netflix sinds 7 mei 2020

  Mick en Lita houden een vader-dochterweekend, terwijl Sara moeite heeft met een beangstigende nieuwe vaardigheid. Een sinistere kracht achtervolgt een blinde Waverider.

  Aflevering 12

  Freaks & Greeks

  Op Netflix sinds 14 mei 2020

  De Legends gaan naar een campus om de kelk van Dionysus in handen te krijgen. Maar eerst moeten ze een bekende drinkwedstrijd van een studentenvereniging winnen.

  Aflevering 13

  I Am Legends

  Op Netflix sinds 21 mei 2020

  De Legends zijn een dag lang onsterfelijk en willen snel het Weefgetouw starten, maar honderden ondoden staan in de weg. Gary gaat alleen de confrontatie aan met het Lot.

  Aflevering 14

  The One Where We're Trapped on TV

  Op Netflix sinds 28 mei 2020

  In een dystopische wereld getiranniseerd door de Fates zitten de Legends gevangen in populaire series en kunnen ze zich amper herinneren wie ze zijn.

  Aflevering 15

  Swan Thong

  Op Netflix sinds 4 juni 2020

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.