Danger Mouse

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De meest geweldige superspion ter wereld keert terug om de wereld te redden met hulp van de onhandige hamster Penfold en de allernieuwste technische gadgets.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Danger Mouse is terug... alweer

  Het onhandige knaagdier keert terug naar Londen en wordt ontslagen voor het vernielen van de stad. Maar een bekeerde Baron beseft dat de wereld zijn geknoei nodig heeft.

  Aflevering 2

  Gevaar op de zeebodem

  Danger Mouse neemt Penfold mee op een cruise om te ontspannen en computergames te spelen, maar hun vakantie wordt onderbroken door de aanval van vreemde zeemonsters.

  Aflevering 3

  Groenvinger

  Danger Mouse kan het niet laten in Kakelentoks spullen te neuzen en er komt onbedoeld een buitenaards onkruid vrij dat zich verspreidt en zwermen ruimtebijen aantrekt.

  Aflevering 4

  Planeet der toiletten

  Penfold zit op het toilet met de nieuwste uitvinding van Kakelentok en onketent een wereldwijde toiletpotrevolutie geleid door slechterik Dr. Rioolpijp.

  Aflevering 5

  Roze pracht

  Een verwend nest verandert in het lab in een slechterik die lijkt op Barbie. Danger Mouse moet haar roze terreurbeleid omverwerpen....als prinses.

  Aflevering 6

  HET beveiligingssysteem

  Danger Mouse helpt de uitvinding van Professor Kakelentok om zeep en brengt HQ in gevaar. Samen met de onhandige Penfold moet hij HQ redden.

  Aflevering 7

  De World Wide-spin

  Als Penfold te ijverig schoonmaakt en het World Wide Web vernietigt, moet Danger Mouse zijn angst voor spinnen overwinnen voordat een reuzenspin de wereld opeet.

  Aflevering 8

  De andere dag dat de aarde stilstond

  Als de Baron een gigantisch stoplicht de ruimte in lanceert om de wereld te laten stoppen met draaien, moeten Danger Mouse en Penfold de aarde redden.

  Aflevering 9

  Welkom in de Danger-wereld

  Danger Mouse heeft een heel groot ego dat een intergalactische dreiging vormt wanneer hij de populairste toeristische attractie in het universum wordt.

  Aflevering 10

  Internationale samenwerking

  Als de in het nauw gedreven Baron ontsnapt door de wereldnaties door elkaar te husselen, moet Danger Mouse samenwerken met zijn no-nonsense Amerikaanse collega.

  Aflevering 11

  De terugkeer van Danger K

  Wanneer Kolonel K's oude vijand opnieuw opduikt, anarchie zaait en ongemanierdheid aanwakkert, bemoeit de Kolonel er zich hoogstpersoonlijk mee.

  Aflevering 12

  Grote Penfold

  Terwijl een asteroïde naar de aarde raast, wordt Penfold per ongeluk bestraald en veranderd in een reuzenhamster. En die moet de wereld redden.

  Aflevering 13

  Vergezochte verdachten

  Als Danger Mouse en Penfold een kostbare geheime formule transporteren naar het hoofdkwartier, ontdekken ze dat de Baron een spion heeft in hun midden.

  Aflevering 14

  De fan van Danger Mouse

  Danger Mouse's grootste fan wint een wedstrijd en mag meelopen met zijn held. Maar juist die blinde verering maakt hem gevaarlijk.

  Aflevering 15

  De Quark-spelen

  Danger Mouse, Penfold en Jeopardy Mouse worden ontvoerd door Quark en gedwongen mee te vechten in een strijd op een buitenaardse planeet.

  Aflevering 16

  De wraak van de sneeuwman

  Wanneer de klungelige Sneeuwman de magische hoed van de Kerstman steelt, wil hij de kerst verpesten. Danger Mouse moet zijn goede humeur weer terug zien te krijgen.

  Aflevering 17

  De eigenwijze uitvinder

  Een kwaadaardige chimpansee-tijdreiziger vervangt de grootste uitvindingen uit de geschiedenis. Danger Mouse komt net op tijd aan, maar dit is niet laat genoeg.

  Aflevering 18

  Operatie 'Domoor'

  Kakelentok maakt selderij om de intelligentie van de agenten te stimuleren. Helaas blijkt dit een heel dom idee te zijn wanneer de Baron dit in handen krijgt.

  Aflevering 19

  #SinistereMouse

  De Baron rekruteert de kwaadaardige tegenhanger van DM uit een ander universum om in naam van Danger Mouse misdaden te plegen, maar een verrassende held schiet te hulp.

  Aflevering 20

  Watermysterie in Groenrug

  Groenrugs nieuwste plan mislukt, waardoor hij zijn geheugen kwijtraakt. Daarom nemen Danger Mouse en Penfold hem mee terug naar zijn verleden.

  Aflevering 21

  Hypnose-tv

  Danger Mouse en Penfold gaan naar Transsylvanië om de ijdele graaf Duckula, die van de wereldbevolking tv-kijkende kasplantjes wil maken, te stoppen.

  Aflevering 22

  Vrolijke verknaldag

  Danger Mouse heeft een surpriseparty georganiseerd voor de verjaardag van professor Kakelentok. Maar de Baron is van plan om 's werelds grootste spelbreker te worden.

  Aflevering 23

  Frankentoks monster

  Wanneer professor Kakelentoks moeder het lab bezoekt, wordt de familiereünie verpest door een enorm vuilnisetend monster. Kan Danger Mouse zorgen voor een happy end?

  Aflevering 24

  Ontsnappen aan HET

  Professor kakelentok zorgt ervoor dat HET criminelen kan vinden en opsluiten, maar hierdoor komt het hele team gevangen te zitten.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Megahurtz valt aan

  Penfold moet een holografische schurk verslaan omdat hij anders wordt vervangen door een robot. DM helpt hem vals te spelen, tot woede van het hologram.

  Aflevering 2

  Het hamstereffect

  De tijdreiziger Brunel gaat terug in de tijd om te voorkomen dat Danger Mouse en Penfold elkaar ontmoeten. Daardoor heeft DM ineens geen partner meer.

  Aflevering 3

  Een bèèèènde schurken

  Wanneer DM en Penfold ontdekken dat Danger Schaap slecht is geworden, gaat DM tijdens een wedstrijd undercover om het nieuwe hulpje van de Baron te worden.

  Aflevering 4

  De clownsinvasie

  Wanneer buitenaardse clowns op aarde landen, kan DM niet stoppen met lachen. Daardoor voelen de clowns zich beledigd en verklaren ze de oorlog aan de planeet.

  Aflevering 5

  Kaaspocalyps

  Danger Mouse maakt zichzelf per ongeluk met handboeien vast aan Groenrug. Samen moeten ze een schurk tegenhouden die de wereld wil veranderen in kaas.

  Aflevering 6

  Hij was maar een kloon

  Nadat Danger Mouse aan Penfold heeft verteld dat hij niet in magie gelooft, laat hij per ongeluk een slechte koningin vrij uit een mystiek kristal.

  Aflevering 7

  Lang leve Hydrant

  Nadat Jeopardy Mouse de prijs voor agent van de maand heeft gewonnen, gaat DM naar New York omdat hij de methoden van zijn Amerikaanse collega niet vertrouwt.

  Aflevering 8

  Het stiekeme lek

  Penfold is verslaafd aan social media en vertelt online te veel over Danger Mouse. Daardoor dreigt een plan om de Baron te verslaan in het water te vallen.

  Aflevering 9

  Morgen is er weer een zaterdag

  De Prinses gebruikt haar magie om weekdagen te laten verdwijnen zodat het altijd weekend is. Maar nu loopt de maatschappij in het honderd doordat niemand meer werkt.

  Aflevering 10

  De halve wereld is genoeg

  Door een fout van Danger Mouse wordt Kakelentok ontslagen. Terwijl hij tevergeefs probeert om haar weer aan een baan te helpen, hakt de Baron de wereld in tweeën.

  Aflevering 11

  De keverkoningin

  Quark heeft een nieuw plan: hij wil een leger van Danger Mouse- en Penfold-klonen maken. De echte DM en Penfold moeten het hierdoor tegen zichzelf opnemen.

  Aflevering 12

  Het kwaad uit het twystyversum

  Een slechte versie van Penfold is de aarde binnengedrongen. DM en de goede Penfold reizen naar een alternatieve wereld, Twistyversum genaamd, om alles recht te zetten.

  Aflevering 13

  De oud-agenten

  Groenrug laat de aarde sneller draaien met behulp van windmolens, waardoor iedereen snel oud wordt. De bejaarde DM moet de Baron te slim af zijn.

  Aflevering 14

  Populaire Penfold

  Penfold wordt gevraagd mee te doen aan een spelshow met beroemdheden. Hij wordt al snel een fenomeen, maar Danger Mouse vertrouwt het niet.

  Aflevering 15

  De schattigen zullen de aarde overnemen

  DM wordt boos wanneer belangrijke mensen over de hele wereld worden vervangen door schattige kittens, maar niemand begrijpt waarom hij tegen deze lieve dieren is.

  Aflevering 16

  De boyband

  DM gaat undercover als nieuw lid van een boyband, maar hij is zo blij dat hij mag zingen en dansen dat hij niet door heeft dat de manager van de band snode plannen heeft.

  Aflevering 17

  Droomangst

  Quark plant advertenties voor meubels in de dromen van mensen. Danger Mouse moet het brein van Penfold binnendringen om de stad te redden.

  Aflevering 18

  De zelfvertrouwenruil

  De Baron wil graag dat zijn verlegen dochter slecht wordt, en steelt daarom het zelfvertrouwen van DM. Hij geeft dit aan haar, maar met rampzalige gevolgen.

  Aflevering 19

  De spion die verkouden werd

  De Baron wil dat iedereen over de hele wereld de olifantengriep krijgt, maar Penfold is immuun voor de ziekte.

  Aflevering 20

  Sir Danger de Mouse

  De Koningin van Weevils overtuigt DM ervan dat hij een middeleeuwse ridder is die haar uit de gevangenis moet redden. Penfold probeert alles weer recht te zetten.

  Aflevering 21

  De Duckula-show

  Duckula ontvoert de apen die de serie schrijven, en dwingt hen om hem de ster te maken. Daardoor worden DM en Penfold bijna uit de serie geschreven.

  Aflevering 22

  Agent 58

  Danger Mouse en Penfold moeten infiltreren in een conventie van criminelen: er is een nieuwe agent die van gedaante kan veranderen en Penfolds baan dreigt over te nemen.

  Aflevering 23

  Het verdienstelijke hulpje

  Wanneer Groenrug de Sidekickie Awards kaapt met een leger robottermieten, biedt DM aan Penfold de kans om deze avond de leiding te nemen.

  Aflevering 24

  Een onsmakelijke schoolmaaltijd

  Een slechte voedingswetenschapper doet alsof hij docent is en wil een leger gevaarlijke hotdogs loslaten. DM en Penfold gaan undercover als student om hem te stoppen.

  Aflevering 25

  Muisondergang

  Danger Mouse krijgt het zwaar te verduren tegen de schurk Crumhorn, die alle gadgets van Kakelentok tegen hem gebruikt.

  Aflevering 26

  Muiscomeback

  Nadat Crumhorn de wereld heeft veroverd, reist Penfold naar een afgelegen jungle om de vermiste Danger Mouse te zoeken.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.