Cuckoo

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  Rachel schokt haar nette Britse ouders als ze trouwt met een Amerikaanse hippie. Dit is slechts de eerste van een reeks verrassingen die de familie te verwerken krijgt.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  The Homecoming

  De Thompsons verwelkomen aarzelend hun nieuwe schoonzoon Cuckoo in huis, maar met zijn New Age-ideeën jaagt hij vader Ken al gauw tegen zich in het harnas.

  Aflevering 2

  Family Meeting

  Kens poging om tijdens een familiebijeenkomst wat basisregels voor Cuckoo vast te leggen heeft vreselijke gevolgen voor het universiteitsfeest van zijn dochter Rachel.

  Aflevering 3

  Ken on E

  Ken is erg blij als vertegenwoordiger te zijn verkozen, maar Dylan dwarsboomt zijn plannen. Gezien zijn interesse in politiek heeft Cuckoo volop advies.

  Aflevering 4

  Grandfather's Cat

  Ken is bang dat Cuckoo het verjaardagsfeest van zijn schoonvader zal verpesten, maar door de tussenkomst van een kat wordt Cuckoo de held en Ken de schurk.

  Aflevering 5

  Connie Sings

  Cuckoo overtuigt Lorna's beste vriendin om haar leven om te gooien en een zangcarrière te ambiëren. Een klein probleem: ze kan niet zingen.

  Aflevering 6

  The Wedding

  Als Cuckoo en Rachel constateren dat hun huwelijk niet is erkend, wordt een nieuwe ceremonie gepland, maar Karl probeert zich permanent van zijn schoonzoon te ontdoen.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  A New Beginning

  Ken kijkt ernaar uit om tijd voor zichzelf te hebben wanneer Dylan naar de universiteit gaat, maar een vreemdeling met een bekend karakter staat aan zijn deur.

  Aflevering 2

  Potato Party

  Dylan geeft een feestje in de hoop dat het voor hem en zijn vriendin zal leiden tot seks. Dale neemt Cuckoos aardappelbusje over en komt met raar voedsel op de proppen.

  Aflevering 3

  Tribunal

  Steve zegt gevoelige informatie bekend te zullen maken als Ken hem niet vertegenwoordigt in een zaak rond nalatigheid. Ben koppelt Dale en Rachels vriendin Natalie.

  Aflevering 4

  Funeral

  Ken neemt Dale en Dylan mee naar de begrafenis van zijn oude leraar, vastberaden om het aan hem geleende boek terug te vinden. Ze zorgen alle drie voor het nodige tumult.

  Aflevering 5

  Ken at Work

  Ken komt in aanmerking voor een grote promotie, maar wanneer hij probeert een concurrerende collega in diskrediet te brengen, stuit hij op een vreemde video-opname.

  Aflevering 6

  Neighbourhood Watch

  Ken voelt zich ontmand als Dale moet ingrijpen om een indringer weg te jagen. Rachel heeft tegenstrijdige gevoelens over samenwonen met Ben.

  Aflevering 7

  Christmas Special

  Vlak voor Kerstmis vertelt Lorna verrassend nieuws, terwijl Ben en Dale doen wat ze kunnen om de feestdagen voor Rachel bijzonder te maken.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Birth

  Lorna is haar bevallingsdatum voorbij. Ken veinst zijn akkoord met haar voorstel over de baby's verzorging. Rachels hoop op liefde is voorbij nu Dale terug is uit China.

  Aflevering 2

  The Application

  Als Rachel te laat is met solliciteren voor haar droombaan bij Nina's non-profit, schieten Dale en Ken te hulp, alhoewel hun definitie van hulp niet helemaal legaal is.

  Aflevering 3

  Mum's Group

  Ken gelooft Lorna niet dat een nieuwe moeder in de groep een oogje op hem zou hebben, maar een reeks bizarre gebeurtenissen toont aan dat Lorna wel degelijk gelijk had.

  Aflevering 4

  Life of Dale

  Lorna vergeet Kens verjaardag die daarop ook nog wordt verstoord door Steve met een tonnetje zelfgebrouwen bier en een bordspel dat Dale aan China doet terugdenken.

  Aflevering 5

  University Challenged

  Dylan voelt zich op de universiteit miskend en wil na drie weken al afhaken. Ken en Dale rijden naar de campus om hem van gedachten te doen veranderen.

  Aflevering 6

  Sid's Big Day

  Dale heeft een speciale bijdrage voor de ceremonie rond baby Sids naamgeving. Kens moeder uit Spanje zorgt voor de nodige consternatie met haar tarotkaarten.

  Aflevering 7

  The Holiday

  Tijdens een rustgevende familievakantie in Cumbria verzwijgt Ken zijn dubbele agenda en wordt Dale meermaals met de waarheid geconfronteerd.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Lawyer of the Year

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Ken is dolblij dat hij genomineerd is voor een award, advocaat van het jaar, totdat hij ontdekt dat zijn rivale Jane ook op de lijst staat. Dale gaat op zoek naar werk.

  Aflevering 2

  The Licence

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Kens speech bij de prijsuitreiking heeft gevolgen. Dale en Steve proberen een vergunning te krijgen. Sid wordt toegelaten tot een topcrèche, onder één voorwaarde.

  Aflevering 3

  Ken's New Friend

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Nadat Ken de politie belt om een luid feest te melden bij zijn nieuwe buurman, worden ze vrienden en houdt Ken het telefoontje geheim, waardoor Steve verdacht wordt.

  Aflevering 4

  Trapped

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Ken wordt ingemetseld tijdens de bouw van de nieuwe bar. Rachel denkt dat ze misschien zwanger is. En Dylan krijgt een nieuwe vriendin, die eigenlijk niet zo nieuw is.

  Aflevering 5

  Walkabout

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Rachel heeft ruimte nodig en Dale brengt haar naar de bergen, waardoor Ken haar moet gaan zoeken op dezelfde dag dat in een vergadering over zijn carrière wordt beslist.

  Aflevering 6

  Opening Night

  Op Netflix sinds 14 december 2018

  Ken beraamt een plan om zijn baan terug te krijgen, Steve en Dale bereiden zich voor op de opening van hun bar, en Rachel overweegt naar Afrika te gaan voor een baan.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Ivy Arrives

  Op Netflix sinds 19 april 2019

  Een geschokte Ken hoort dat hij een halfzus blijkt te hebben die miljardair is. Ze heet Ivy, maar ze heeft een verborgen agenda wanneer ze op bezoek komt.

  Aflevering 2

  Ivy Nanny

  Op Netflix sinds 19 april 2019

  Ken neemt Ivy schoorvoetend in dienst als Sids nieuwe kindermeisje als hij na een persoonsverwisseling zonder oppas komt te zitten. Rachel ontmoet Bens nieuwe vriendin.

  Aflevering 3

  Weed Farm

  Op Netflix sinds 19 april 2019

  Ken en Lorna maken hun liefdesleven spannender door makelaartje te spelen. Ivy gaat met Dylan samenwerken aan zijn geheime onderneming: een weetplantage.

  Macbeth

  Op Netflix sinds 19 april 2019

  Ken overweegt zich kandidaat te stellen voor het parlement nadat een waarzegster in het café voorspelt dat hij zal winnen. Ivy stort zich op een bejaarde multimiljonair.

  Aflevering 5

  Divorce Party

  Op Netflix sinds 19 april 2019

  Steve geeft een scheidingsfeest voor Ivy en moedigt haar aan om haar woede te uiten. Ken's gelikte nieuwe pak drijft een wig tussen hem en Lorna.

  Aflevering 6

  Two Engagements and a Funeral

  Op Netflix sinds 19 april 2019

  Een ongelukkige spraakverwarring van Ivy leidt tot een onverwacht sterfgeval. Ken nodigt met tegenzin Lorna's ex-vriend uit voor een diner om fondsen te werven.

  Aflevering 7

  Election

  Op Netflix sinds 19 april 2019

  Een campagne-incident met een microfoon die nog aan staat, brengt Kens verkiezingskansen in gevaar. Ivy's ex-man verschijnt onverwachts ten tonele en wil haar terug.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.