Crazy Delicious

  Sinds 24 juni 2020 te zien op Netflix

  In deze wedstrijd schotelen dappere thuiskoks de etensgoden klassiekers in een nieuw jasje en fantasierijke gerechten voor om een Gouden Appel te winnen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Bananas Barbecues

  Op Netflix sinds 24 juni 2020

  Bereid bizarre bananengerechten, vind de pizza opnieuw uit en leef je uit op de barbecue: dat zijn de creatieve opdrachten voor deze onverschrokken thuiskoks.

  Aflevering 2

  Takeout Takeover

  Op Netflix sinds 24 juni 2020

  Een fan van schattig eten, een blogger en een Italiaans-Bengaalse foodie maken zalige paddenstoelen en vinden de tosti opnieuw uit. En wie maakt de beste afhaalmaaltijd?

  Aflevering 3

  Picnic Perfection

  Op Netflix sinds 24 juni 2020

  Het is crunchtijd: heerlijke wortels met een twist. De koks stressen over innovatieve hamburgers en gaan helemaal los met een fantastisch picknickfeest.

  Aflevering 4

  Birthday Blowout

  Op Netflix sinds 24 juni 2020

  Vindingrijke koks maken heerlijke gerechten met aardbeien, gaan aan de slag met hotdogs en pakken flink uit met een verrassend, heerlijk verjaardagsfeestmaal.

  Aflevering 5

  Let There Be Brunch

  Op Netflix sinds 24 juni 2020

  Maak een golden delicious 'crazy delicious'. Maak een verrassende spaghetti bolognese. Verbijster iedereen met een briljante brunch. Eitje voor deze getalenteerde koks.

  Aflevering 6

  Time for Tea

  Op Netflix sinds 24 juni 2020

  Een comfortfoodblogger, fan van voedselwetenschap en beginnende taartenbakker gaan aan de slag met lekkere tomaten en kippenpasteien. Valt hun high tea in de smaak?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.