Chesapeake Shores

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilot: Deel 1

  De succesvolle zakenvrouw en alleenstaande moeder Abby wordt teruggeroepen naar haar voormalige dorp in Maryland en begint haar drukke leven in een ander licht te zien.

  Aflevering 2

  Pilot: Deel 2

  Terwijl de rest van de familie O'Brien samenkomt, ontmoet Abby haar schoolliefde Trace weer en overweegt ze een aanbod van de vestiging van haar bedrijf in Baltimore.

  Aflevering 3

  Home to Roost: Deel 1

  Abby's zus Jess wil niet dat hun ouders haar helpen met haar bed and breakfast. Abby hoort meer over het verleden van Trace en krijgt opnieuw ruzie met haar ex.

  Aflevering 4

  Home to Roost: Deel 2

  Abby besluit om nog langer te blijven en vraagt advocaat in spe Connor om haar te helpen bij het gevecht om de voogdij

  Aflevering 5

  We're Not Losing a Son...

  Een aantrekkelijk, voormalig bandlid van Trace komt langs. Megan probeert het bij te leggen met Connor. Mick krijgt een verontrustend telefoontje.

  Aflevering 6

  We're Gaining a Daughter

  Abby gaat samen met Mick naar New York voor een hoorzitting over de voogdij. Trace heeft een idee waarmee hij weer een plek in de muziekbusiness zou kunnen krijgen.

  Aflevering 7

  Georgia on My Mind

  De familie is met stomheid geslagen als er een vrouw arriveert die zegt dat ze Kevins verloofde is en hem wil verzorgen. Een FBI-agent bezoekt Abby op haar werk.

  Aflevering 8

  Second Chances

  Abby's ex-man heeft schokkend nieuws over het SEC-onderzoek. Trace biecht de ware reden op waarom hij zijn muziekcarrière heeft opgegeven.

  Aflevering 9

  Deals Undone

  Hoewel Conner nog geen advocaat is, grijpt hij in als Abby door het ministerie van Justitie wordt gedagvaard. Mick sluit een nieuw akkoord met Trace.

  Aflevering 10

  Exes Mark the Spot

  Een driehoeksverhouding wordt bijgesteld. Na een dringend telefoontje raakt Trace in de problemen. Kevin en Bree nemen allebei een belangrijke beslissing.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Secrets, Lies And School Supplies

  Trace kampt met familiale en juridische problemen, Abby wordt gevraagd een grote cliënt bij te staan, en een drukke week in de B&B dwingt Jess tot creatieve oplossingen.

  Aflevering 2

  Pasts And Presents

  Jess probeert snel een bruiloft te organiseren. Mick kondigt onverwachts nieuwe plannen aan voor de club. Bree en Martin krijgen ruzie over haar nieuwe toneelstuk.

  Aflevering 3

  Photographs and Memories

  De eerste schooldag van de meisjes doet de O'Briens terugdenken aan vroeger. Megan wil Jess helpen met de B&B. Een jaloerse Wes gaat de confrontatie aan met Trace.

  Aflevering 4

  It's Always Nashville

  Trace gaat naar Nashville voor opnames. Abby wil weten wat Mick en Thomas uit elkaar heeft gedreven. Jess probeert een beroemde schrijver naar de boekenwinkel te lokken.

  Aflevering 5

  Buried Treasures

  Trace neemt een riskante carrièrestap. Bree en Kevin speuren naar een tijdcapsule voor de hele familie. Een nieuwe kennis biedt Abby eindelijk wat perspectief.

  Aflevering 6

  Grand Openings

  De openingsweek van de club houdt Trace waakzaam en zorgt voor nieuwe spanningen in zijn relatie met Abby. Bree heeft een aanbidder.

  Aflevering 7

  All Our Yesterdays

  Terwijl een overwerkte Abby zich voorbereidt op lastige gesprekken met Trace en haar vader, beslist Jess om een belangrijke stap vooruit te zetten in haar privéleven.

  Aflevering 8

  Forest Through the Trees

  Terwijl Abby en Trace vertrekken voor een romantisch kampeeruitje, breekt Simon geleidelijk de verdediging van Bree af. Kevin ontdekt waarover Sarah zich zorgen maakt.

  Aflevering 9

  Royal Court

  Jess maakt een grote fout als ze op de boekwinkel let, Trace en zijn band zijn het oneens over hun toekomst, en de familie viert Carries tiende verjaardag.

  Aflevering 10

  Freefall

  Trace denkt na over een aanbod dat grote gevolgen kan hebben voor zijn carrière en zijn leven met Abby. Jess ontdekt eindelijk wat David verborgen houdt.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  An Open Book

  Op Netflix sinds 10 augustus 2018

  Trace keert terug van een maandenlange tour en ervaart samen met Abby de gevolgen van zijn nieuwe roem. Het nieuwe boek van Bree zet het leven van Jess op zijn kop.

  Aflevering 2

  The Way We Were

  Op Netflix sinds 17 augustus 2018

  Abby is geobsedeerd door een brief die ze in een doos met de spullen van Trace vindt. Bree komt een bekende tegen tijdens de uitvoering van haar toneelstuk.

  Aflevering 3

  The Rock Is Going To Roll

  Op Netflix sinds 24 augustus 2018

  Jess gaat samen met Bree naar Maine om Davids familie te ontmoeten. Trace vertelt de meiden verhaaltjes voor het slapengaan. Connor overdenkt zijn relatie.

  Aflevering 4

  Once Upon Ever After

  Op Netflix sinds 31 augustus 2018

  Abby gaat met Trace mee op zijn tournee, Jess overweegt een aanbod van Davids moeder en Megan stort zich op de ceremonie voor het herhalen van de huwelijksbelofte.

  Aflevering 5

  Love Eventually

  Op Netflix sinds 7 september 2018

  Kevin is bezorgd over de mentale toestand van Sarah na een crisis. Simon biedt Bree aan om haar boek na te kijken. Abby tobt over een nieuwe foto die online is gezet.

  Aflevering 6

  Here and There

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  Na een bezoek van Wes en zijn perfecte nieuwe vriendin, raakt Abby verstrikt in een wirwar van emoties. Nell vraagt Connor om haar te helpen een valsspeler te betrappen.

  Aflevering 7

  It's Just Business

  Op Netflix sinds 21 september 2018

  Abby doet zo haar best om de perfecte moeder te zijn dat ze zichzelf voorbijloopt. Trace en Mick krijgen ruzie na een financiële tegenslag. Davids zus vraagt om hulp.

  Aflevering 8

  All Our Tomorrows

  Op Netflix sinds 28 september 2018

  Bree ontmoet haar meest kritische lezer tot nu toe. Abby geeft haar nieuwe cliënt advies. Jess en Kevin worstelen allebei met slecht nieuws.

  Aflevering 9

  Forward to the Past

  Op Netflix sinds 5 oktober 2018

  Terwijl het drama bij de familie O'Brien escaleert, heeft Trace weer een carrièreprobleem. Kevin ontmoet Sarahs familie en iemand uit Simons verleden komt naar de stad.

  Aflevering 10

  Before A Following Sea

  Op Netflix sinds 12 oktober 2018

  Terwijl haar broers en zussen de emotionele gevolgen van de familiebijeenkomst verwerken, worstelt Abby met grote vragen over haar toekomst met Trace.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  The End is Where We Begin

  Op Netflix sinds 27 augustus 2019

  Na een turbulent tournee keert Trace terug naar Chesapeake Shores. Bree bereidt zich voor op haar volgende grote project. Kevin organiseert een speciale date voor Sarah.

  Aflevering 2

  Leap of Faith

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Terwijl Trace zijn verleden herontdekt, maakt Jess plannen voor de toekomst. Bree krijgt ondertussen te maken met dubbeldik drama en Abby worstelt met een beslissing.

  Aflevering 3

  A Sonnet for Caroline

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Bree denkt over haar liefdesleven na. Sarah en Kevin verkennen de valkuilen van een huwelijksplanning. Abby bewandelt haar nieuwe leven en vindt een zoete verrassing.

  Aflevering 4

  Breaking Hearts and Playing Parts

  Op Netflix sinds 20 september 2019

  Een naschoolse activiteit brengt Abby en Trace samen. Connor vraagt de familie om advies. Sarah en Kevin hebben verrassend nieuws.

  Aflevering 5

  All the Time In the World

  Op Netflix sinds 28 september 2019

  De O'Briens hebben hun mening over een ontluikende romance. Abby bereidt een belangrijk overleg voor. Jess en David worden creatief. Connor overdenkt zijn carrière.

  Aflevering 6

  Watercolors, Wishes, and Weddings

  Op Netflix sinds 1 oktober 2019

  Een seizoen van verandering loopt ten einde terwijl Bree haar toekomst verkent, Jess een verrassing verwacht en Abby een open aanbod en een nieuwe relatie overweegt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.